فکر نکنم تم، دیکشنری و باتری ربطی به موزیک پلیر داشته باشه!
فکر نکنم تم، دیکشنری و باتری ربطی به موزیک پلیر داشته باشه!
ببخشید توضیح ندادم
تم فکر نمیکنم هیچکدوم بخوره
ببین جت و m 7600 از لحاظ نرم افزاری خوری مثل هم هستند فعلا... یعنی هر چی رو این بخوره رو اونم میخوره و فرقی نمکینه حالا چه تم باشه چه دیکشنری ...
دیکشنری که تا هر سقف مگا بایتی که باشه جفتشون جواب میدن فقط باید انگاری دیکشنری مخصوص گوشیهای لمسی باشه ...
خوب جت و m7600 جفتشون باتری خوبی دارن ...
کلا امکانات گوشی بودن در جت بالاتره مثلا دوربین 5 داره یا اینکه cpu 800 داره
در بقیه موارد هم زیاد تفاوتی ندارن .. هر 2 تا کیفیت صفحه نمایشگر فوق العاده ای دارن البته 0.3 اینچ هم جت بزرگتره صفحه نمایشش ...
ولی beat m7600 یک موزیک پلیر فوق العادست که هر چی بگم کم گفتم![]()
Last edited by pulp_152; 05-09-2009 at 23:34.
سلام دوستان
میخواستم بدونم ال سی دی AMOLED چیه ؟
تفاوتش با ال سی دی TFT چیه ؟
من اطلاعاتی در این مورد ندارم ،اگه سوالم خیلی سطح پایینه دیگه شرمنده![]()
البته خود LCD که گفتین یک نوع صفحه نمایش است . و اما AM-OLED چیست ؟میخواستم بدونم ال سی دی AMOLED چیه ؟
تفاوتش با ال سی دی TFT چیه ؟
من اطلاعاتی در این مورد ندارم ،اگه سوالم خیلی سطح پایینه دیگه شرمنده![]()
نمایشگر هایی با سیستمی پیشرفته که در آن هر پیکسل به طور جداگانه کنترل خواهد شد و نکته جالب در این مانیتور ها ساختار زیستی آن است .اختلاف اصلی این سیستم نسبت به مانیتور های ال سی دی عدم نیاز این سیستم های زیستی به نور پس زمینه ای است که در مانیتور های ال سی دی وجود دارد که در این سیستم خود پیکسل های دارای ساختار زیستی از خود نور متصاعد کرده و باعث ایجاد کیفیت تصویر بهتر ، مصرف کمتر انرژی و همچنین باریک تر شدن این دسته از نمایشگر ها می شود.
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هین بازی موزیک پلیر کار می کنه؟ یا قطع میشه؟
بله . هین بازی موزیک پلیر کار می کنه
سلام . در برنامه های که در محیط خودشان احتیاج به بروزرسانی از طریق ارسال ودریافت پیام دارند (مانند سیمرغ ) . پیام ارسال میشود ولی جواب دریافت نمیشود . لطفا راهنمایی کنید ؟
سلام بچه ها
من این چند روز درباره این گوشی خیلی اطلاعات گرفتم فکر میکنم یکی از بهتریناست امروز هم زنگ زدم پارس ماکروتل گفت 460 حالا منتظرم سر برج حقوق بگیرم یا اینو بگیرم یا HTC دیاموند 2 چون از خیلی چیزا شبیه هم هستن اون ویندوز موبایله این جاوا وگرنه تو بقیه موارد اکثرآ شبیه هم هستن.فقط میترسم جاوا خستم کنه چون قبلآ سونی اریکسون داشتم واقعآ بعد یه مدت خسته کننده میشه.
gps توی این گوشی راحت نصب میشه؟نقشه های تهران آماده هستش و اینکه برای وصل شدن به ماهواره باید به اینترنت وصل شد یا نه مثل اکثر گوشی هایی که gps دارن بدون اینترنت هم کار میکنه؟
در مورد کیفیت صدا که شنیدم خیلی خوبه آیا واقعآ هنچین چیزی هست؟
کیفیت دوربین چطور؟
در مورد سرعت گوشی هم که به نظر میرسه باید خیلی خوب باشه آیا واقعآ خوبه؟
و اینکه حساسیت تاچ این گوشی که برای من خیلی مهمه در چه حدیه؟با کمترن لمسی کار میکنه؟نمی خوام به قول بچه ها گوشکوب باشه ها!!!
سلام
سیستم عامل سامسونگ جت چیه؟
تم میشه براش گذاشت یا چند تا پیش فرض روش نصبه؟
جاوا رو به طور کامل پشتیبانی میکنه؟
ممنون میشم کسی جوابمو بده![]()
سلام کیفیت صفحه ش چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)