سلام دوستان
كسي كتاب مكنزي يا مزيدي رو براش لينكي نداره بصورت PDF يا هر فرمت ديگه e-book؟ انگليسي يا فارسيش هم فرقي نميكنه. اگر خدا بخواد و شروع كنم دوباره به ميكرو كاري! رو بيارم اينجا فعال ميشم.
ممنون
سلام دوستان
كسي كتاب مكنزي يا مزيدي رو براش لينكي نداره بصورت PDF يا هر فرمت ديگه e-book؟ انگليسي يا فارسيش هم فرقي نميكنه. اگر خدا بخواد و شروع كنم دوباره به ميكرو كاري! رو بيارم اينجا فعال ميشم.
ممنون
محل در خواست کتاب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون موفق باشی
سلام یه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید, توی این سایت کاملا توضیح داد که چیکار باید کرد.پروژه من این ترم همین بود
فقط یه کورنومتر ساده می خوام
یه کلید داره با زدن اون شروع می شه
دوباره بازده نمون متوقف می شه تموم
سلام
يعني ميشه پروگرمر 8051 رو با USB ساخت؟
من توي اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديدم كه شركت مربوطه همچين چيزي رو ساخته
Last edited by محمد امين; 28-12-2006 at 00:18.
سلام
برنامه ای که میخواستین رو میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنین.
البته به جای یه کلید ،دو تا کلید داره.در ضمن به نظر من LCD به درد اینجور کارا نمیخوره چون خیلی کُنده.
همچنین اعتباری به این برنامه نیست که دقیق باشه. توی هر 5 دقیقه تقریبا 0.2 ثانیه خطا داره.
اگه میخواین بصورت عملی پیادش کنین باید با آزمون و خطا مقدار دقیق تاخیر DELAY رو بدست بیارین.
موفق باشید.
سلام
از كار خوبت ممنونم
ولي من به محل فايلت رفتم و به پيغام زير برخوردم:
The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or
use our search engine to find a file or folder:
يعني فايلتو نتونستم دانلود كنم
اتفاقا من هم دانشجوي الكترونيكم و دنبال پروژه اي با ميكدو و صفحه كليد و صفحه نمايش و سنسورم
----------------------------------------------------------------------
عزيز فايلتو نميشه دانلود كرد
سلام مجید جان
اینی که گفتی در مورد کدوم لینک بود؟
اگه منظورت لینکی بود که من گذاشتم ، امتحان کردم مشکلی نداشت.
اون پروژه keypad رو هم فکر کنم من رو هاردم دارم. میگردم اگه پیداش کردم آپلودش میکنم.
فعلاً.....
آقا بیا.............
پیداش کردم و واستون آپلود کردم. اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)