ايده ي خوبي بوده ... ولي من از اون اول كفتم ! بازم مي كم ! بازي هاي فلش همشون BUG هستن !!! : دي !
اكه روي محيط اجتماعيش بيشتر كار بشه خوب ميشه ...
ايده ي خوبي بوده ... ولي من از اون اول كفتم ! بازم مي كم ! بازي هاي فلش همشون BUG هستن !!! : دي !
اكه روي محيط اجتماعيش بيشتر كار بشه خوب ميشه ...
عزیز من وقتی تو از باگ ایستفاده می کنی حق مردم رو میگیری !!!بیا و خوبی کن و باگ هارو بگو تا سایت بره جلو .
![]()
مدیران سایت هم بهتون یه امتیاز یا جایزه میدن !!
عزيز من ! به جه زبوني بكم ! توي صفحه هاي قبل شونصد بار كفتم ! باكي كه من استفاده مي كنم ! در واقع خودش اومده ! يعني با فايرفوكس فلش ها براي من اروم اجرا ميشه !
بعد هم كه كفتم كه ! فلش ها رو ميشه سرعتشون رو به صورت دستي هم كم كرد ! من بلد نيستم ! ولي اكه بلد بودم هم نمي كفتم !!! D: !!! عجب !!
شرکت کننده های مسابقه عکس ها هفته ای یکبار فقط انتخاب می شن. اونم جمعه هاست. شما اگه قبل از جمعه عکستون تایید بشه می تونین تو مسابقه اون هفته شرکت کنین. البته باید خیلی شانستون خوب باشه که از بین تمام کاربرا عکستون انتخاب بشه.
در ضمن رو یه مسابقه عکسهای جدید تر هم دارم فکر می کنم که خیلی از این جذاب تره...
سلام
آره حق با شماست. معمولاً همه سایت ها برای افرادی که وارد میشن محدودیت زمانی میزارن برای اینکه به سرور زیاد فشار نیاد و سرعت سایت کم نشه. در حال حاضر این زمان 200 دقیقه است. ولی فکر می کنم حق با شماست. 200 دقیقه کمه باید یک روزی بتونید تو سایت بمونید. تو چند روز آینده درستش می کنیم.
بابت امتیازتون هم من معذرت می خوام. درستش می کنیم.
ما محصولات رو از شرکت های دیگه تامین می کنیم از این شرکت که محصولات بادی داشت فقط همین دوتا رو به ما داد ولی محصولات زیادی تو راهه منتظر باشین...
مشکلی نداره می تونین به آدرس دیگه پستش کنین
ok
آقا امتیاز میدیم!!! باگ بیار امتیاز ببر!!!
البته اگه خودمون ندونیم. چون بعضی از باگها رو خودمون میدونیم و داریم روش کار می کنیم.
حالا چقدر می خواین؟؟
![]()
هرچه بیشتر ، بهتر !!!حالا چقدر می خواین؟؟![]()
آقا بهمن امروز توي بازي حمله پروانه ها 1372 امتياز گرفتم ميتونيد توي ركوردها ببينيد ثبت شد ولي به امتيازم اضافه نشد
يكي از كاربراتون با نام كاربري mehran734 تقريبا 22000 امتياز داشت ولي امروز فقط 10000 مونده از امتيازشون چرا ؟
منتظر جوابتون هستم از اينكه به سئوالات قبليم جواب دادين ممنونم ولي هنوز نميدونم يعني ممكنه بالاي عكسي كه براي مسابقه عكي انتخاب كردم بنويسه كه توسط مدير مسابقه تاييد شده ولي توي مسابقه انتخاب نشده باشه ؟
خواهش ميكنم درستش كنيد هر مشكلي داره ولي سايتتون عاليه به همه ميگم يه بار امتحان كنن
مرسي
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)