بچه ها به نظر شما عاطفه نوری قشنگ بازی میکنه نظر بدید
بچه ها به نظر شما عاطفه نوری قشنگ بازی میکنه نظر بدید
فقط اعصاب خورد میکنه ... کم کم باید ولش کنیم
آخه کدوم دختر کودنی تنهایی میره توی یه مرغداری سوخته ؟
تو دنیا فقط یه نفر هست اونم خجسته ست
می گم بچه ها دیرئز جدول تناوبیه رو دیدین توی بیمارستان
من تا حالا از این جیزا تو بیمارستان ندیده بودم
فکر کنم یادشون رفته تمام وسایل رو از دیوار مدرسه بکنن![]()
باهات موافقم واقعا بازیگر خوبیه (مخصوصاً وقتی عصبانی میشه .)
البته داره کلیشه میشه حد اقل تو این چند تا فیلمی که من ازش دیدم اینطور بوده و نقش دختری رو داشته که از خانوادش ناراضیه و دوست داره پولدار بشه .
تا وقتی که هر سریال چرتی که میسازن،فرداش عمو عزت(ضرغامی) بیاد ازشون تقدیر و تشکر کنه...
تا وقتی که ملت تو پارکا از سر و کول هم بالا برن موقع پخش سریال های جفنگ!...
تا وقتی سریال سازی در راستای اهداف دوستان! باشه...
تا همچین وضعیتی باشه،اینا به فکر پیشرفت و تحول نمیفتن،میگن همین هم که میسازیم از سرشون زیاده!![]()
من میمیرم واسش فقط دوست دارم هی عصبانی بشه آخه وقتی عصبانی میشه خیلی خوب نقششو ایفا میکنهبچه ها به نظر شما عاطفه نوری قشنگ بازی میکنه نظر بدید
گریه هاش هم خیلی نازه ..................
در قشنگ بازی کردنش شکی نیست ولی مهارت بازیگری به این میگن که آدم بازیه تکراری ارائه نکنه....خیلی از بازیگرای ایرانی بازیه تکراری ارائه میدن...اداهاشون تکراریه...بازیه عاطفه نوری هم تکراریه....ولی از حق نگذریم اونطوری که اون گریه میکرد من عمرا نمیتونم حس بگیرم اونطوری گریه کنم حتی اگه جونمم در بیادمن میمیرم واسش فقط دوست دارم هی عصبانی بشه آخه وقتی عصبانی میشه خیلی خوب نقششو ایفا میکنه
گریه هاش هم خیلی نازه ..................![]()
عاطفه نوری به خاطر نورم صورت و قیافه فتوزنیک باید کلیشه بازی کنه چون نمی تونه بیاد نقش یه دختر لوس را بازی کنه یا بیاد یه دختری بشه که عاشق شوهرش .بازی اون فوقا العاده است البته به نظر من.بعد از پسیانی بهترین بازی رو داره تو این سریال می کنه من یه فیلم کوتاه ازش دیدم به نام آخر شب 15 دقیقه کف بالا میاوردم فوق العاده بود.
میگردم لینکشو پیدا کنم بزارم.
??????????????????????
همین پونه دیگه !!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)