من اگه بودم میزدمش تو گوش![]()
من اگه بودم میزدمش تو گوش![]()
آره آدم میبیندش کیف میکنه اصل htc هم هست فکر کنم 20 تومن مایشه
ولی اگه بردارم جعبش اون قسمتش خالی میشه و تابلوئه![]()
كسي اين هدفونو تو نمايندگيها ديده؟ قيمت دقيقشو كسي داره؟ مي خوام مطمئن بشم ميشه گيرش آورد
من یک tuch 3g که گرفتم همچین هندزفری ای داشت تو خود جعبش پس 100% تو نمایندگی ها پیدا میشه اون مغازه ای که من گرفم نمایندگی htc بود تو مجتمع علائدین تهران و پرسیدم گفت یکی دوهفته دیگه برامن هندزفری هاش هم میاد
سلام . فکر کنم این همون تبدیل 3.5 باشه . اگه این رو داشته باشی از هر هندفری برای گوش کردن آهنگ تو ویوا یا 3G می تونی استفاده کنی . فکر می کنم بین 7 تا 10 هزار تومن باشه
[/quote]فقط اگه کسی میتونست با p990 مقایسش کنه( منظورم یه مقایسه فنی و حرفه ای هست ) کلا همه چی میومد دستم اخه گوشی قبلیم بود که سوخت[/quote]
بچه ها هنوز کسی جوابمو نداده ها![]()
tuch viva رو با p990 میخوای مقایسه کنی؟
فقط اگه کسی میتونست با p990 مقایسش کنه( منظورم یه مقایسه فنی و حرفه ای هست ) کلا همه چی میومد دستم اخه گوشی قبلیم بود که سوخت[/quote]
بچه ها هنوز کسی جوابمو نداده ها[/QUOTE]
دوست خوبم من P880 P910 P990 p1 w960 داشتمT حالا دوست داری چیشو برات مقایسه کنم ؟
فقط اگه کسی میتونست با p990 مقایسش کنه( منظورم یه مقایسه فنی و حرفه ای هست ) کلا همه چی میومد دستم اخه گوشی قبلیم بود که سوخت[/quote]
سلام.
آخه قابل قیاس نیستن اینا باهم مثلا" چی رو میخوای مقایسه کنی.؟
سلام.
آخه قابل قیاس نیستن اینا باهم مثلا" چی رو میخوای مقایسه کنی.؟[/QUOTE]
منم موندم که چیشو میخواد با هم مقایسه کنه ؟ اگه یه دوتا گوشی ویندوز خور باشن میشه اما یه ویندوز خور با یه Uiq رو نمیشه مقایسه کنی !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)