تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 95 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 942

نام تاپيک: کلوپ htc touch diamond 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    با وجود اينكه يه جورايي دلم با X1 بود ولي بنا به توصيه جميع دوستان امروز رفتم و دايموند 2 گرفتم
    اول مي خواستم بدون گارانتي بگيرم ولي قيمت ها انقدر فرق مي كرد كه ديوونه شدم و بلاخره با گارانتي ياس گرفتم 530
    يه تبديل mini-usb به جك 3.5 هم گرفتم 7 تومن و هنذفري htc دو تيكه هم پيدا كردم 27 تومن (قابل توجه موزيك گوش كن ها)
    اولين سوالم اينه كه الان هر تغييري كه تو گوشي بدم با نصب ويندوز اورجينال همه چي به حالت اول بر مي گرده مثل الان ؟
    اگر دوستان توصيه خاصي داشته باشن در مورد اين گوشي يا برنامه ها ، خوشحال مي شم راهنماييم كنن
    با تشكر

2. این کاربر از brightest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

سلام دوستان
    با وجود اينكه يه جورايي دلم با X1 بود ولي بنا به توصيه جميع دوستان امروز رفتم و دايموند 2 گرفتم
    اول مي خواستم بدون گارانتي بگيرم ولي قيمت ها انقدر فرق مي كرد كه ديوونه شدم و بلاخره با گارانتي ياس گرفتم 530
    يه تبديل mini-usb به جك 3.5 هم گرفتم 7 تومن و هنذفري htc دو تيكه هم پيدا كردم 27 تومن (قابل توجه موزيك گوش كن ها)
    اولين سوالم اينه كه الان هر تغييري كه تو گوشي بدم با نصب ويندوز اورجينال همه چي به حالت اول بر مي گرده مثل الان ؟
    اگر دوستان توصيه خاصي داشته باشن در مورد اين گوشي يا برنامه ها ، خوشحال مي شم راهنماييم كنن
    با تشكر
    دوست عزیز تاچش خوبه سرعتش چگونست ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

متاسفانه چون من قبلا موبايل تاچ نداشتم نمي تونم قضاوت درستي بكنم . بنا به گفته دوستان با تجربه ، جزو بهترين هاست .منم تو اين چند ساعت باهاش راحت بودم و با وجود اينكه محافظ هم چسبوندم مشكلي نداشتم . گمونم يكم عادت هم مهمه . بايد دستت بياد كه چجوري باهاش كار كني . قلمش هم خوبه.

دوستان به نظرتون بهتره كه قبل از هر كاري به windows 6.5 آپديتش كنم يا نه ؟

5. این کاربر از brightest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

متاسفانه چون من قبلا موبايل تاچ نداشتم نمي تونم قضاوت درستي بكنم . بنا به گفته دوستان با تجربه ، جزو بهترين هاست .منم تو اين چند ساعت باهاش راحت بودم و با وجود اينكه محافظ هم چسبوندم مشكلي نداشتم . گمونم يكم عادت هم مهمه . بايد دستت بياد كه چجوري باهاش كار كني . قلمش هم خوبه.

مبارکت باشه ......

7. این کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.
    دوستان توی تعداد inbox و sent که محدودیت نداره این گوشی؟
    چون توی نمایش فقط 25تا نشون میده،میخوام بدونم قبلی هارو که پاک نمیکنه؟
    بعد هم من قبلا با نوکیا تمام smsهام رو میریختم توی کامپیوتر و نگه میداشتم.میخوام بدونم با این گوشی
    چطور میشه این کار رو کرد؟ چون خیلی برام مهم هست.
    با تشکر.

سلام.

خیر قربان هیچ محدودیتی نداره ضمن اینکه شما علاوه براینکه میتونید رو PC داشته باشید(از طریق اکتیو سینک و Out Look) اس ام اس هاتونو میتونید در ساعتهای تعیین شده توسط خودتون بکاپ بگیرید و علاوه براون میتونید از طریق برنامه Microsoft My Phone تمام اس ام اس هاتون ,کانتکت ها و داکیومنت و...رو که خودتون تنظیم میکنید رو رو سایت مایکروسافت داشته باشید تا در هر لحظه و هر جای دنیا که باشید با اتصال به اینترنت و سایت ماکروسافت به اطلاعاتتون دسترسی داشته باشید.

9. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان
    با تشكر

سلام.

اول که مبارکت باشه و مطمئن باش با توجه به هزینه ای که کردی پشیمون نمیشی.در مورد سوالتون باید عرض کنم بله شما هر تغییری بدید توی گوشی با هارد ریست کردن(نصب ویندوز اوریجینال) برمیگرده به حالت اصلی(همینی که الان هست.)

11. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

نه خیر قربان قبل از آپگرید کردن مدتی باهاش کار کنید تا دستتون راه بفته و به اندازه کافی در مرد ارتقای رام و ... اطلاعات کسب کنید بعد دست به تغییر رام بزنید.

13. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام جناب آرين ، ممنون ، فارسي سازي كه تو cd ياس هست رو نصب كنم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام جناب آرين ، ممنون ، فارسي سازي كه تو cd ياس هست رو نصب كنم ؟

سلام.

والا من اصلا" سی دی های یاس که داخل پک گوشی بود رو نگاه نکردم. الان نگاه میکنم نصب میکنم بهتون میگم که خوبه یا نه.

16. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

آقا رو CD من که اصلا" فارسی ساز نداره
    اینم عکساشه .مله شما هم همینطوره؟ضمن اینکه همینایی هم که هست ماله SPB و یکی دوتا شرکت معروفه دیگه هست که الان ورژنهای بالاترش اومده.واسه مثال الان .Net Frame work 3,5 اومده ولی تو این سی دی 1 رو گذاشتن.

اینم عکسهاش:

Last edited by AryanLand; 12-11-2009 at 01:25.

18. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •