هر fifa بازی که pes بازی کرد بعدش fifa رو ول کرد .
من رو هیچکدو تعصب ندارم ولی خودم ورژن 2009 جفتشون رو بازی کردم .
خداییش از نظر گیم پلی و هیجان fifa حرفی واسه گفتن نداره .
یکم گرافیکش بالاتره که اصلا در مقابل برتری های pes به چشم نمیاد ...
هر fifa بازی که pes بازی کرد بعدش fifa رو ول کرد .
من رو هیچکدو تعصب ندارم ولی خودم ورژن 2009 جفتشون رو بازی کردم .
خداییش از نظر گیم پلی و هیجان fifa حرفی واسه گفتن نداره .
یکم گرافیکش بالاتره که اصلا در مقابل برتری های pes به چشم نمیاد ...
واقعا که واقعا که ......
از یک کنسول بازی مثل شما بعیده که بگه pes از فیفا بهتره
من خودم یک فیفا بازه pc بودم اما موقعی که pes بازی کردم بالا آوردم.
تو كشور ما خيلي چيزا محبوبيت داره ممكنه يه زماني انداختن از بالاي ساختمون هم محبوبيت پيدا كنه ولي شكر خدا خداي بزرگ عقل داده تا خودمون تفكر كنيم دليل محبوبيت PES فقط به خاطر حضور تيم ملي ايران هست تازه اونم كه لايسنس نشده اس هميشه بيخيال بابا. هر انتقادي هم از PES ميشه به خاطر اينه كه ما دوست داريم اين بازي محصول ژاپن پيشرفت كنه. من نميدونم چرا طرفداراش اينقدر جوش ميارن تازه من پارسال هم خيلي به PES اميدوار نبودم ولي خوب چون كنسول ندارم PES بازي كردن رو به فيفا كارنت بازي كردن ترجيح دادم و خيلي هم خوشحال بودم كه روي PC با سيستم مناسبي كه دارم ميتونستم روي حداكثر كيفيت و گرافيك اون هم بدون داشتن حتي ذره اي افت فريم بازي كنم (سيستم هاي قوي كه گرافيكشون 8400GS هست توي درجه High دچار افت فريم تقريبا محسوسي هستند ولي اگه با گرافيك 8600 GT بازي كرده باشيد مي بينيد ذره اي افت فريم نداره و خيلي هم زيبا روشن و شفاف هست نورپردازي هم توي PES 2009 براي مانيتور هاي LCD Wide واقعا عالي هست) به هر حال اگه فيفا 10 براي PC نكست باشه حتي در حد فيفا 09 نكست باشه من مطمئنم به PES 2010 ترجيح خواهم داد شد نسخه نكست هر دو بازي واقعا به لحاظ كيفيت قابل مقايسه نيستند و فاصله بينشون بي داد مي كنه فيفا نكست درست مثل رويا مي مونه واقعا فوتبال گيم در يك كلمه فيفا نكست خلاصه ميشه البته تا اين لحظه من با تمام اين اوصاف شديدا اميدوارم PES 2010 پيشرفت كنه و گرافيك و مود هاي بازي رو بهبود بده و ان شالله به موفقيتي كه شايسته كونامي هست دست پيدا كنه چون هميشه گفتم شركت كونامي مظلوم واقع ميشه و حمايتي ازش نميشه و محصولاتش به زور بازوش هست. كلا همت ژاپني ها و موندن توي ميدان و جنگيدن براي پيروزي هميشه برام مقدس و تحسين آميز بوده واسه همين اميدوارم سناريو امسال براي سال بعد تكرار نشه من اميدوار بودم توي 2009 از دو تا بازي فوتبال لذت ببرم ولي نامردي EA همه اميدهاي من رو نقش بر آب كرد. و از دست فيفا كارنت به PES پناه بردم. در كل براي موفقيت و بهبود بازي PES 2010 دعا مي كنم.
موفق باشيد رفقا يادتون نره گيمر باشيد!!!
کراسر خان دیگه داری اغراق می کنی...مگه تیم ملی ایران چی داره که بخاطر اون این بازی محبوبیتش زیاد بشهدليل محبوبيت PES فقط به خاطر حضور تيم ملي ايران هست
من هنوز که هنوزه سراغ تیم ملی ایران توی pes 2009 نرفتم
راستی دوستان فیفا باز PES رو ول کنید اینو بچسبین :
" Fifa 10 will be soon "Unveild
Next Week
هفته ی دیگه از جزئیات فیفا پرده برداشته میشه!!!!!!
راستی عکسه جدیدی از PES نیومده؟؟؟؟؟
............................................
دوست عزیز انگار شما هنوز نمیدونی اینجا تاپیک pes2010 هستش نه...............
.................................................. ........................
راستی این قضیه موتور گرافیکی Euphoria Engineتوبازی چیه ؟
.................................................. ................
![]()
Last edited by google_boy07; 22-04-2009 at 23:18.
خوب شايد شما اينطور باشيد ولي دليل محبوبيت pes غير واقعي بودنش هست به نظر من نميدونم توي كنسول فيفا 10 رو بازي كرديد يا نه ولي اگه بازي كنيد مقابل هم مي بينيد محاله بدون طراحي دقيق به گل برسيد امكان نداره بتوني حتي با رونالدو هم از اين ور زمين توپ رو بگيري ببري اونور زمين در حاليكه من توي مود بال توي ديفيكالتي تاپ پلير اگه اراده كنم از دفاع شروع مي كنم ميرم همه رو جا ميذارم و گل ميزنم يا وقتي شديدا به گل نياز داريم وقتي از وسط شروع مي كنيم با حركت سريع ميتونم خودم رو به حالت تك به تك برسونم و گل بزنم اينا توي فيفا نكست نميشه عين فوتبال واقعي دليلش وجود هوش مصنوعي در فيفا هست من نميدونم چرا توي pes هوش مصنوعي نيست و بازيكنان بر اساس برنامه ريزي مخصوص و يكسان عمل مي كنند شما وقتي توي pes تو سر توپ ميزني بي برو برگرد دفاع مقابلت جا مي مونه حتي دروازبان رو ميشه با تو سر توپ زدن عين آب خوردن دريبل كرد ولي توي فيفا اينا نيست ين فوتبال واقعي توي pes توپ هايي گل ميشه كه توي دنياي واقعي امكان نداره گل بشه و توپ هايي گل نميشه كه توي دنياي واقعي حتي علي عليزاده هم اگه توي اون شرايط باشه به بوفون هم گل ميزنه دروازبانها توي pes به صورت نا متعارفي عكس العمل نشون مي دن يعني هرچي به دروازبان نزديك تر ميشي شانس دروازبان برعكس به جاي اينكه كم بشه زياد ميشه و توپ رو حتي اگه با قدرت و سرعت باشه ميگيره (البته نه هميشه ولي اكثرا همينطوره) البته كاري با فيفا كارنت pc ندارم كه هر شوتي كه زده ميشه منجر به گل ميشه من سر حرفم فيفا نكست هست. توي pes دروازبان هاي كلا بايد مهارتهاشون دوباره پيكر بندي بشه حتي عكس العمل هاشون خيلي نا متعارف هست وقتي شوت ميزنيد تا وقتي توپ به يك متريش نرسيده هيچ عكس العملي نشون نميده ولي وقتي نزديك ميشه با عكس العملي سريع با سرعتي معادل 380 كيلومتر در ثانيه به سمت توپ ميره و ميگيره بارز ترين اين مسئله رو ميتونيد روي ضربات ايستگاهي ببينيد توپ رو با قدرت به نقطه اي به فاصله يك متري دروازبان بزنيد خواهيد ديد كه دروازبان در لحظه اي كه ميخواد گل بشه با سرعتي محال و غير قابل باور توپ رو ميگيره. در واقع اين نشان گر اينه كه حتي براي دروازبان ها هوش مصنوعي تعريف نشده بعضي مواقع كه بازيكن به دليلي وارد دروازه ميشه به طور كلي از جريان بازي محو ميشه يعني اگه توپ در اون لحظه گل بشه اين بازيكن بيخبر از همه جا قدم زنان به زمين برميگرده و تازه يادش مي افته كه گل زده و بايد خوشحالي كنه يا وقتي شما ضربه شروع مجدد مي زنيد به دليلي توپ دفع مييشه توسط دفاع و درست بر ميگرده به سمت شما بازيكن شما زل ميزنه به جايي كه توپ دفع شده و حتي اين رو نمي فهمه كه توپ جلوي پاش هست و بايد به سمتش بره متاسفانه عدم استفاده كونامي از تكنولوژي هوش مصنوعي باعث بروز چنين مسائلي ميشه و جالب اينكه تمامي كارهاي هوشمندانه اي كه توسط برنامه نويسي در بازي وجود داره خيلي از تازه كار ها ازش به عنوان هوش مصنوعي ياد مي كنن چيزي كه بازي pes هميشه ازش بي بهره بوده
جناب google boy این عکس ها که گذاشتی مال نسخه 2009 هست
فقط یک کم ویرایش شده
من خودم فیفا 6 رو که بازی کردم دیگه کونامی رو ول کردم ولی الان که فیفا 09 و ساکر 09 آمده این با فیفا رو ول کردم
حالا با ساکر 09 حال می کنم فیفا 09 به گرد ساکر 09 نمی رسه
صفحات قبل رو بخونید می بیند گفته شده که از این جور پستها ندین...
خواهشا کل کل راه نندازین که باعث بشه تاپیک قفل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)