تعبییر خواب از نظر من:
نادر و رضا قلی خان لیلی رو به شوروی میفروشن!
تعبییر خواب از نظر من:
نادر و رضا قلی خان لیلی رو به شوروی میفروشن!
me tooاون تیکه که خانوادش بیژن رو دیدن واقعا قشنگ بود...اونجایی که داداشش گریه کرد محشر بود...من داشت گریم میگرفت![]()
مثلا اینجا ایرانه ها!!راستی اون لباس روسی پوشید که روسری نداشت...چه جوری اجازه دادن روسری سرش نکنه؟نکنه اون کلاهه رو روسری حسابیدن؟
![]()
همونطو که دوستمون گفت این نادر پشم شیشه داره...اخر این دخمل روس رو میفروشه به روسا...!در مورد انتخابشم که من میگم میاد پیش بیژن...اینطوری که معلومه بیژن نمیذاره که لیلی بره![]()
![]()
نهههه؟؟!!!ولی حیف که لیلی میمیره...
راست میگین؟؟
حیف اون دختر کوچیکه به اون خوشگلی که فوت کرده....حتی نرسید فیلم خودشو ببینه....![]()
همون كه نقش كوچيكي هاي ليلي رو بازي كرده...
[صلوات]![]()
جدی؟؟
راستی اسم این دختره لیلی چیه؟
من هر دفعه میخوام برسم به تیتراژ اولش نمیشه ببینم
اسم بازیگر نقش کوچیکیه لیلی، بیتا توکلی هست که سال 84 تو تصادف درگذشتش... این لینکو ببینید...
هر چند منظور من از لیلی، خود کارکتر لیلی بود که میمیره (نه بیتا توکلی)... کسانی که از قسمت اول، در چشم باد رو دیدین، احتمالا یادشون هست که نشون میده که بیژن قصد کرده که بره دنبال قاتل لیلی و بعد داستان فلش بک میزنه میاد زمان کوچیکیه این دو تا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاعلی![]()
یعنی دقیقا این سریال از چه سالی در حال ساخت بوده که تازه الان پخش شده؟اسم بازیگر نقش کوچیکیه لیلی، بیتا توکلی هست که سال 84 تو تصادف درگذشتش
والا فکر کنم کماکان دارن فیلم برداری میکنن!!!
ولی خارج از شوخی از اواسط 82 شروع کردن به ضبط تا اواخر 87.
تو ویکیپدیا میتونی جزئیات کاملترش رو بخونی...
لینک زیر رو ببین:
یاعلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)