خودمم نمی دونم همینو پیدا کردم الان که خوب می خونمش میبینم ربطی نداره .
خودمم نمی دونم همینو پیدا کردم الان که خوب می خونمش میبینم ربطی نداره .
اهان منظورتون رو ازnext فهمیدم شما دیکشنری رو کامل نصب کن خودش خود به خود براتون لیستی از تمام کلمات مرتبط به هم رو میاره زیرش مثالی در یک جمله انگلیسی هم داره
فکر کنم بازم منظورم رو متوجه نشدید. مجبورم عکس بزارم. این دو تا فلش رو میگم (دورش دایره کشید شده)
Babylon English-English این دو تا رو نداره. چه طور میشه یه همچین چیزی داشت؟
![]()
منظورتونو می دونم در بابیلون به جای اینکه از فلش استفاده بشه به طور خودکار لیست تمام کلمات مرتبط رو یکجا به کاربر میده تا کاربر نخواد هی بزنه روی فلش
3. هیچ راهی نداره به بانک اطلاعاتیش دست پیدا کنی؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
دیکشنری های بایبیلون رو با نرم افزاری به نام Babylon Builder مینویسند که میتونی از لینک زیر دانلودش کنی
در این نرم افزار پس از نوشتن اطلاعات(لغات و ترجمه ها و عکسها و ...) و زدن گزینه Build دو فایل ایجاد خواهد شد
یکی با پسوندbgl ودیگری با پسوند Gls
فایل Bgl همونه که تو از اینترنت دانلود میکنی و نصب میکنی این فایل فقط با دیکشنری بایبیلون باز میشه و نمیتونی به بانک اطلاعاتیش دست پیداکنی به هیچ وجه
اما فایل Gls با برنامه Babylon Builder باز میشه و میشه اطلاعاتش رو کم و زیاد کرد این فایل پیش نویسنده دیکشنری میمونه تا باهاش نسخه های بعدی رو بنویسه و اون فایل رو به کسی نمیده
دستت در نکنه، باز یه جوابی گرفتم
آقا من ترجمه يك كلمه رو تو اين برنامه نمي تونم ببينم بخاطر اينكه فونت فارسي رو خوب نشون نمي ده چيكار كنم
با سلام
برنامه رو باز کنید و Options رو انتخاب و بعدش Configuration را انتخاب کنید از پنجره باز شده تب Appearance رو زده و در قسمت Reasults Display ببینید جلوی عبارت show reasults using چی نوشته.ممکنه تو این قسمت فونتی انتخاب شده باشه که با این برنامه سازگار نباشه.فونت پیش فرض tahoma است.
اگر با عوض کردن فونت هم مشکلتون حل نشد ممکنه ایراد از برنامه باشه یا اینکه سیستم فونت ویندوز به هم ریخته باشه یا...
هرکی میدونه زودتر بگه (خیلی خیلی لازم دارم)
با عرض سلام خدمت همه دوستان ...
من اين برنامه رو دانلود کرده ام و فایل های ديکشنری فارسی رو هم از قبل داشتم ...
مشکلی که الان دارم اينه همراه نسخه portable فقط ديکشنری انگليسی به انگليسی است و وقتی هم که ديکشنری های فارسی رو نصب می کنم بعد از هر بار بستن برنامه ديکشنری ها از My dictionaries پاک ميشه ...
چجوری ميشه کاری کرد که هميشه باقی بمونه ...
ممنون ميشم راهنماييم کنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)