لحجشون بد نیست...چیزای خوبیم می گه ولی خیلی مبتدیه...اگه به اینترنت دسترسی خوبی دارین به این سایت یه سری بزنین و عضو شید...عالیه:این برنامه دیالوگ شبکه اموزش چطوره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لحجشون بد نیست...چیزای خوبیم می گه ولی خیلی مبتدیه...اگه به اینترنت دسترسی خوبی دارین به این سایت یه سری بزنین و عضو شید...عالیه:این برنامه دیالوگ شبکه اموزش چطوره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ابتدا تشکر میکنم از پاسخ شما
این کتاب ها به تلفظم هم کمک میکنند ؟
قیمتش هم اگه میشه بگید
با این موافقم
اگه تعیین سطح بدم ادامش چقدر طول میکشه تا آیلتس
ممنون
خواهش می کنمدر ابتدا تشکر میکنم از پاسخ شما
این کتاب ها به تلفظم هم کمک میکنند ؟
قیمتش هم اگه میشه بگید
آره کمک می کنه...فوقش واسه پیدا کردن تلفط صحیح کلمات بهدیکشنری مراجعه می کنی...ولی برای یاد گرفتن افت و خیز ها توی حرف زدن بهترین راه فیلم نگاه کردنه...قیمتاش بالا نیس.حدود 3 یا 4 تومن.
درصورتی خوب کتابا رو بخونی و یاد بگیری:با این موافقم
اگه تعیین سطح بدم ادامش چقدر طول میکشه تا آیلتس
ممنون
ممکنه توی تعیین سطح intermediate کانون ایران قبول شی که حداکثر ( در صورت فیل نشدن 30 ماه می شه)
ممکنه high intermediate قبول شی که در این صورت 21 ماه می شه.
این مدتایی که گفتم برای تموم کردن کانون بود.
برای آیلتس تو می تونی همین الانم امتحان بدی ولی برای نمره خوب باید بری کلاس...کلاسای آیلتیس دو تا pre-IELTS داره که می شه دو تا 3 ماه شش ماه...بعدشم 9 ماه کلاسه.
***** اگر کانون ایران رو تموم کرده باشی نیازی به PRE های آیلتس نداری...که اینجوری 6 ماه نفعته.
به نظرم اگه وقت بذاری کامل کتابا رو بخونی به صرفه تره.
چون تموم کردن هر سطح کتاب مسلما کمتر از 3 ماه ( که مدت زمان تموم کردن هر سطح کانون هاس) طول می کشه.
به آدرسی که در قسمت عنوان ذکر شده برو. از اونجا یه فایل PDF پنج صفحه ای تحت عنوان " دستور العمل جامع خود آموزی زبان " رو پیاده کن بخون. این عنوان تو همون صفحه اول هست و راحت می بینیش.
باز هم تشکر میکنم از شما
این کتاب ها از Basic تا Advanced چند تا کتاب است ؟
تو بازار هم پیدا میشن دیگه ؟
فک کنم 5 یا 6 تا.باز هم تشکر میکنم از شما
این کتاب ها از Basic تا Advanced چند تا کتاب است ؟
تو بازار هم پیدا میشن دیگه ؟
آره بابا! معروفه![]()
من که اصلا تهران نیستم !!!!
![]()
سلام .من تازه میخوام زبان یادبگیرم خیلی وقته دنبال کلاس زبان هستم.پسرعموم لیسانس زبان داره ومیگه این کلاس ها اصلا بدرد نمیخوره وسطحشون پایینه اما چون زبان هیچی نمیدونی این کلاسارو برو تاحداقله زبا ن رو یاد بگیری واز بقیه عقب نباشی.دو سه هفته پیش تبلیغات جی 5 رو دیدم با منشی صحبت کردم میگفت پول کمترو یادگیری بهتر داره وخانواده هم میتونن یاد بگیرن.وارد سایتشون هم شدم دیدم یه نفر بااین روش هم انگلیسی رو یاد گرفته هم عربی رو.جواب بچه های انجمن رو هم خوندم که سفارش به کلاس رفتن دارن.من دانشجو هستم در مقطع لیسانس که در این سطح اصلا استاد ها به کسی رحم نمیکنن وبا این وجود میخوام که زبا نیاد بگیرم خواهش میکنم راهنماییم کنید که باید چکار کنم وچطوری زبان یاد بگیرم ایا باید به کلاس برم راستی روش لابراتوار چطوریه لطفا بهم یاد بدید من بلد نیستم.اقای عبادی لطفا شما هم نظر بدید دم همتون گرم دستتون درد نکنه.
شما تهران نيستيد مگه.تهران اموزشگاه خوب زياد هست.اتفاقا شما چون اصلا بلد نيستي بايد بري كلاس.بدون كلاس سخت ياد ميگيريد.
كمك دوستان.
يكي ميگه گرامر كار كن و 504 بخر بخون.
زبانت خوب ميشه
چي كار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)