خود لئوناردو داوینچی رو هم توی بازی نمایش میده؟
خود لئوناردو داوینچی رو هم توی بازی نمایش میده؟
Ezio میتونه از شخصیت های مهم دوران رنسانس کسی رو هم ملاقات کنه ؟
بله به عنوان مثال لئوناردو داوینچی در حالیکه برای Ezio بمثابه یک استاده یه طراح اسلحه هم هست که طرح پنهان کردن دو تیغه در بازی از طرف داوینچی مطرح میشه شما حتی میتونید از نزدیک شخصیتهایی مثل مدیچی و ماکیاولی و... رو هم ملاقات کنید. موقعی که در مورد این اشخاص تحقیق می کردیم می دیدیم که چه هر کدوم چه پیشینه جالبی داشتن و چقدر میتونن توی داستان ما تاثیر داشته باشن . دوران رنسانس از نظر اطلاعات ثبت شده بسیار غنی تر از قرون وسطی است به همین جهت با توجه به معلومات فعلی میشه از ان داستان بهتری رو دراورد همچنین ما دوست داریم که شخصی که بازی رو انجام میده خودش دوست داشته باشه که در مورد تاریخ هر کدام از انها مطالعه کنه. باعث افتخارمه که بگم بازیهای Assassin’s Creed جز معدود عناوینی هستند که میتونند به عنوان یک منبع اطلاعاتی برای افرادی که به یک دوره تاریخی خاص علاقه دارند مورد استفاده قرار بگیرند.
ممنون...
برام خیلی جالبه که لئوناردو داوینچی رو توی بازی ببینم
از اونجایی که به ایتالیا علاقه زیادی دارم این مورد شامل داوینچی هم میشه
عکسی از داوینچی توی بازی منتشر شده؟
نه فعلا من كه چيزي پيدا نكردم !!!
اگه به یک نکته دقت کرده باشید اصولا نسخه یک بازیها از نسخه های بعدی شون بهترن مخصوصا در مورد ubi soft . در این مورد میتونید به بازی prince of persia مراجعه کنید . یکش کولاک کرد ، دوش زیاد خوب نبود ، سش متوسط بود و چارش افتضاح بود.
در بعضی بازی ها باهات مخالفم مثل همین prince of persia به نظر من خیلی بهتر شده.
موفق باشید.
کاور های اورجینال:
Release Date: Q4 2009
دوستان از اين به بعد اين جور كاور ها كه صد در صد Fake هستن رو توي تاپيك قرار ندن![]()
عزیزم این کاور ها توی ign نمایش داده شده fake کجا بوود؟دوستان از اين به بعد اين جور كاور ها كه صد در صد Fake هستن رو توي تاپيك قرار ندن![]()
اینم ادرس توجه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Khashayar King; 29-04-2009 at 20:27.
از اينجور كاور ها زياد اومده صد در صد فيكه نمونش Burnout Paradise كه هر روز واسش يه كاور ميومد
عمرا اين كاور نهايي باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)