به نظر من چون زیاد به قلمش احتیاج پیدا نمیشه این کار رو کرده![]()
به نظر من چون زیاد به قلمش احتیاج پیدا نمیشه این کار رو کرده![]()
بین گوشی های موجود در بازار از سال 2007 تا به حال فقط و فقط آیفون مولتی تاچ بوده
و Palm pre که هنوز وارد بازار نشده هم به صورت مولتی تاچ معرفی شده
بین گوشی های سامسونگ هم که شما گفتی هیچ کدومشون مولتی تاچ نیست
حتی بین اونها من تو GSMArena که مشخصات رو میدیدم فقط Omnia HD رو با Capacitive یا خازنی آورده و F480 و Pixon رو گفته resistive یا مقاومتی
همون امنیا اچ دی رو هم گفته که تو نمونه ای که دستشون رسیده هیچ عکس العملی به تماس دست نشون نمیداده و با فشار کار میکرده پس نتیجه خیلی روشنه یعنی قلم هم کار میکنه ...البته شاید تو نمونه های نهایی شاید درست بشه
البته در اون حالت بازم مولتی تاچ نخواهد بود
در مورد مولتی تاچ اینجا رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتی اگه علتش این هم باشه باز هم یه جورایی نقطه ضعف هستبه نظر من چون زیاد به قلمش احتیاج پیدا نمیشه این کار رو کرده
چون به نظرم قلم گوشی باید همیشه همراه گوشی باشه
ولی با این روش خیلی از موقع ها ممکنه قلم همراهمون نباشه
البته راجع به مولتی تاچ بودن حرفی نیست.
اما من مادرم F480 داره قلم و ناخن و هیچ چیز دیگه روی صفحش کار نمیده و با کوچکترین تماس انگشت عمل می کنه ، حالا به نظر شما مقاومتیه یا خازنی ؟ من به دیده هام بیشتر بها می دم تا نوشته های یک سایت. همین قضیه در مورد Pixon هم صادقه .
پدرم هم G400 داره که اونم همینطوره با اینکه دو تیکست و فقط صفحه بیرونی تاچه اما همونم قلم روش عمل نمی کنه و فقط و فقط با انگشت عمل می کنه .
در مورد امنیا HD هم سایت Gsmarena توی ریویوش به عینه نوشته که نه قلم نه ناخن نه هیچ چیز دیگه روی صفحش عمل نمی کنه و فقط و فقط انگشت عمل می کنه پس هیچ کدوم نمی تونن مقاومتی باشن.
برای من هم به شخصه خازنی بودن صفحه کفایت می کنه و مولتی تاچ بودنش زیاد مهم نیست.
به نظر من یزرگترین ضعف گوشی Idou که نظر خیلیها از جمله خودم رو نسبت به این گوشی برگردوند عدم استفادش از صفحات خازنیه و با توجه به اینکه امنیا HD که از همین سیستم عامل استفاده می کنه صفحش خازنیه ، یعنی سیمبین از صفحات خازنی پشتیبانی می کنه ، پس این ضعف به خود گوشی و سازنده بر می گرده و نمی شه گردن سیستم عامل انداخت.
کاش این گوشی دوربینش 2 بود اما صفحش خازنی بود ...
در مورد F480 که شما خودت هم باهاش کار کردی من دیگه نمیتونم چیزی بگم فقط میتونم لینک GSMArena رو بدم و منتظر کانفرم بقیه دوستانی که F480دارن بمونیم
در مورد Pixon هم همینطورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا دوستانی که این پست رو میخونن و یکی از این دو گوشی رو دارن هم یه نظر بدن تا بتونیم نتیجه بگیریمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورد امنیا اچ دی
همونطور که گفتم قرار بر این بوده که خازنی باشه احتمالا شما این تیکه از متن رو خوندی:در مورد امنیا HD هم سایت Gsmarena توی ریویوش به عینه نوشته که نه قلم نه ناخن نه هیچ چیز دیگه روی صفحش عمل نمی کنه و فقط و فقط انگشت عمل می کنه پس هیچ کدوم نمی تونن مقاومتی باشن.
The state-of-the-art unit uses the capacitive touchscreen technology as opposed to the resistive one of Nokia 5800 XpressMusic - the first S60 5th edition handset. The lightest touch will do for a command to be registered - no pressure is necessary.
و در ادامه:
The capacitive technology used for the display guarantees the excellent responsiveness of the screen at the expense of making it unable to work with anything else but your fingers (no stylus, no plectrum, no gloves, no anything…). It seems quite a fair trade to us and probably to most other people that don't need handwriting recognition
اما اینجاش رو احتمالا نخوندی:
The Samsung i8910 Omnia HD display doesn't give any haptic feedback but that might just be the case with our pre-release unit. We'll check that out when we get hold of a retail unit.
خوب عزیز جان وقتی نمونه ای که دستشون بوده هیچ فید بکی به لمس نداشته لابد با فشار کار میکرده دیگه
البته همونطور که خودش هم گفته ممکنه نمونه اولیش که دست اونا اومده مشکل داشته
راستی دفعه قبلی یادم رفت سامسونگ یه گوشی مولتی تاچ معرفی کرده بود حالا اینم مثل اچ دی باشه یا نه باید منتظر بود و دید ...
************************************************** ***********************************************
دوستان این قلم آیدو خیلی غیر متعارفه
من تو فیلمایی که از این گوشی دیدم به این نتیجه رسیدم که فشاری در کار نیست بنابراین با توجه به اون فیلمایی که دیدم و شکل این قلم حدس میزنم این قلم به نوعی شبیه ساز دست و انگشت هست برای فقط و فقط هند رکوگنایز
چون صفحه هایی که به تماس حساس هستن نمیشه روشون به شیوه تشخیص دستخط استفاده کرد
ممکنه این قلم با تکنولوژی جدیدی برای رفع اون مشکل ساخته شده باشه
ویرایش:
من دیگه دارم تقریبا مطمئن میشم که این قلم مخصوص گوشی های خازنیه و مخصوص Hand recognition هست
چون یکی از مشکلات گوشی های صفحه خازنی همین موضوع عدم سنس فشاره و قضیه دستخط که خوب با گوشت انگشت که نمیشه نوشت
یا وقتی که زمستونه و هوا سرده و دستکش نمیتونه تماس رو منتقل کنه
برای آیفون این اواخر یه دستکش مخصوص ساخته شده بود که میتونست تماس رو منتقل کنه البته روی انگشت دستکش یه مواد حساسی گذاشته بودن که اینکار رو میکرد
قبل از اون برای آیفون قلم هم به بازار اومده بود که در حقیقت نقش انگشت رو بازی میکرد و بدون فشار میتونست انگشت رو برای "ال سی دی" شبیه سازی بکنه
من تقریبا مطمئنم که این قلم با این شکلش در واقع همون کار رو میکنه و مختص صفحه های خازنیه
البته فن بوی های سامسونگ نگران نباشن ، اگه حدسم درست باشه دارندگان احتمالی Omnia HD هم میتونن از این محصول احتمالی SE استفاده کنن
حالا بایدمنتظر بود و دید...
Last edited by mamad6280; 13-03-2009 at 18:00.
اون چیزی رو که راجع به قلم گفتید خدا کنه درست باشه ، چون خیلی حیفه این گوشی صفحش خازنی نباشه... برای خازنی بودن صفحم میزان فشار مهم نیست ، فقط کافیه که قلم روش کار نده و این یعنی صفحه خازنیه ، که همینو GSMarena نوشته که چیزی روش کار نمی ده ، اما اینکه فشار چقدر لازمه دلیل نمی شه که صفحه خازنی باشه یا مقاومتی .
یک قسمت حرفتون هم برام چندان خوشایند نبود :
ببخشید این موضوع به تاپیک ربطی نداره ، اما اذیتم می کنه ، وقتی خودمون کلمات زیبایی مثل طرفدار یا هوادار داریم چرا باید وسط یک جمله فارسی از کلمه نا متعارف فن بوی استفاده کنیم ؟ چه زیبایی به جمله می ده ؟ خداییش جمله هواداران سامسونگ زیباتر و متعارفتر و خوش آهنگتر از فن بوی های سامسونگ نیست ؟البته فن بوی های سامسونگ نگران نباشن ، اگه حدسم درست باشه دارندگان احتمالی Omnia HD هم میتونن از این محصول احتمالی SE استفاده کنن
حالا بایدمنتظر بود و دید...
درضمن فن بوی یک کلمه تماماً انگلیسیه و پیوند زدنش با ضمیر جمع (ها) کاملاً جمله رو غلط می کنه و نمی شه یک کلمه انگلیسی رو با یک ضمیر فارسی جمع بست ، اگر هم از این کلمه بخواد استفاده بشه باید گفته بشه فن بویز سامسونگ ، که البته کلاً استفاده این کلمه که معادل فارسی هم داره وسط یک جمله فارسی غلطه و بی معنی.
ببخشید می دونم هیچ ربطی نداشت اما بارها دیدم دوستان از این کلمه وسط جمله های فارسی استفاده کردن که آهنگ زشتی به جمله می ده و با عث می شه حس خوبی به آدم دست نده...
با تشکر...
خوب من به خاطر حرف شما يه ويدئو دانلود كردم
ولي با ناخون مي زد روي صفحهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فكر نمي كنم خازني باشه
ولي عجب سرعتي داره واقعا موندم!
شک نکنید که خازنی نیست.این رو مطمئن هستم.شاید نقص باشه ولی همون گوشی های سابق se مثل p1 و g900/g700 صفحه نمایش فیدبک خوبی داره.خازنی هم معایبی داره حتما.
به نظره منم ال سی دی مثل پی1 و جی900 و باقیه گوشی های لمسی سونی اریکسون میباشد.چون خوب بودن و ایرادی نداشتن که بخاد هزینه کنه و......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)