چه جالب همراه با این بازی پرنس هم اومد!
دیگه بدتر![]()
چه جالب همراه با این بازی پرنس هم اومد!
دیگه بدتر![]()
مسعود جان داداش خوب لینک درست اما خبره اومدنه بازی چی ؟؟mohammad_twe جان طبق قوانین گذاشتن لینک دانلود فقط در انجمن دانلود بازی
بیخیال.... من میدونم چه پدرکشته گی دارم که اینطوری میشه![]()
محمد جان! تنها لینکهای دانلودی که تو اشتباها میزاری تو تاپیک بازی, پاک نمیشه... در مورد بقیه هم اعمال میشه. (شاید بعضی وقت ها که عمدی هم نیست اون پستها رو نبینیم اما روزای بعدش اعمال کنیم)
یه بار پست ویرایش میشه خبرش میمونه. اما بعدش دیگه نه. چون اینطوری طرف هی عادت میکنه که مدیریت میادش و پستش رو اصلاح میکنه.
همین الانه که این پست رو میزنم یه پست دیگه حاوی لینکهای دانلود بازی از همین تاپیک رو پاک کردم...
دوستان دقت کنن. جای معرفی لینکهای دانلود تو انجمن دانلوده نه تاپیک های بازی... ممنون از توجه!
خب به سلامتی این بازی هم اومد خدا کنه با یک open world عالی طرف باشیم قبلا خیلی از این بازی تعریف
شده بود حالا خدا کنه امتیاز خوبی بگیره حداقل 8 رو باید بگیره یکی از نقاط قوت بازی داستان بازی هستش.
داداش مگه خبر نداری ؟!!!
قراره ریجن اسلامی این بازی با عنوان "جان ولایتمدار" که از قضا یه منافق سبز ارشاد شده هستش به زودی همزمان با هفته دفاع مقنس منتشر بشه
خبر خوشتر اینکه فقط انحصاریه PC هستش
RDR شاهکاری فراموش نشدنی خواهد شد.
این بازی با 99.9%به عنوان Most Popular و 99.9%
به عنوان Most Wanted دست پیدا کرده است.
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
مشخص شده است که نسخه PS3 بازی Red Dead Redemption دارای محتویات اختصاصی است. این موارد بیشتر شامل لباس ها، سلاح و امکاناتی است که به صورت دانلودی ممکن است برای این نسخه عرضه شود.
طبق اسکرین شاتهایی که یکی از کاربران IGN ارسال کرده، لباس "Walton Gang" و "Solomon's Folly Gang Hideout" مطالبی هستند که فقط در نسخه پلی استیشن 3 بازی وجود خواهند داشت.البته راک استار هنوز به طور رسمی این قضیه را اعلام نکرده است.
این بازی برا pc هم میاد یا نه.
نیومده
فعلا هم خبری نیست
تا چند ماه دیگه که ببینیم rockstar نظرش چیه
سلام
من امروز پایتخت بودم و بازیو بعضی ها آورده بودند.4 هزار تومن
طرف داد به من و داشت پولو ازم میگرفت که بهش گفتم من کنسول ندارم.هم حال من گرفته شد و هم حال اون
حالا بچه ها من واقعا قصد خرید 360 دارم.لطفا یه راهنمایی توپ برای خرید کنسول بهم بدید.چه مدلیشو بخرم و از این جور چیزا.
راستی توی هارد 360 میشه فیلم ریخت ؟ممنونم میشم راهنماییم کنید چون دیگه نمیتونم صبر کنم این بازی برای pc بیاد
بازم ممنون
اینجا:سلام
من امروز پایتخت بودم و بازیو بعضی ها آورده بودند.4 هزار تومن
طرف داد به من و داشت پولو ازم میگرفت که بهش گفتم من کنسول ندارم.هم حال من گرفته شد و هم حال اون
حالا بچه ها من واقعا قصد خرید 360 دارم.لطفا یه راهنمایی توپ برای خرید کنسول بهم بدید.چه مدلیشو بخرم و از این جور چیزا.
راستی توی هارد 360 میشه فیلم ریخت ؟ممنونم میشم راهنماییم کنید چون دیگه نمیتونم صبر کنم این بازی برای pc بیاد
بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد جان خبر اومدن بازی مشکلی نیست چون اینطوری ما هم میفهمیم و تاپیک منتقل میشه ولی لینک های بازی مشکل دارن و هومان عزیز هم توضیحش رو داد...مسعود جان داداش خوب لینک درست اما خبره اومدنه بازی چی ؟؟
بیخیال.... من میدونم چه پدرکشته گی دارم که اینطوری میشه![]()
Last edited by Masoud King; 16-05-2010 at 15:20.
غزیزم من الان از پایتخت اومدم کل مغازه هارو گشتم هنورز split second رو نیاوردن چه برسه به این شما از کجا داشتی میخریدی؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)