بچه ها اينم درصداي كنكور زبانم هست...
ادب=28%
عرب=49%
دين=52%
زبان عمومي=81%
زبان تخصصي=50%
رتبه هه چند ميشه؟
بچه ها اينم درصداي كنكور زبانم هست...
ادب=28%
عرب=49%
دين=52%
زبان عمومي=81%
زبان تخصصي=50%
رتبه هه چند ميشه؟
البته ادب و فیزیکت تو رتبت تاثیر فاحشی میذاره اما با این حال زیر 1000 منطقه رو شاخشه اگر نگیم زیر 500 !!
ببینید نمیخواستم دهنم باز شه...
اگر به غلط باشه که مساله شماره ی 213 شیمی هم غلطه.. اصلا حل نمیشه...معلممون هم تایید کرد..
اون سوال ریاضی مربوط به حد که رادیکال کسینوس و ... بود هم اگه با هم ارزی و برنولی و .. میرفتی جواب در میومد 1 که گزینه ی 1 هم 1 بود اما تو کلید زده گزینه ی 4 که 4 است !!!
ببخشید دوستان یک سوال فیزیک بود که روی یک دایره بار گذاشته بود گفته بود در نقطه ی o میدان چقدر هستبعد کیک نقطه هم بالاش گذاشته بود با زاویه 30 اون قضیه اش چی بود؟تو سوال اصلا چیزی از اون نقطه نگفته بود
اون سوال ریاضی 2 راه برای حل داشت :
اول یه مزدوج میزدی و بعد هم ارزی که جواب میشد 4
هوپیتال میرفتی که بازم میشد 4
بومی 70 بود فک کنمگفتم نظر چن تا كارشناسوبپرسم! پارسال بومي چن درصد بود ميدونين؟ خلي با امسال ميفرقه من كه تا اعلام نتيجه ها سكته ميكنم درس مث المپياد...
آره خیلی فرق میکنه واسه همین واقعا نمیشه پیش بینی کرد چون یه سری رشته های تاپ که همه هم دنبالشون هستن سهمیه ازاد هم گرفتن دیگه خیلی رتبه عالی میخواد چون ازاده!
من یادمه از معلممون این رو پرسیدم گفت که گروه الکلی نیست
فکر کنم همین فونولی که خودت گفتی گفت![]()
این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیه از همه تشکر میکنه؟ دستش درد نکنه .
حالا واسه اینکه نگید اس÷م شده و از این حرفا....
من 5 شنبه صبح علوم تحقیقاتم کی با منه؟؟؟؟؟
من کلا عادت دارم تشکر کنم.هرکس برای نوشتش زحمت می کشه.پس لایق تشکر هست
اگه بخوان کنکور استاندارد داشته باشن باید اون سوال رو حذف کنن چون جوابش 0 باید باشه
سلام .................................................. .......... من قبلاهم اینو گذاشتم ولی خیالم راحت نشد چون جوابمو نگرفتم .
با این در صد ها رتبه 50000 تا 65000کشوری رو می آرم؟(که میشه 25000 تا 35000 منطقه 2 ) ؟ اگه نمی آرم بگید چند می آرم ! فقط رتبه مو بگید !
ریاضی 9%
فیزیک 24%
شیمی 8 %
دینی 40 %
ادبیات و عربی 0 % (حال کردی ؟ )
و زبان 80 تا 90 %
*************فقط رتبه******************!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)