ATI Radeon 9250 الان تو بازار همش تقلبي اومده ... با قيمت خيلي ارزان ...![]()
ATI Radeon 9250 الان تو بازار همش تقلبي اومده ... با قيمت خيلي ارزان ...![]()
رامبد جان همش که تقلبی نیست که مومن خدا...نوشته شده توسط WooKMaN
همیشه قبل از اومدن یک چیپ شایعه هست و چیزای زیادی گفته میشه چند ماه قبل از عرضه ی R520 قرار بود این کارت 48 تا خط لوله واقعی داشته باشه اما بعدا شد 16 تا!!
حالا شاید امکانش باشه اما مسلما ATI برای عرضه فعلی چنین برنامه ای رو نداره
در مورد اون دوستی که می گفت مموری اینترفیس نقشی نداره خداییش چه قدر در موردش اطلاعات داری؟
شما برای من دلیل بیار که اینترفیس مهم نیست![]()
آیا اینو از رو هوا میگی یا اینکه دو تا کارت یکسان با مموری اینترفیس متفاوت رو تحلیل و بررسی کردی؟![]()
بد نیست یک کم اطلاعاتتون رو گردگیری کنید.
کی گفته مموری اینترفیس مطرح نمیشه؟ الان تمامی کارتهای high-end 256 بیتی و اکثر کارتهای سری mainstream و low 128 بیتی هستند.
شماها قراره یک عده را راهنمایی کنین خواهش می کنم حداقل یک مطالعه ی مختصری داشته باشین!
تو بنچمارکهای بالا FX5200 64MB 64bit رو با FX5200 64MB 128bit مقایسه کنید
من دوست ندارم با کسی بد صحبت کنم و اگر کسی ناراحت شد معذرت میخوام اما خواهشمندم قبل از گفتن هرچیزی در موردش اطلاعات کافی رو داشته باشید
اگه اهل بازی هستین دیگه این کارتهای گرافیکی رو بیخیال بشین به 6200 به بالا فکر کنیننوشته شده توسط WooKMaN
![]()
قیمتش خوبه 60 هزار
الان زمان خوبی برای خرید کامپیوتر هست چون پردازنده های دو هسته ای هم به شدت ارزان شده اند و یک X2 3800 با قیمت 150 و یک Pentium d 805 تنها با 99 هزار تومان قابل خریداری است.
کارت گرافیک هم در وضعیت خوبیه و با اومدن 7950GT و 7900GS وضع بهتر هم میشه![]()
عزيز توي بازار شهرما كه اين طوره ...نوشته شده توسط lovergod14amorousand
![]()
من كه طرقدار جي فورسمنوشته شده توسط mrmbmh
... اين رو واسه اطلاع دوستان گفتم ...
![]()
سلام 2 تا بنچمارک کاملا جالب گیر آوردم بزارم 1 خورده بخندیم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
جالب بيد...(اين جواب رامبد هستش) اما رامبد جان فكر نكنم اينطور باشه
منبع ؟نوشته شده توسط mehrdad_ati
سلام nvidia جان انقدر حال میکنم یوزر 1 کسی اسم شرکت گرافیکی باشه خوب اگه 1 کلیک راست بکنی بعد propretis رو بزنی منبع رو میفهمی بعدشم من هم که گفتم بخندیم یعنی چی؟ یعنی اینکه از نظر من این بنچمارکها کاملا ساختگی هستند یعنی x1900 از 7950gx2 بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)