بیا ببین کارت راه میفته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا ببین کارت راه میفته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این بازی چجوریاست؟
منظور اینکه سبکش چیه؟ ترسناکه یا مثل هیلو میمونه؟
من با هیلو خیلی حال کردم برا pc حالا میخوام بدونم اینم مثل اونه یا ترسناکه؟
بازی سبکش سوم شخص هست و تخیلی و اکشن...(ترسناک نیست)آقا این بازی چجوریاست؟
منظور اینکه سبکش چیه؟ ترسناکه یا مثل هیلو میمونه؟
من با هیلو خیلی حال کردم برا pc حالا میخوام بدونم اینم مثل اونه یا ترسناکه؟
اگر منظورتون تو سبک هیلو ریچ هست که فکر نکنم این اصلآ در حد و اندازه اون باشه..این سبکش کلآ با اون فرق می کنه شاید محیطهای بازیها کمی به هم شبیه باشه ولی این کجا و آن کجا...اگر شما از مانسترهای 10 فوتی تو بازی می ترسی پس این بازی ترسناکه!ولی اگر نه که بازی در کل جالبه و ارزش داره 1 بار تا آخرش وقت بزاری
این نمره s بالاتره یا نمره A ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن چه تاثیری داره این نمره بندی ها برای بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(( از کدوم قسمت بازی بیشتر خوشتون اومد یعنی کدوم مرحله ))
اقا این بازی چطور لود میشه؟ من دیشب نستم 3 ساعت بازی کردم الان که میخوام بازی کنم نمیدونم چطوری لود کنم. اصلا سیوشم نمیدونم چجوریه
نه حاجی . بازیهای ترسناک به من خیلی هیجان میدن قضیه ترس نیست هیجانشون بالاست(برا من) . اتفاقا خیلی دوست دارم این سبکو ولی نمیتونم بازی کنم همه موهام میریزه .
ولی هیلو هم تخیلی بود هم جالب هیجانشم مناسب بود . دمت گرم فکر کنم باید برم بگیرمش .
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟/
تو همون قسمت crate game اگر دیشب سیو کرده باشی .
تو همون قسمت episode رو به سمت راست بچرخون تا به آخرین اپیزودی که بودی بری و همین طور chapter
که به همون area که تموم کردی برگردی
قربون داداش...فقط وقتی این بازی واست جذاب میشه که انتظار چیزی تو مایه های reach رو ازش نداشته باشی...بازی تو سبک خودش فقط خوبه والی عمرآ تو 10 تا بازی برتر سال هم قرار نمیگیره..امیدوارم خوشت بیادنه حاجی . بازیهای ترسناک به من خیلی هیجان میدن قضیه ترس نیست هیجانشون بالاست(برا من) . اتفاقا خیلی دوست دارم این سبکو ولی نمیتونم بازی کنم همه موهام میریزه .
ولی هیلو هم تخیلی بود هم جالب هیجانشم مناسب بود . دمت گرم فکر کنم باید برم بگیرمش .
اقا این بازی چطور لود میشه؟ من دیشب نستم 3 ساعت بازی کردم الان که میخوام بازی کنم نمیدونم چطوری لود کنم. اصلا سیوشم نمیدونم چجوریهفقط در ادامه توضیحات دوستمون اینم بگم که بازی شما فقط زمانی سیو میشه که یک chapter از episode رو حتمآ تا آخر تمام کرده باشید والی سیوی در کار نیست(یه چیزی تو مایه های به زور باید یک مرحله رو تموم کنی که البته چپتر ها خیلی کوتاه هستن و زیاد به مشکل نمی خورین)تو همون قسمت crate game اگر دیشب سیو کرده باشی .
تو همون قسمت episode رو به سمت راست بچرخون تا به آخرین اپیزودی که بودی بری و همین طور chapter
که به همون area که تموم کردی برگردی
سلام
دوستان زبان بازی برا من روسیه
البته موقع نصب زبان انگلیسی رو انتخاب کردم.ولی روسیه الان
چجوری عوضش کنم؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)