mbc action هم هر پنجشنبه صبح هفت هشت قسمت پشت سر هم میده
mbc action هم هر پنجشنبه صبح هفت هشت قسمت پشت سر هم میده
دقیقا مطمین نیستم اما فکر کنم 12 ظهر شروع میشه... EPG بزنی داره
یعنی واقعا کسی نمیدونه از کجا میشه تخت گاز دوبله bbc پیدا کرد؟؟؟
من تقریبا تمام صفحات تایپک رو خوندم به غیر از من ده دوازده نفر دیگه هم پرسیدن اما هیچ کس هیچ جوابی نداده..
خواهش میکنم اگه چیزی میدونید بگید...![]()
باور نمیکنم از این همه طرفدار هیچ کس هیچ اطلاعی نداشته باشه...
آدمو به گریه میندازید![]()
سایت رسمی تخت گاز() یه کلیپ جالب گذاشته. البته 2 هفته ای میشه که گذاتش اسمش مزرعه ی استیگه حتما نگاه کنید جالبه.... توش 14.15 تا استیگ با لباسای رنگارنگ میارن باید حتما ببینیدشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام بشما . بقول یکی از آقایان در صفحات پیشین , دوبله شده اش بسیار چرند و فقط اسباب سرگرمی است و بار علمی-فنی ندارد . روی همین اصل بین افراد حرفه ای هم هیچ طرفداری ندارد چون دنبال زبان اصلی میروند . دوبله شده ی ان بیشتر برای عوام که از فقط دید سرگرمی و وقت پرکنی نگاه میکنند مناسب است و این دست افراد نیز چندان عاشق دانلود یا دیدن غیر زنده ی ان یا خریدش نیستند .
دوست عزیز بی بی سی این برنامه رو به صورت نامنظم پخش کرده.یعنی واقعا کسی نمیدونه از کجا میشه تخت گاز دوبله bbc پیدا کرد؟؟؟
من تقریبا تمام صفحات تایپک رو خوندم به غیر از من ده دوازده نفر دیگه هم پرسیدن اما هیچ کس هیچ جوابی نداده..
خواهش میکنم اگه چیزی میدونید بگید...
باور نمیکنم از این همه طرفدار هیچ کس هیچ اطلاعی نداشته باشه...
آدمو به گریه میندازید
تو نت سرچ کنید ببینید شاید فروشگاهی این مجموعه با دوبله bbc رو جمع اوری و برا فروش گذاشته باشه.
اگر برا دانلود زبان اصلیشو میخوای لینک سایت بدم.
حتماً یک مورد را مثال بزنید .
یک دقیقه از دوبله / یک دقیقه از همان قسمت با زبان اصلی
اتفاقا اصلا اینجوری نیس دوست من ، دوبله دقیقا مطابق با زبان اصلی انجام شده!دقیقا!
حتی از کوچکترین کلمات در نسخه ی زبان اصلی صرف نظر نشده و عینا دوبله شدن...
من که تاحالا هیچ اشتباهی ازش ندیدم میشه یه مثلا بزنید جالبه برام بدونم !!
=================================================
رفیق تو شیراز من چند جا دیدم میفروشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)