به نظر من اسم قشنگی هستبه نظر شما اسم قشنگی هست؟
ولی چون قراره روی یه ماشین باشه باید تلفظ رونی داشته باشه که متاسفانه اینجور نیست
برای تبلیغات هم زیاد اسم جالبی نیست
به نظر من اسم قشنگی هستبه نظر شما اسم قشنگی هست؟
ولی چون قراره روی یه ماشین باشه باید تلفظ رونی داشته باشه که متاسفانه اینجور نیست
برای تبلیغات هم زیاد اسم جالبی نیست
به نظر من از 206 sd و 132 خیلی بهتره!
حتی از ریو هم قشنگتره!
فکر کنم شما به هیچ چیزی اعتاق ندارید و دارید بازار ایران رو با بازرای مثلآمریکای شمالی مقایسه میکنید.
دوست من اینجا ایرانه سرزمین معجزه های عجیب
فروش رکورد دار در یک سال معادل 500 هزار دستگاه ماشینی متعلق به دهه هشتاد میلادی در داخل کشور خودش معجزه هستش .
ما که بازم میگیم اینم بهتره و قابل حذمتر از بقیه موارد هستش.
به نظر من که فروش خوبی می کنه!
قشنگی که داره!
از نظر موتوری هم خوب باشه دیگه
20 هست!![]()
خیلی هم بد نیست
باید از یه جا شروع کرد اما امیدوارم در جا نزنند
تهران / واحد مرکزي خبر / مکتوب 1388/01/28
دومين خودرو با برند ملي ايران خودرو با حضور مقامات بلند پايه کشوري و مديران ارشد صنعت خودرو و مديران گروه صنعتي ايران خودرو فردا در سالن ساپکو رونمايي مي شود.
مجيد شيخاني قائم مقام مديرعامل در محصول و کيفيت گروه صنعتي ايران خودرو با بيان اين مطلب گفت: خودرو ايکس دوازده در راستاي توسعه برند ملي ايران خودرو با طراحي و استانداردهاي روز، مناسب براي خانواده، ارزان قيمت و در کلاس C خودرو صندوقدار تعريف شده است.
وي افزود: توليد و عرضه همزمان خودرو ايکس دوازده در ايران و در چهار قاره جهان از ويژگي هاي دومين خودرو با برند ملي ايران خودروست.
شيخاني خاطر نشان کرد: اين خودرو اولين خودروي ايراني در تطابق با الزامات استاندارد محافظت از عابر پياده (Pedestrian impact) در هنگام تصادف است و همچنين اولين خودرويي است که استانداردهاي آلايندگي يورو 4 و 5 را اخذ مي کند.
وي تأکيد کرد: براي کسب مزيت رقابتي در بازارهاي خارجي، خودرو ايکس دوازده علاوه بر استانداردهاي روز اروپا جايگاه بسيار مطلوبي در رده بندي ايمني در ميان خودروهاي همکلاس بر مبناي معيار EUroNCAP 3 ستاره بر اساس سطح ايمني تعريف شده براي سرنشينان و عابر پياده دارد.
قائم مقام مدير عامل در محصول و کيفيت گروه صنعتي ايران خودرو گفت: با طراحي و توسعه بخش عمده اي از زيرمجموعه هاي پلتفرمي، خودرو ايکس دوازده بر روي پلتفرمي با مالکيت معنوي شرکت ايران خودرو به بازار عرضه خواهد شد.
وي تصريح کرد: دومين خودرو با برند ملي ايران خودرو با تنوع گسترده در موتورهاي 1 و 6 دهم ليتري بنزيني و 1 و 7 دهم ليتري (موتور ملي پايه گازسوز) و تجهيزات جانبي ارائه مي شود به طوري که مشتريان، امکان انتخاب مدل هاي متنوعي از اين خودرو را دارند. اين محصول در انتهاي سال 1388روانه بازارهاي داخلي و خارجي خواهد شد.
وي با اشاره به اينکه تيراژ نهايي توليد خودرو ايکس دوازده، سالانه 150 هزار دستگاه است، خاطرنشان ساخت: در بازار داخلي اين محصول بدون محدوديت عرضه خواهد شد ضمن آنکه طبق برنامه ريزي هاي انجام شده 50 درصد تيراژ توليد اين خودرو روانه بازارهاي خارجي خواهد شد.
آره به نظر منم از sd یا ریو یا سمند معمولی یا مینیاتور قشنکتره البته کار به عمل برآید
تا نبینیمش و باهاش رانندگی نکنیم نمیتونیم نظز قطعی بدیم
سلامم..
یک شرمندگی دیگه واسه ایرانخوردرو از بابت این ماشین......خودتون به این نکته از حرفهای قائم مقام ایرانخودرو در پست 176 دقت کنین:
پژو 206 تازه مدل سال 2000 ش طبق آزمون Crash Test انجام شده توسط euroncap چهار ستاره ی ایمنی داشتهبر استانداردهاي روز اروپا جايگاه بسيار مطلوبي در رده بندي ايمني در ميان خودروهاي همکلاس بر مبناي معيار EUroNCAP 3 ستاره بر اساس سطح ايمني تعريف شده براي سرنشينان و عابر پياده دارد.
ولی اینا با دستکاری کردنش به اسم نوند یا هرچی.... رسوندنش به سه ستاره ایمنی! تازه اونم اگه مثل 405های تولیدیشون به شکل عکس زیر درنیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه چقدرم اومده تعریف کرده ازش!! گفته بر اساس استانداردهای روز اروپا! ....واقعن چی بگه آدم؟؟......استاندارد روز اروپا 5 ستاره ی ایمنی هستش
Last edited by avecina.ir; 17-04-2009 at 17:59.
باز یه نفر دیگه اومد این عکس رو گذاشت
این ماشین معلوم نیست چند هزار کیلومتر بدون سرویس کار کرده که اینطور بلایی سرش اومده
بعدشم ما خبر نداریم که این ماشین بر اثر چه سانحه ای این بلا سرش اومده
اصلا به عاج لاستیک ها دقت کنین معلوم میشه که طرف چقدر به ماشین رسیده
دوستان به نظر من این عکس کاملا غیر طبیعی هست
اگه کارت سوخت رو میگین که مثله بقیه ماشین های تولید داخل
اگر هم که مصرف رو میگین معلوم نیست چه پیشرانه ای براش استفاده میکنن
ولی گفته شده از سری ef7 هست اونم مصرفش پایینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)