بله...دقیقا ! جبر درس قمار باز هاست !ولی گاهی اوقات توی فصل آخر آدم قاطی میکنه!
حسابان هم یه کاریش میشه کرد !
بله...دقیقا ! جبر درس قمار باز هاست !ولی گاهی اوقات توی فصل آخر آدم قاطی میکنه!
حسابان هم یه کاریش میشه کرد !
سلام کسی جواب آخرین تمرین های درس جبر رو داره ؟؟
اگه میتونه یه جوری واسم بزارشون
آخیرین تمرینای جبر دیگه کجا بود ؟!؟!
فصل 4 تمرین آخرا ؟؟
بشین حل کن دیگه !![]()
سلام nafas
من جواب تمریناش رو دارم چه جوری برات بذارم تو فروم ؟! من اسکنر ندارم
یه مسئله ای تو فیزیک خیلی منو کلافه کرده ، از دبیر هم که پرسیدم جوابمو داد ولی الان جوابش یادم نیست امکانش هست یکی از دوستان به من کمک کنه ؟!
اما مسئله ی من : تو صفحه ی 67 کتاب یه مثالی راجه به دو قطبی الکتریکی اورده حالا تو این مثال من با دو چی مشکل دارم : یکی این که ما همیشه میگیم که آلفا زاویه ی بین دو بردار هستش نه این که زاویه ی بین بردار برایند و یک بردار , اما تو این مثال آلفا رو زاویه ی بین بردار برایند و یکی از بردار ها حساب کرده !!! چرا ؟!
این فرمول :
رو از کجا اورده ؟! حتی ما فرمولی که قبل از بالایی نوشته شده رو هم نداریم![]()
سوال 4 صفحه ی 96 کتاب هم یه دوقطبی الکتریکیه ولی دبیرمون از همون فرمول 2-8 کتاب ( صفحه ی 56 ) حل کرده در ضمن زاویه ی آلفا اون هم زاویه ی بین دو بردار در نظر گرفته شده
کسی هست که منو کمک کنه ؟!
دوست عزیز کسینوس آلفادوم هست نه آلفا چون نیروها برابر هست بردار برآیند نیمساز میشه
هر سال امتحانات مفهومي تر ميشه!
هرسال درس هاي عمومي كاسه داغتر از آش ميشن مخصوصا عربي و زبان فارسي!
ما دبيرامون به زور كتاب ها رو تموم مي كنند. من يه سوال دارم!
كجاي اين نظام آموزشي مفهوم داره؟ كنكور؟
آخه مگه مي ذارن مفهومي درس خوند كه ميخوان مفهومي امتحان بگيرند؟
واسه امتحان مفهومي واسه كنكور تستي؟
سلام
سوال 1:
وقتی دو بردار E1 و E2 هم اندازه باشند و زاویه بین اونها A باشه برای محاسبه برآیندشون از این فرمول استفاده می کنیم:
E=2E1CosA/2
حالا در این مسئله، دو بردار E1 و E2 برابرند(هم اندازه هستن) و زاویه بین اونها 2A هست(A=آلفا). بردار برآیندشون هم Em هست. حالا اینها رو بذار تو فرمول بالایی.
سوال 2:
ببخشید وقت نداشتم درست رسمش کنم، تو Paint کشیدم:
اگه بازم مشکلی بود، در خدمتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
دستت درد نکنه زحمت کشیدی ولی ببین مگه زاویه ی آلفا ( A ) زاویه ی بین دو بردار نیست ؟! ( در واقع زاویه ی بین دوبرداری که برایند انها رو می خوایم رسم کنیم ) یعنی در هر صورت ما فقط A داریم دیگه 2A نداریمپس در این صورت A باید یه چیز دیگه باشه اگر میشه یه مقدار راجع به A توضیح بده
خواهش می کنم
درسته ما در حالت کلی می گیم زاویه بین دو بردار آلفا(A) هست. آلفا یه حرفه و به جاش هر چیز دیگه ای میتونی بذاری مثلا به جای آلفا، بتا(B) بذار. یعنی فرمول میشه : E=2E1CosB/2
الان توی مسئله زاویه بین دو بردار 2A هست. شما میتونی بنویسی: B=2A
بعد با B مسئله رو حل کنی و به جاش بذاری:2A
(فکر می کنم مشکل فقط یکی بودن حروفه، اگه منظورتو درست متوجه شده باشم)
اگه منظورتو درست متوجه نشدم شرمنده
باز در خدمتم اگه سوالی بود
نه دارید اشتباه فکر می کنید
مشکل من اینه که همیشه به ما گفتن به زاویه ی بین دو بردار بگید A (آلفا) یا (B) یا هر چیز دیگه ، ولی به ما نگفتن که بزارید 2A یا 2B
الان بحث من اینه که این 2A از کجا اومده ؟! قرار نیست که ما به زاویه ای که بردار با بردار برایند میسازه بگیم A طبق گفته ی کتاب ما به زاویه ای که دو بردار با هم میسازند میگیم A
سوال رو هر کسی نتونسته جواب بده اما شما می دونم بلد هستید از اون شکلی که کشیدید متوجه شدم
منظور کلی حرف من اینه که از کجا فهمیدی زاویه ی بین دو بردار 2A هستش ؟!الان توی مسئله زاویه بین دو بردار 2A هست.
Last edited by sinasalar2007; 14-05-2009 at 23:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)