تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 40 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 391

نام تاپيک: بازی آنلاین انجام بدید و جایزه بگیرید + قالیچه و ...

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

ايده ي خوبي بوده ... ولي من از اون اول كفتم ! بازم مي كم ! بازي هاي فلش همشون BUG هستن !!! : دي !
    اكه روي محيط اجتماعيش بيشتر كار بشه خوب ميشه ...

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

ايده ي خوبي بوده ... ولي من از اون اول كفتم ! بازم مي كم ! بازي هاي فلش همشون BUG هستن !!! : دي !
    اكه روي محيط اجتماعيش بيشتر كار بشه خوب ميشه ...
    عزیز من وقتی تو از باگ ایستفاده می کنی حق مردم رو میگیری !!! بیا و خوبی کن و باگ هارو بگو تا سایت بره جلو .
    مدیران سایت هم بهتون یه امتیاز یا جایزه میدن !!

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

عزيز من ! به جه زبوني بكم ! توي صفحه هاي قبل شونصد بار كفتم ! باكي كه من استفاده مي كنم ! در واقع خودش اومده ! يعني با فايرفوكس فلش ها براي من اروم اجرا ميشه !
    بعد هم كه كفتم كه ! فلش ها رو ميشه سرعتشون رو به صورت دستي هم كم كرد ! من بلد نيستم ! ولي اكه بلد بودم هم نمي كفتم !!! D: !!! عجب !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشيد ميخواستم بدونم من براي مسابقه عكس يه عكس رو انتخاب كردم و بعد از تقريبا 1 روز بالاي عكي نوشت عكس توسط مدير مسابقه تاييد شد يعني روز شنبه عكسي كه انتخاب كردم توي مسابقه شركت داده ميشه ؟ مرسي
    شرکت کننده های مسابقه عکس ها هفته ای یکبار فقط انتخاب می شن. اونم جمعه هاست. شما اگه قبل از جمعه عکستون تایید بشه می تونین تو مسابقه اون هفته شرکت کنین. البته باید خیلی شانستون خوب باشه که از بین تمام کاربرا عکستون انتخاب بشه.
    در ضمن رو یه مسابقه عکسهای جدید تر هم دارم فکر می کنم که خیلی از این جذاب تره...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام آقا بهمن دست شما و همكارانتون درد نكنه سايت عاليه
    امروز 3 ساعت بازي حباب ها رو انجام دادم و ركورد شكوندم تا زدم ارسال امتياز از سايت خارج شد 4000 امتياز برده بودم ناراحت نشيد بخنديد فردا دوباره سعي ميكنم
    سلام
    آره حق با شماست. معمولاً همه سایت ها برای افرادی که وارد میشن محدودیت زمانی میزارن برای اینکه به سرور زیاد فشار نیاد و سرعت سایت کم نشه. در حال حاضر این زمان 200 دقیقه است. ولی فکر می کنم حق با شماست. 200 دقیقه کمه باید یک روزی بتونید تو سایت بمونید. تو چند روز آینده درستش می کنیم.

بابت امتیازتون هم من معذرت می خوام. درستش می کنیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من مبل بادي رو ميخواستم دوباره به عنوان جايزه تو سايت قرار ميدين ؟
    ما محصولات رو از شرکت های دیگه تامین می کنیم از این شرکت که محصولات بادی داشت فقط همین دوتا رو به ما داد ولی محصولات زیادی تو راهه منتظر باشین...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

يه سئوال داشتم ميخواستم بدونم اگه جايزه رو برديم و خواستيم به آدرس كس ديگه اي پست كنيم مشكلي نداره و آيا نياز به مداركي هست ؟ مرسي
    مشکلی نداره می تونین به آدرس دیگه پستش کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اول به این انجمن خوش اومدی

انصافا سایت با حالی دارین من هیچ سایت اینجوری رو ندیده بودم البته سایت های خارجی هستن ولی اولش باید پول بدی بعد جایزه بگیری

صحبت از باگ کردی باید بگم شما برای اینکه باگ ها رو پیدا کنی باید یه امتیازی به کسی که باگ رو معرفی می کنه بدید به حر حال اونم برای پیدا کردن باگ زحمت کشیده

در کل سایت خوبی دارین
    ok
    آقا امتیاز میدیم!!! باگ بیار امتیاز ببر!!!

البته اگه خودمون ندونیم. چون بعضی از باگها رو خودمون میدونیم و داریم روش کار می کنیم.

حالا چقدر می خواین؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

حالا چقدر می خواین؟؟
    هرچه بیشتر ، بهتر !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا بهمن امروز توي بازي حمله پروانه ها 1372 امتياز گرفتم ميتونيد توي ركوردها ببينيد ثبت شد ولي به امتيازم اضافه نشد
    يكي از كاربراتون با نام كاربري mehran734 تقريبا 22000 امتياز داشت ولي امروز فقط 10000 مونده از امتيازشون چرا ؟
    منتظر جوابتون هستم از اينكه به سئوالات قبليم جواب دادين ممنونم ولي هنوز نميدونم يعني ممكنه بالاي عكسي كه براي مسابقه عكي انتخاب كردم بنويسه كه توسط مدير مسابقه تاييد شده ولي توي مسابقه انتخاب نشده باشه ؟
    خواهش ميكنم درستش كنيد هر مشكلي داره ولي سايتتون عاليه به همه ميگم يه بار امتحان كنن
    مرسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •