آقا این Patch کار کرد و بازی رو الان خوب اجرا میکنه در ویندوز 7 ولی تو مسابقه ماشین, وقتی نفر اول میشی هنگ میکنه. فقط یه نوشته قبلش میاد:
چه همه مشکل داره این بازی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این Patch کار کرد و بازی رو الان خوب اجرا میکنه در ویندوز 7 ولی تو مسابقه ماشین, وقتی نفر اول میشی هنگ میکنه. فقط یه نوشته قبلش میاد:
چه همه مشکل داره این بازی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیل اینکه این پچ خوب کار نمیکنه اینه که نسخه Beta است.
دوستان الان رو نقشه هیچ ماموریت جدیدی نیست!! فقط علامت مسابقه رانندگیه! بعد از مردن اون مرده که سنگا ریختم روش(اسمشو یادم نمیاد الان) دو سه تا ماموریت جزئی از اون زنه فرانسوی گرفتم که آخریش نابود کردن یه برج رادیویی بود الان دیگه نمیدونم چیکار کنم؟؟؟ فکر نکنم بخش داستانی بازی تموم شده باشه آخه هنوز اون نازیه زندست!!! یکی از دوستانم گفت که تو یه مامورین میری بالای برج ایفل! الان باید چیکار کنم من؟؟؟
منم همین مشکلو داشتم و با نصب این پچ هم حل نشد
از دوستان کسی سیو مراحل بعد از این مسابقه ماشینو نداره؟![]()
دقیقا من هم همونجا موندم شما چند درصد بازی هستید من 83 درصددوستان الان رو نقشه هیچ ماموریت جدیدی نیست!! فقط علامت مسابقه رانندگیه! بعد از مردن اون مرده که سنگا ریختم روش(اسمشو یادم نمیاد الان) دو سه تا ماموریت جزئی از اون زنه فرانسوی گرفتم که آخریش نابود کردن یه برج رادیویی بود الان دیگه نمیدونم چیکار کنم؟؟؟ فکر نکنم بخش داستانی بازی تموم شده باشه آخه هنوز اون نازیه زندست!!! یکی از دوستانم گفت که تو یه مامورین میری بالای برج ایفل! الان باید چیکار کنم من؟؟؟
من خودم بالاخره پیداش کردم یه ذره تو شهر بچرخ یکی میاد براد یه پیغام میاره بعد باید بری پیش skyle"r"همون دختر بلنده و ....
آخه من کلی گشتم هیچکی نمیاد که فقط بگو شما چند درصد بازی هستید
لطفا یه نفر از دوستان یه سیو بزاره![]()
ببخشید برا افت فریم بازی باید چی رو نصب کنیم میشه لینک دانلود پچ مخصوص افت فریم رو تو xp بزارید چون 13 مگ برا ما دیال آپی ها خیلیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)