تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 28 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 274

نام تاپيک: یادگیری زبان به صورت خود اموز شما چه پیشنهاد میکنین!؟

داره خودمونی میشه m.diadem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این برنامه دیالوگ شبکه اموزش چطوره؟
    لحجشون بد نیست...چیزای خوبیم می گه ولی خیلی مبتدیه...اگه به اینترنت دسترسی خوبی دارین به این سایت یه سری بزنین و عضو شید...عالیه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از m.diadem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAMELAIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای گرامر: essential grammar in use
    برای لغت: english vocabulary in use
    در ابتدا تشکر میکنم از پاسخ شما

این کتاب ها به تلفظم هم کمک میکنند ؟

قیمتش هم اگه میشه بگید

3.اگه واقعا تو خونه وقت میذاری...در صورتی که بتونی کتابایی که بهت گفتمو کامل بخونی نیاز به کلاس نداری.

4. اگر حدودای دو سال وقت داری اول تا intermediate این کتابارو بخون بعد برو کانون ایران یا کیش تعیین سطح بده و ...
    با این موافقم

اگه تعیین سطح بدم ادامش چقدر طول میکشه تا آیلتس

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در ابتدا تشکر میکنم از پاسخ شما

این کتاب ها به تلفظم هم کمک میکنند ؟

قیمتش هم اگه میشه بگید
    خواهش می کنم
    آره کمک می کنه...فوقش واسه پیدا کردن تلفط صحیح کلمات بهدیکشنری مراجعه می کنی...ولی برای یاد گرفتن افت و خیز ها توی حرف زدن بهترین راه فیلم نگاه کردنه...قیمتاش بالا نیس.حدود 3 یا 4 تومن.

با این موافقم

اگه تعیین سطح بدم ادامش چقدر طول میکشه تا آیلتس

ممنون
    درصورتی خوب کتابا رو بخونی و یاد بگیری:
    ممکنه توی تعیین سطح intermediate کانون ایران قبول شی که حداکثر ( در صورت فیل نشدن 30 ماه می شه)
    ممکنه high intermediate قبول شی که در این صورت 21 ماه می شه.

این مدتایی که گفتم برای تموم کردن کانون بود.
    برای آیلتس تو می تونی همین الانم امتحان بدی ولی برای نمره خوب باید بری کلاس...کلاسای آیلتیس دو تا pre-IELTS داره که می شه دو تا 3 ماه شش ماه...بعدشم 9 ماه کلاسه.

***** اگر کانون ایران رو تموم کرده باشی نیازی به PRE های آیلتس نداری...که اینجوری 6 ماه نفعته.

به نظرم اگه وقت بذاری کامل کتابا رو بخونی به صرفه تره.

چون تموم کردن هر سطح کتاب مسلما کمتر از 3 ماه ( که مدت زمان تموم کردن هر سطح کانون هاس) طول می کشه.

5. این کاربر از m.diadem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezafo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض www.rezafo.mihanblog.com

به آدرسی که در قسمت عنوان ذکر شده برو. از اونجا یه فایل PDF پنج صفحه ای تحت عنوان " دستور العمل جامع خود آموزی زبان " رو پیاده کن بخون. این عنوان تو همون صفحه اول هست و راحت می بینیش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAMELAIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می کنم
    آره کمک می کنه...فوقش واسه پیدا کردن تلفط صحیح کلمات بهدیکشنری مراجعه می کنی...ولی برای یاد گرفتن افت و خیز ها توی حرف زدن بهترین راه فیلم نگاه کردنه...قیمتاش بالا نیس.حدود 3 یا 4 تومن.

درصورتی خوب کتابا رو بخونی و یاد بگیری:
    ممکنه توی تعیین سطح intermediate کانون ایران قبول شی که حداکثر ( در صورت فیل نشدن 30 ماه می شه)
    ممکنه high intermediate قبول شی که در این صورت 21 ماه می شه.

این مدتایی که گفتم برای تموم کردن کانون بود.
    برای آیلتس تو می تونی همین الانم امتحان بدی ولی برای نمره خوب باید بری کلاس...کلاسای آیلتیس دو تا pre-IELTS داره که می شه دو تا 3 ماه شش ماه...بعدشم 9 ماه کلاسه.

***** اگر کانون ایران رو تموم کرده باشی نیازی به PRE های آیلتس نداری...که اینجوری 6 ماه نفعته.

به نظرم اگه وقت بذاری کامل کتابا رو بخونی به صرفه تره.

چون تموم کردن هر سطح کتاب مسلما کمتر از 3 ماه ( که مدت زمان تموم کردن هر سطح کانون هاس) طول می کشه.

باز هم تشکر میکنم از شما

این کتاب ها از Basic تا Advanced چند تا کتاب است ؟

تو بازار هم پیدا میشن دیگه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باز هم تشکر میکنم از شما

این کتاب ها از Basic تا Advanced چند تا کتاب است ؟

تو بازار هم پیدا میشن دیگه ؟
    فک کنم 5 یا 6 تا.
    آره بابا! معروفه

9. این کاربر از m.diadem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه ! این کتاب یکی از ابزارهای قوی کردن هست. مجموع کتاب ها + فعالیت ها + تمرینات = رسیدن به هدفتون.

اگه تازه کار هستید حتما به کلاس برید یا خصوصی کلاس بردارید. ولی بعد از چندترم می تونید خودتون ادامه بدید.

نکاتی تو کتاب عباس فرازم هست که من حتی تو کتاب های دستور زبان انگلیسی مثل Grammar in use هم ندیدم. واقعا حال کردم. یه مثال می زنم

تو کتاب عباس فرازم میگه که وقتی در مقابل Who's that? جواب میدن It's me ، این غلط هست. علت؟ چون ضمیر مفعولی نمیتونه بعد از فعل بیاد. و صحیح اون هست It's I ، که اگه به هر بومی اینو بگی میخنده و میگه نه غلط هست و میلیونها انگلیسی زبون دارن میگن It's me . ولی جزو غلط های مشهور و جا افتاده هست که خودمون هم تو زبان پارسی زیاد نمونه اش رو داریم.

اگه خواستی کلاس خصوصی برداری من خودم هم هستم. کلا 10 جلسه باهات کار می کنم ، دیگه بقیه اش رو می تونی خودت ادامه بدی. تو این ده جلسه من تجربیات ده سال رو یکجا بهت انتقال میدم. دقت کن نمی گم اطلاعات و دانش ده سال رو ، بلکه قلق ها و تکنیک هائی که می تونی با اجراء صحیح اونها ظرف شش ماه بار خودت رو ببندی به حد خوبی برسی.
    هر جلسه یک ساعت و نیم هست و هزینه اش هم مقطوع جلسه ای 40 تومن. کل قضیه میشه 400 تومن در حالیکه اگه بخواهی موسسه بیرون بری فکر کنم این مبلغ تنها هزینه چند ترم باشه. که تو این چند ترم خیلی باهاتون کار کنند نصف یکی از کتاب های New Interchange رو می خونید. و تازه فقط مطالب کتاب رو بهتون میگن و اصلا نمی تونید از استاد سئوال های اضافه بپرسید چون وقت نداره و باید بره برای کلاس بعدی آماده بشه.

برید از هر کی دلتون میخواد بپرسید چرا به انگلیسی " خسته نباشید " نداریم ، خوب که از همه پرسیدید بعد با من که کلاس برداشتید من هم علت اش رو می گم ، بعد مقایسه کنید!
    من که اصلا تهران نیستم !!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض خواهش میکنم راهنماییم کنید

سلام .من تازه میخوام زبان یادبگیرم خیلی وقته دنبال کلاس زبان هستم.پسرعموم لیسانس زبان داره ومیگه این کلاس ها اصلا بدرد نمیخوره وسطحشون پایینه اما چون زبان هیچی نمیدونی این کلاسارو برو تاحداقله زبا ن رو یاد بگیری واز بقیه عقب نباشی.دو سه هفته پیش تبلیغات جی 5 رو دیدم با منشی صحبت کردم میگفت پول کمترو یادگیری بهتر داره وخانواده هم میتونن یاد بگیرن.وارد سایتشون هم شدم دیدم یه نفر بااین روش هم انگلیسی رو یاد گرفته هم عربی رو.جواب بچه های انجمن رو هم خوندم که سفارش به کلاس رفتن دارن.من دانشجو هستم در مقطع لیسانس که در این سطح اصلا استاد ها به کسی رحم نمیکنن وبا این وجود میخوام که زبا نیاد بگیرم خواهش میکنم راهنماییم کنید که باید چکار کنم وچطوری زبان یاد بگیرم ایا باید به کلاس برم راستی روش لابراتوار چطوریه لطفا بهم یاد بدید من بلد نیستم.اقای عبادی لطفا شما هم نظر بدید دم همتون گرم دستتون درد نکنه.

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

شما تهران نيستيد مگه.تهران اموزشگاه خوب زياد هست.اتفاقا شما چون اصلا بلد نيستي بايد بري كلاس.بدون كلاس سخت ياد ميگيريد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

كمك دوستان.
    يكي ميگه گرامر كار كن و 504 بخر بخون.
    زبانت خوب ميشه
    چي كار كنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •