شرایط گرفتن عکس اخر ها :
1 - باید مراحل رو در Story Mode بازی کنید.
2 - برای گرفتن عکس هر شخصیت باید با خود اون بازی کنید.
دوستان تشکر یادتون نره.![]()
شرایط گرفتن عکس اخر ها :
1 - باید مراحل رو در Story Mode بازی کنید.
2 - برای گرفتن عکس هر شخصیت باید با خود اون بازی کنید.
دوستان تشکر یادتون نره.![]()
Toyotomy Army :
Hideyoshi Toyotomy : رهبر گروه Hideyori Toyotomy : پسر Hideyoshi و رهبر دوم Mitsunari Ishida : رهبر سوم ونزدیک ترین فرد به Hideyoshi
Nene : همسر رهبر اول Sakon Shima : دوست صمیمی و نزدیک ترین فرد به Mitsunari
Ginchiyo Tachibana : از متحدان رهبر سوم Yoshihiro Shimazu : از متحدان رهبر سوم
منظور از متحدان رهبر سوم این است که پس از مرگ Hideyoshi افرادی مانند Kobayekawa به Toyotomy خیانت کردند اما افرادی با Hideyori و Mitsunari ماندند تا Toyotomy را زنده نگه دارند از جمله Sakon Sima و Tachibana .
منبع : داستان Samurai Warriors 2
ببخشید من تازه عضو شدم .1-وظایفی که در گروه های مختلف باعث میشه لوبو ازاد بشه چیه2-این شخصیت ها چطوری ازاد میشن ممنون
ببخشید zhang he چطوری انلاک میشه!
باید در Chapter x8 ها وقتی به Lu Bu رسیدی با کشتن سریع اون Lu Bu رو تحت تاثیر قرار بدی.
Chapter x2 رو با Wei بازی کن وبعد برو Zhang He رو نجات بده و نذار تا اخر مرحله اون بمیره بعدش حتما انلاک میشه.
تشکر یادت نره دوست عزیز![]()
دوست عزیز برای تحت تاثیر قرار دادن لوبو باید از محل جنگ فرار نکنی
اها یعنی فرار نکنی و وایسی کتک بخوری این کافی نیست باید بتونی با اون خوب بجنگی ارین عزیز
ارین حرفی که تو میزنی منطقی نیست هیچ کس از Lu Bu فرار نمیکنه وایمیسه میجنگه اما مهم اینه که بتونی به طور حرفه ای و سریع Lu Bu بکشی و از اون کتک نخوری
ببخشید. میدونم دارم اذیت میکنم برای ازاد کردن nene کی دستور میگیری و دستورو از کی میگیری و اون دوتا nene که ظاهر میشن کدوم جنوبی وکدام شمالی!
البته بعد از اینکه یار زرد رنگو نجات دادیم!
تو بازی فقط یه nene مونده و اروچی.خواهش میکنم جواب منو بدینممنون
Last edited by sijo; 24-09-2013 at 18:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)