تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 312 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

مطمئنی این استادیوم ها فقط هست؟
    حتمی قبلی ها هم هست دیگه نه؟
    آخه اینجوری اگه باشه که اصلا استادیوم های ایتالیا نیست ( مثل سن سیرو )
    البته احتمالا 100% هستش.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من شنیدم تو بازی یک حالت Be a Pro برای دروازه بان وجود خواهد داشت!!
    سخت ميشه ولي من يادمه اون اوايل كه PES 2009 مود بال رو بازي مي كردم كرك مشكل داشت يه جايي قاط زده بود من و تمام بازيكنان هم تيميم پستمون شده بود دروازبان من هم دروازبان بود يه بار شوت رو با داير پريدم گرفت در نوع خودش تجربه جالبي بود ولي همش از دروازه مي اومدم بيرون گل مي زدم كلا spoil شده بود يادش به خير اما در مورد مربيگري احتمال 15 تا فصل رو به 20 فصل ارتقا بدن (شايد) چاره اي جز منتظر شدن نداريم وقتي توي فيفا 06 مربيگري رو ديدم كف كردم ولي اصلا به اين توجه نمي كردم كه بازيكنان رشد ندارند ولي ديدم كه توي 07 بازيكنان رشد مي كردند ولكات از 76 به 99 مي رسيد توي فيفا 07 يا مثلا توي 08 شما مي تنستيد توي روز هاي آزاد تمرين بديد تيم رو... بازيهاي دوستانه ابتداي فصل هم اضافه شده بود و توي 09 شاهد تغييري نبوديم جز امكاناتي كه براي انتخاب شرايط برگزاري بازيهاي دوستانه ابتداي فصل ميشد. به هر حال بايد هم شاهد يه تغيير و اضافه شدن چيز خاص باشيم چون عملا از 08 به اينور شاهد تغيير خوبي نبوديم توي منيجر مود. فيفا 09 يه نامردي هم كه كرده بود اين بود كه ديگه با كريشن مستر نمي شد بازيكنان بزرگ كه در آينده به فوتبال معرفي مي شدند رو مشخص كرد. تا قبل 09 شما مي تونستي با كريشن مستر بازيكنان Free Agent رو انتخاب كني و بر اساس Overal اشون مرتب كني و مليت و محدوده سني اونها رو مشخص كني تا بعد كه منيجر شروع مي كني بدوني كي و به كجا بفرستي اسكوت رو تا اون بازيكن رو برات پيدا كنه و شما با قيمت پايين بخريش

مطمئنی این استادیوم ها فقط هست؟
    حتمی قبلی ها هم هست دیگه نه؟
    آخه اینجوری اگه باشه که اصلا استادیوم های ایتالیا نیست ( مثل سن سیرو )
    البته احتمالا 100% هستش.
    شايان خان نمي دونم كامل خوندي يا خير ولي توي پست قبليم اشاره كرده بودم كه منظور سازنده اين بود كه ويژگي فيفا 10 اين هست كه تمام تيمهاي انگليسي داراي ورزشگاه اختصاصي هستند و شما شاهد تمام ورزشگاههاي خانگي ليگ برتر خواهيد بود. البته الان كه به لينكي كه مسعود گذاشته نگاه كردم ديدم همون مطلب رو برداشتن يعني پريروز اين مطلب بود ولي الان بجاش يه مطلب ديگه بود نسخه منچستر يونايتد و از اين حرفا نوشته بود. به هر حال مسلما ورزشگاه ها افزايش پيدا مي كنن هيچ وقت EA پسرفت نداشته توي فيفا هميشه سير صعودي اومده بخصوص شما وقتي فيفا نسخه نكست رو در نظر مي گيري واقعا مي بيني كه تنها سيموليشن فوتبال واقعي توي فيفا نكست خلاصه ميشه.
    Last edited by Spaniuly; 18-05-2009 at 16:44.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

البته فیفا نکست هم مشکلات خیلی ریزی داره مثل:
    -وقتی شما یه بازی رو میبری بازیکنات خوشحالی میکنن وقتی میبازی بازیکنات ناراحت میشن ولی وقتی مساوی میشه یه بار بازیکنای تو شادن یه بازی هم بازیکنای حریف شادن که خیلی تابلو هستش
    -وقتی یه شوت محکم بزنی توپ به تور میخوره و برمیگرده تو زمین حتی از نقطه ی پنالتی هم شاید رد کنهولی تو فوتبال واقعی توپ تو دروازه میمونه.
    -تو هوای بارونی تو بازی هیچ قطره ای نمیبی(نم)فقط رو زمین خیسه.شاید مشکل از tv منه
    -مثلا تو تک به تکی یه بازیکن هم اونور زمین رو خط خالیه حالا داره دست دراز میکنهآخه یکی نیست بگه دست دراز کردن خوبه اما نه دیگه هر موقعی.نمیشه که هر موقعی درخواست توپ بشه.البته میتونی راحت ایگنورش کنی.
    -بعضی موقع دروازه بان میخواد بازی رو شروع کنه 1 ساعت طولش میده.فکر کنم باگ باشه.
    -برا من شده بازیکن خود به خود دو بزنه بره بیرون زمین!!!
    -یه بار شوت زدم توپ رفت رو تور افتاد بعد وارد دروازه شد اومد تو بازی!!!خوشبختانه فیفا دیگه باگش اینقدر بزرگ نبود و ضربه دروازه اعلام شد
    ولی در کل بازی فوق العادسهر کس فیفا نکست بازی کنه عاشق بازی میشه.این نقطه ضعف ها چیزی نیستن.اگه نقاط قوت رو بگیم دیگه.....دیگه ایشالا بازی رو pc نکست میشه و همه ی pc باز ها حالشو میبرن

4. 3 کاربر از EASPORTS-FIFA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره بعضی از چیزایی که گفتی منم دیدم tv شما مشکل نداره منم خونه رفیقم همین جوریه فقط زمین خیس میشه به نظرم یه زره زیادی زمینش خیس میشه و یکیم اینکه به نظرم همچیش خوبه یه زره با سیستم کنترلیش مشکل دارم مثلا وقتی پاس میدی بعضی مواقع توپو که که استوپ میکنه یا با بازیکنت میخوای تغییر مسیر بدی توپ زیادی از پاش فاصله میگریه هرکی نزدیکت باشه راحت توپتو میگیره مخصوصا بازیکنای ضعیف که اعصاب آدمو میریزن به هم....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اشکالات فاحش داوری در فیفا، جا موندن بسیار زیاد دوربین و همچنین سرعت بسیار پایین توپ که انگار زیر بادکنک میزنی از باگها فیفا09 بود، البته من پی سی ـش رو بازی نکردم این اشکالاتی که گفتم مربوط به نسخه 360 و PS3 میشه!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آره بعضی از چیزایی که گفتی منم دیدم tv شما مشکل نداره منم خونه رفیقم همین جوریه فقط زمین خیس میشه به نظرم یه زره زیادی زمینش خیس میشه و یکیم اینکه به نظرم همچیش خوبه یه زره با سیستم کنترلیش مشکل دارم مثلا وقتی پاس میدی بعضی مواقع توپو که که استوپ میکنه یا با بازیکنت میخوای تغییر مسیر بدی توپ زیادی از پاش فاصله میگریه هرکی نزدیکت باشه راحت توپتو میگیره مخصوصا بازیکنای ضعیف که اعصاب آدمو میریزن به هم....
    زدي روي خال اصلا علت اينكه توي ايران طرفداراي بازي PES از فيفا بيشتر هست به خاطر مسائل غير واقعيش هست يه بازيكن ضعيف معلومه كه اگه ضعيف باشه پاس رو به محض كنترل از پاش مي قاپن ولي توي PES اينا رعايت نميشه شما توي PES اگه خيلي ماهر باشي مي توني با تيم ضعيف تيم قوي رو راحت ببري ولي توي فيفا اين خبرا نيست. واقعا يك شبيه سازي كامل هست. بچه بازي نيست كه فيفا واقع گراست. به قول خارجكي ها سيموليشن كاملي از فوتبال واقعي هست. دقيقا واسه همين خاطر هست كه هميشه به سازنگان PES توصيه ميشه مسائل فني فوتبال رو توي بازيش رعايت كنه. اين يكي از اساسي ترين فرق هاي دو بازي هست. حالا يه تعداد واقع گرايانه دوست دارن مثل فيفا خور ها. يه تعداد هم همون مسائل غير طبيعي بازي PES رو مي پسندند كه اصلا نميشه ايراد گرفت. اتفاقا خيلي هم خوبه. يكي حال ميكنه با يه بازيكن معمولي دور زمين رو با توپ بچرخه (چيزي كه توي فوتبال واقعي امكان پذير نيست) ولي خوب يكي اين كار رو دوست داشته باشه PES در خدمتش هست
    Last edited by Spaniuly; 18-05-2009 at 23:18.

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

آره دیگه منم میگم که اصلا این 2 تا نباید مقایسه بشن ! Fifa یه شبیه ساز هستش pes یه بازیه تخیلی !
    اون که توپ از پا جدا میشه یه دلیل دیگم داره اونم اینکه زیادی محکم پاس بدی کنترلش سخت میشه برای بازیکن !
    تنها مشکلی که من تو نسخه ی کنسول دیدم همون داوری بودش ! آوانتاژ دادناش کشته منو !
    تو Fifa گل های بسیار زیبایی میشه زد ! یکی دیگه از عواملی که باعث میشه من با Fifa شدیدا حال کنم اینه که چندین پاس تک ضرب میتونین بدین !

10. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

زدي روي خال اصلا علت اينكه توي ايران طرفداراي بازي PES از فيفا بيشتر هست به خاطر مسائل غير واقعيش هست يه بازيكن ضعيف معلومه كه اگه ضعيف باشه پاس رو به محض كنترل از پاش مي قاپن ولي توي PES اينا رعايت نميشه شما توي PES اگه خيلي ماهر باشي مي توني با تيم ضعيف تيم قوي رو راحت ببري ولي توي فيفا اين خبرا نيست. واقعا يك شبيه سازي كامل هست. بچه بازي نيست كه فيفا واقع گراست. به قول خارجكي ها سيموليشن كاملي از فوتبال واقعي هست. دقيقا واسه همين خاطر هست كه هميشه به سازنگان PES توصيه ميشه مسائل فني فوتبال رو توي بازيش رعايت كنه. اين يكي از اساسي ترين فرق هاي دو بازي هست. حالا يه تعداد واقع گرايانه دوست دارن مثل فيفا خور ها. يه تعداد هم همون مسائل غير طبيعي بازي PES رو مي پسندند كه اصلا نميشه ايراد گرفت. اتفاقا خيلي هم خوبه. يكي حال ميكنه با يه بازيكن معمولي دور زمين رو با توپ بچرخه (چيزي كه توي فوتبال واقعي امكان پذير نيست) ولي خوب يكي اين كار رو دوست داشته باشه PES در خدمتش هست
    آره دیگه ازبس پیس بازی کردم اولین بار تو فیفا نکست یه پاسم نمیتونستم بدم واقعا بازیش سخته به قول رزیدنت اویل اگه محکم پاس بدی توپ از کنترل خارج میشه اگه آروم بدی توپتو وسط راه میقاپن من فقط 24 ساعت بشینم پاس دادنو تمرین کنم البته این قضیه ی استوپ تو فیفای پیسی هم بود ولی خیلی مسخره بود آدم نمی تونست بازیکنارو کنترل کنه توپ همش میپره اونور از پات .....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آره دیگه ازبس پیس بازی کردم اولین بار تو فیفا نکست یه پاسم نمیتونستم بدم واقعا بازیش سخته به قول رزیدنت اویل اگه محکم پاس بدی توپ از کنترل خارج میشه اگه آروم بدی توپتو وسط راه میقاپن من فقط 24 ساعت بشینم پاس دادنو تمرین کنم البته این قضیه ی استوپ تو فیفای پیسی هم بود ولی خیلی مسخره بود آدم نمی تونست بازیکنارو کنترل کنه توپ همش میپره اونور از پات .....
    به هر حال من قبلا هم گفته بودم گيم پلي دو بازي تفاوت هاي واقعا زيادي با هم دارند اگه يه مدت يكيش رو بازي كني گيم پلي اون يكي كلا از دستت خارج ميشه و بايد يه ذره بازي بكني تا دوباره قلقش بياد دستت. من قبل 2009 اصلا نميتونستم با PES يك لحظه هم بازي كنم ذاتا حالم بد ميشد انگار وقتي PES بازي مي كردم يكي داشت فح مي داد بهم. در عوض فيفا رو عين آب خوردن بازي مي كردم خيلي هم خوشم ميومد از همه چيزهاي واقع گرايانه فيفا خوشم مي اومد. ولي خوب وقتي دو بازي اخير Fifa Current به شدت نا اميدم كرد به PES كشيده شدم كه البته بيش از 80 درصد علاقمنديم به PES همون مود جديدش BAL بود. الان من نمي تونم فيفا بازي كنم از بس كه دستم به PES عادت كرده ولي شديدا اميدوارم سال 2010 فيفا نكست باشه واسه PC تا مثل الان كه به ته ديگ PES رسيدم حداقل دستم بره به سمت فيفا الان با اينكه ديگه به ته PES2009 رسيدم بازم اصلا نمي تونم فيفا 09 رو روي PC بازي كنم. تازه از وقتي هم كه فيفا نكست رو بازي كردم بيرون حالم از فيفا كارنت بهم مي خوره

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Fifa یه شبیه ساز هستش pes یه بازیه تخیلی !
    تخیلی کجا بود؟!
    شاید یک کم روند بازی اسان تر از فیفا باشه ولی تخیلی نیست
    فیفا هم یک سری ایراد داره....pes هم یک سری ایراد داره
    هیچ کدام هم کامل نیستن....
    راستی چرا خبری از فیفا و ea بیرون نمیاد؟

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •