این قدر خودشو دستکاری کرد که دیگه ........
خدا بیامرزدش / روحش شاد و یادش گرامی
این قدر خودشو دستکاری کرد که دیگه ........
خدا بیامرزدش / روحش شاد و یادش گرامی
سلام.
تغییر چهره و عمل های مایکل جکسون برای خیلی ها سواله. حتما دیدید که چه شایعات بی ربطی هم مطرح میشه.
ظاهرا مایکل به بیماری Vitiligo مبتلا بوده. توضیح ساده اش اینه که سلول های پوست میمیرن یا دیگه درست عمل نمی کنند. این خرابی ها که روی صورت و دست معمولا زودتر ظاهر میشن به مرور زمان بزرگ میشن و در کل بدن گسترش پیدا می کنند.
ابتدا 1986 صحبت بیماری مایکل مطرح شده که در 1993 در مصاحبه با Oprah Winfrey برای اولین بار اعتراف کرده که مبتلا هست.
عکس فوق مربوط به January 1988 هست. وقتی که بیماریش در مراحل اولیه بوده.
البته مرگش ربطی به این موضوع نداره ولی گفتم بد نیست چند خطی در این مورد بنویسم.
برای اطلاعات بیشتر در مورد این بیماری, علائمش, درمانش و لیست اشخاص معروفی که بهش مبتلا هستند لینک زیر رو چک کنید:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که واقعا نمیتونم باور کنم... پس چرا تو کل خانوادش فقط این یه نفر این بیماری رو گرفت؟!
من از اینجا دیدم... نمیدونم هنوزم هست یا نه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاملاً همش شایعه است به جز قسمت زن نـــشدنش ... مایکل اصلاً سرطان پوست نداشته و این شایعه بوده ... کلاه گیــــس ؟!!!؟؟!!!نمیدونم که میدونید یا نه
مایکل موهاش کلاه گیس بودا!!!
به علت شیمی درمانی برای سرطان پوستی که داشت شیمی درمانی میشد و مو نداشت
و میدونید برخلاف باور همه اصلا زن نشده بود بلکه رنگدانه پوستشو کشت و سفید شد
اصلا فکر کنید میفهمید که این همه بچه داره و زن هم داره چه جوری ____ که زنش باردار شده؟؟؟؟
و رو دماغشم 14 بار عمل کرده بود و این اواخر کلا دماغ نداشت تا این که جراحی انگلیسی ما مواد خاصی براش دماغ درست کرد ولی نتونست دماغشو نشون بده و مرد!!!
رنگدانه پوستشو خودش نکشت ... بیماری برص (Vitiligo) کشت !
دماغشم 14 بار عمل نکرده 3 بار عمل کرده (!) و دلیل مردنشم 100% دماغش نبوده !!!!
بیماری مسری که نیست ! اگه اینجوری بود باید همه ی دنیا بی رنگ و رو میشدن !!من که واقعا نمیتونم باور کنم... پس چرا تو کل خانوادش فقط این یه نفر این بیماری رو گرفت؟!
![]()
Last edited by M o h a m m a d; 01-07-2009 at 09:30.
اون بیماری پوستی مربوط به کبد میشه
که باعث میشه لکه های سفید همه ی بدن رو بگیره و یه حالت بدی درست کنه
که احتمالا جکسون رفته کل پوستش رو جراحی کرده تا از دستش خلاص بشه
سرطان خوش خیم داریم و بدخیم که معمولا برای خوش خیم درمان به کار نمیبرن مال مایکل هم از نوع خوشخیم بود تا این اواخر که رفت رو به بدخیمی.
اینهمه زن وبچه؟مگه رییس ایل بختیاریه؟
همش 3 تاپسر داشت بنده خدا.اینهم که بچه هاش از کجا اومده ربطی به موضوع این تاپیک نداره.
شما اگه یه ذره دربارش خونده بودی میدونستی که اولین بار دماغش سر تمرین رقص شکست و عمل کرد و موفقیت امیز نبود و مجبور شد چند بار دیگه هم عمل کنه تا درست شه.
بچه ای که یکی از والدینش ایدزی باشن هم ممکنه که ایدز داشته باشه نه که صد درصد ایدز بگیرهمن که واقعا نمیتونم باور کنم... پس چرا تو کل خانوادش فقط این یه نفر این بیماری رو گرفت؟!
ولی کلا هر مشکلی هم که داشت جنازش شرف داره به بعضی ها شما فکر کردین مدونا یا بریتنی یا اسکوتر و امثالهم خیلی ادمهای خوبین؟
با اینکه اینهمه گفتم خاله زنک بازی و خبر چینی و حرف زدن پشت مردرو بذارید تو تاپیکای دیگه ولی مثل اینکه بعضی ها گوششون اصلا بدهکار نیست.از مدیران خواهش دارم یه حالی به این دوستانی که میان تو این تاپیک با این حرفهاشون به سایر کاربرا توهین میکنن بدن.
اینجه درباره مراسم نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Luxe; 01-07-2009 at 19:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)