تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 40 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 394

نام تاپيک: Split/Second

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دقیقا علی جان بخشی که من خیلی خوب و بدون مشکل میرم و اول میشم همین air strike هست
    خیلی هیجان بالای داره مخصوصا اخراش که میخوای دوم یا اول بشی
    من تو دو اپیزود تا حالا اینو دیدم که اپیزود اول چند بار بازی کردم آخرم به دوم بسنده کردم
    ولی تو اپیزود بعدی اول شدم
    به ماشین خیلی ربط داره اگه ماشین خوبی انتخاب نکنیم نمیشه خوب بازی کرد

2. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

روي كاور بازي بايد بنويسند : هشدار براي كساني كه بيماري قلبي دارن ! 
    من الان Episode نهم هستم و واقعا بعد از هر Race قلبم مياد تو دهنم ! 
    من كه همينجوري ميرم اصلا ببينم ميتونم به پايان بازي برسم ! 
    اين مسابقات آخر فصل خيلي بده ... من تو Episode نهم بد جوري گير كردم .... 
    با سه تا ماشين مختلف رفتم همش هم چهارم شدم . 
    اين  shortcut ها حاله آدمو ميگيرن ... داري ميري به سمتشون يه دفعه له ميشي ... 
    در كل اصلا معلوم نيست تا آخر بازي كه كي اول ميشه ... يهو ديدي داري ميري از خط پايان رد بشي يه جا ميره هوا ... 
    از Episode هشتم به بعد هم بازي هاي پاياني ميره تو شب كه واقعا كار آدم سخت تر ميشه ... 

4. 7 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازی حداقل 3 تا چز مهم کم داره :

1. بعد از پایان هر مسابقه، مثل Dirt2 و Grid ، باید کل race انجام شده رو نشون می دادند. صحنه های تخریب بناها در این بازی ارزش تماشا کردن چند باره از چندین زاویه ی مختلف رو دارند. در حین بازی که نمی شه محو تماشای این صحنه ها شد. پس بهتر بود بعد از پایان بازی امکان تماشای مسابقه رو می دادند.

2. ما در بازی در واقع در یک برنامه ی تلویزیونی قرار داریم. پس ای کاش یک گزارشگر و حتی یک مفسر هم قرار می دادند تا با گزارش مهیجشون، هیجان و لذت بازی رو دوچندان کنند.

3. باید می شد روی ماشین هایی که پشت سر من قرار دارند هم کمبو! اجرا کرد.

> چند تا اشکال دیگه هم داره.

- صحنه های آهسته ی تخریب ماشین ها ( چه ماشین من و چه ماشین حریف )، چنگی به دل نمی زنه. می تونست واقعی تر باشه. نه اینکه ماشین به هزار تیکه تبدیل بشه اونم با یه شبیه سازی فیزیکی بسیار اغراق آمیز. الگوی خیلی خوب تخریب، می تونست Dirt2 یا Grid باشه که تخریب ها خیلی به واقعیت نزدیکند یا حتی BurnOut Paradise که اون هم با وجود اغراق آمیز بودن، ولی فاصله ی زیادی با واقعیت نداشت. خلاصه، در تخریب ماشین، هیجان در واقعی بودنشه. البته نحوه ی روایت این تخریب ماشین‌ها هم مهمه که باز هم بازی در این زمینه ضعف داره.

- ضعف دیگه مخصوص پلتفرم PC ایه. من از دسته ی XBOX360 برای بازی استفاده می کنم. الان اکثر بازی ها وقتی از این دسته استفاده می کنم، تمام آیکون های راهنما رو از آیکون و علامت های کیبورد به آیکون های دکمه های این دسته تغییر می دند. ولی متاسفانه این تغییر در این بازی صورت نمی گیره و من مجبورم در منوها اغلب از کیبورد استفاده کنم.

- navigation و دسترسی و حرکت بین منوهای مختلف اعصاب خورد کنه.

- من نمی دونم چرا سازنده های این بازی، حداکثر فریم ریت رو روی 30 قفل کردند. وقتی کامپیوتری می تونه بیشتر فریم ریت بده، چرا باید محدودیت ایجاد کرد؟

- چرا این بازی رو Disney همزمان با Read Dead Redemption عرضه کرده? کی میاد به جای Red dead این بازی رو بخره؟!

> و نکات مثبت :

+ نقطه ی قوت بازی، تخریب بناهاست. تخریب ها پر از هیجان انند و نحوه ی نمایش‌شون حرف نداره. کارگردانی هنری این تخریب ها محشره ; هالیوودی و پر از هیجان و گرد و غبار و سر و صدا و آتیش و دود و تیکه های کنده شده ‌ی ماشین ها!!

+ HUD اش هم ایده ی خلاقانه ای و دیگه مجبور نیستم برای بدست آوردن اطلاعاتی مثل مقامم به چپ و راست نگاه کنم.

در نهایت سازندگان این بازی نشون دادن که در نمایش تخریب های بزرگ و مهیج استعداد بالایی دارند. ولی ای کاش در زمینه های دیگه هم استعداد بالاتری داشتند!

>
    راستی اگه از موزیک های هیجان انگیز این بازی خوشتون اومده، روش استخراجش رو در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازیها " قرار دادم. بازی برای مدیریت صداها، از Fmod استفاده می کنه و روش استخراج ساده است.
    Last edited by Yi Yi; 29-05-2010 at 12:36.

6. 13 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان بازی همینطوری سخت تر و سخت تر میشه

من هم که گیر دادم حتما همه Race ها رو اول بشم باورتون شاید نشه اما امروز برای 2 تا Race نزدیک به 85 دقیقه وقت گذاشتم و همش دوم میشدم تا ایتقدر رفتم که اول شدم

جالبه که مثلا تو episode اول بازی یک race رو مثلا دوم میشی و هر کاری میکنی اول بشو نیست
    با اون ماشین که اتفاقا قوی ترین ماشینی هست که تا اونجا باز شده

بعد که تو episode مثلا 4 ام یک ماشین قوی میگیری بر میگردی به همون قسمت اول که اون race رو با این ماشین بری
    در حالی که منطقی هم حساب کنیم قدرت بیشترش باید تاثیر بگذاره و کار رو اسون تر کنه ولی در کمال تعجب میبینی باز هم همون اش و همون کاسه

از اون جالبتر این که وقتی ماشین های cpu رو میبینی , میبینی همون هایی هستن که تو داشتی و ضعیف بودن اما الان که دست cpu هستن انگار جت بستن بهشون

تو race هایی مثل elite race هم خیلی جالبه که از 3 دور مثلا تا وسط های دور دوم میتونی از مکان 8 ام در شروع مسابقه برسی به مقام 3 وم که اونم همیشه راحت نیست
    ولی از همون وسط های دور دوم تا اخر مسابقه باورتون شاید نشه ولی من بدون این که به جایی بکوبم و خیلی عالی رفتم اما حتی نفر دوم رو ندیدم چه برسه به نفر اول !

الان به لطف ماشین Hanzo GT تونستم 2 تا از اون مسابقه های که دوم شده بودم رو بر گردم اول بشم

RACE هایی مثل Port bridge هم واقعا نامردیه یک جورایی
    اونجا که یک کشتی بزرگ سفید هست تا وقتی فرصت داری بپیچی و از اون سمتش بری کسی که پشتت هست نمیزنش
    اما همین که به جایی رسیدی که دیگه فرصت تغییر مسیر نداری راهش میاندازن میزنه پرس میکنه

Detonator ها از همه سخت ترن چون فقط با ماشینی که خودش میده میتونی بری و ماشین هاش اکثرا سنگین هستن و من تو بهترین شرایط بدون این که اصلا به جایی بخورم و از shortcut هم استفاده میکنم همیشه حدودا 1 ثانیه کم میارم و دوم میشم

دوستان شما ها هم گیر میدین که اول بشین یا فقط به حدی که episode بعدی رو باز کنید ؟
    نه من خیلی به اینکه حتماً اول بشم حساس نیستم ولی در ایپزود های بالا مجبور میشی برای باز کردن ٍ ماشین های بهتر و راه پیدا کردن به Elite Race ها دوباره به ایپزود های قبلی بری.من خودم میشه گفت که اکثر اپیزود ها رو دوم و یا سوم شدم.الان هم ایپزود 8 هستم.

بازی حداقل 3 تا چز مهم کم داره :

1. بعد از پایان هر مسابقه، مثل Dirt2 و Grid ، باید کل race انجام شده رو نشون می دادند. صحنه های تخریب بناها در این بازی ارزش تماشا کردن چند باره از چندین زاویه ی مختلف رو دارند. در حین بازی که نمی شه محو تماشای این صحنه ها شد. پس بهتر بود بعد از پایان بازی امکان تماشای مسابقه رو می دادند.

2. ما در بازی در واقع در یک برنامه ی تلویزیونی قرار داریم. پس ای کاش یک گزارشگر و حتی یک مفسر هم قرار می دادند تا با گزارش مهیجشون، هیجان و لذت بازی رو دوچندان کنند.

3. باید می شد روی ماشین هایی که پشت سر من قرار دارند هم کمبو! اجرا کرد.
    ایول. این هایی که گفتی درسته ولی برای اعمال شدن این ها باید منتظر نسخه ی بعدی بازی باشیم. مطمئناً این بازی به خاطر سبک جدیدش خیلی جای کار داره.

> چند تا اشکال دیگه هم داره.

1- navigation و دسترسی و حرکت بین منوهای مختلف اعصاب خورد کنه.

2- من نمی دونم چرا سازنده های این بازی، حداکثر فریم ریت رو روی 30 قفل کردند. وقتی کامپیوتری می تونه بیشتر فریم ریت بده، چرا باید محدودیت ایجاد کرد؟

3- چرا این بازی رو Disney همزمان با Read Dead Redemption عرضه کرده? کی میاد به جای Red dead این بازی رو بخره؟!
    1.دسترسی برای اول کار آره ولی بعدش که یاد بگیری راحت میشه. مثلآ برای خروج از بازی حتما باید اول Change Episode رو بزنیم و بعدش وارد منوی اصلی بشیم.
    2. منم اول تعجب کردم ولی میگم شاید به خاطر رئال شدنٍ بازی باشه. وقتی که فریم ریت میره بالا بازی کمی از حالت سینمایی در میاد و خب این بازی هم در واقع داره از TV پخش میشه و باید فریم ریت حتما 30 باشه
    3. حالا این دو بازی سبکش فرق داره ولی ریلیز شدن دو بازی با سبک تقریباً یکسان مثل Blur از اون عجیب تر هست. الان هر دو شرکت ضرر میکنن چون گیمر میاد یکی از این دو بازی رو میخره و بلاخره یکیش رو انتخال میکنه در حالی که میتونست یک بازی دیر تر بیاد. البته اگه یکی از از بازی ها دیرتر میومد همه میگفتن از قبلیه تقلید کرده و نمراتش به شدت افت میکرد

> راستی اگه از موزیک های هیجان انگیز این بازی خوشتون اومده، روش استخراجش رو در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازیها " قرار دادم. بازی برای مدیریت صداها، از Fmod استفاده می کنه و روش استخراج ساده است.
    موزیک های بازی به شدت زیبا و هیجانی و ترس آور هست. منم اتفاقا میخواستم بیام مطرح کنم این مساله رو که چطور باید استخراج کنم. مرسی از راهنماییت.

Last edited by Mostafa NBA; 29-05-2010 at 02:06.

8. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arvinivra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ایـــ سنندج ــران

پيش فرض

خیلی هیجان داره . یه شبه 7 اپیزود رفتم

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نمی دونم تا به حال در این تاپیک کار مقایسه ای انجام شده یا نه اما سوال من اینجاست که از نظر گیم پلی و گرافیک این بازی در مقایسه با Dirt2,Grid و NFS در چه رتبه ای هست؟
    متشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

ای بازی دو نفره هم داره؟
    split screen پشتیبانی می کنه
    نسخه 360ش رو می گم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بازی بسیار سبک جالبی داره اون موقع هایی که فیلم dead race رو دیدم آرزو میکردم بازیشم بیاد که اومد درسته اسلحه رو ماشینا نیست که ای کاش تو نسخه بعدیش بزارن در صمن کسی نتونست مشکل گیم پد رو حل کنه من هم دسته دارم هم از این فرمون ماشینا با هیچ کدومش نمیشه بازی کرد راستی کسایی که میگن dirt , grid حال نمیده رانندگی حالیشون نیست اینا بازی ها بیشتر اکشن هستند تا مسابقه ای حد اقل با اون 2 تا بازیها رانندگی آدم خوب میشه و اونجا معلوم میشه کی ریسنگ باز حرفه ای

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

ای بازی دو نفره هم داره؟
    split screen پشتیبانی می کنه
    نسخه 360ش رو می گم
    بله مثل اينكه پشتيباني ميكنه!

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ببینم این بازی بازی خوبیه؟اخه من در گیر امتحانات خرداد هستم و فرصت ندارم صفحات قبل رو نگاه کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •