تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 28 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 274

نام تاپيک: مقايسه omnia i900 با سونی اریکسون Xperia™ X1

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من اینو پیدا کردم
    NEC TOKIN's 3D motion sensor is a system combining an accelerometer and magnetic sensor with a NEC TOKIN Ceramic GyroTM, which has a 10-year proven track record. This combination supplements the deficiencies of each sensor, allowing extremely accurate 3D motion detection with a simpler construction and lower price than ever before.

And because the 3D-motion sensor has a USB interface, it can be easily connected to just about any PC. It carries Windows 98, Me, Windows 2000, and XP-compatible drivers, and also offers an application to convert the 3D motion sensor signals to mouse control signals.
    البته واسه کامپیوتره اما انگار وجود داره...
    اینم آدرسش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن انگار گوشی 5500 نوکیا یادتونه انگار اون 3d داشته...

اینم آدرسش تو فروم نوکیا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم میگردم سپاس

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینم از مشخصات آیفون در ویکی پدیا (میدونم معتبر نیست)

A 3-axis accelerometer senses the orientation of the phone and changes

قسمت پررنگ همون معنی 3 بعدی رو میده...
    پس وجود داره.. احتمالآ بیشترین کاربردش واسه بازی و برنامه هاست که گوشی رو چپ و راست کنی و ....
    سپاس

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اما فکر کنم اونی که GSMArena گفته واسه پردازنده گرافیکی چون نوشته شتاب دهنده نه شتاب سنج...
    سپاس

4. 2 کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

گفتم که من تاحالا چیزی راجع به شتابسنج 2 بعدی و 3 بعدی نشنیدم ، فکر هم نمی کنم همچین چیزی باشه ، آخه شتابسنج یه امکانه.
    مثل اینکه بگی بلوتوث دو بعدی یه سه بعدی... عجیب نیست ؟

نه شتابسنج هم دو بعدی و سه بعدی داره نمونه های دو بعدیش به مهور های طول و عرض (X و Y) حساسن مثل اونایی که تو گوشی های سطح پایین هست سه بعدیشم علاوه بر این محور ها به ارتفاع ( Z) هم حساسه مثل اونی که تو دسته ی کنسول Wii هست با حرکت دادنش بازی می کنن تو موبایلای سطح بالا هم می زارن مثل آیفون و تاچ HD (رو امنیا نمی دونم چیه)
    Last edited by Hamid..God; 25-02-2009 at 09:11.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اولآ k750 دارای 256000 رنگه...
    من باید یه توضیح مختصر در مورد نمایشگر بدم (با اجازه پیشکسوتها)
    2 فاکتور واسه نمایشگر هست...
    1. رزولوشن ، که اکسپریا در این زمینه از همه گوشیا جلوتره( یا هم رده با بهترینها) حتی از آیفون
    2.نمایش تعداد رنگ، که تو این زمینه گوشیهای پاکت پیسی ضعیفن البته اینکه این رو کیفیت عکس تاثیر داره یا نه نظرات مختلفی هست... مثلآ gsmarena و خیلی از محققین باور دارند که بین 65 هزار و 16 میلیون رنگ برای چشم لخت(غیر مسلح) تفاوتی نیست یا اینکه خیلی کمه...

حالا اینکه آیفون چقدر خوب نشون میده دلیل نمیشه بگیم جزئیات بیشتری نشون میده چون xperia جزئیات بیشتری نشون میده اونم بخاطر رزولوشن بالاشه 800*480 در برابر آیفون 320*480 ولی آیفون تو آفتاب عالی نشون میده و خیلی روشنه اونم بخاطر فناوری ساخت نمایشگر... در خازنی (اونی که تو آیفون) لایه ای رو نمایشگر قرار ندارد بنابراین 100 نور رو میده بیرون
    در صورتی که نمونه مقاومتی چند لایه جلوشه که فکر کنم 30 درصد نور رو میگیره پس انتظار معجزه نداشته باشید...

سپاس

یه چیزه خیلی مهم رو یادتون رفت اونم کنتراست تصویره همون موردی که باعث میشه رنگارو تو یه مانیتور زنده تر احساس کنین

تو آیفون این کنتراست 1 به 200 تو اکسپریا 1 به 400 البته این اعداد رو خیلی وقت پیش دیدم نمی دونم دقیق هست یا نه فقط کنتراست اکسپریارم نوشته بود ولی نوشته بود دو برابر آیفونه پس ایفون می شه 1 به 200 دیگه البته باز اگه دوستان اطلاعاتی دارند اصلاح کنند

همین فاتحه ی آیفونو می خونه البته اگه بک لایت هم درست می شد دیگه هیچی
    Last edited by Hamid..God; 25-02-2009 at 09:09.

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من نگفتم 3 بعدی نداره...
    گفتم احتمالآ i900 هم همینو داره... وقتی 5500 که خیلی قدیمیه 3 بعدی داره i900 نداره؟
    هیچ جا هم به این مورد اشاره نکرده...
    در ضمن اینطور که من شنیدم i900 هم 3 بعدی چون گوشی رو برگردونی رو صفحه سایلنت میشه پس x,y,z رو درک میکنه...
    سپاس

8. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه چیزه خیلی مهم رو یادتون رفت اونم کنتراست تصویره همون موردی که باعث میشه رنگارو تو یه مانیتور زنده تر احساس کنین

تو آیفون این کنتراست 1 به 200 تو اکسپریا 1 به 400 البته این اعداد رو خیلی وقت پیش دیدم نمی دونم دقیق هست یا نه فقط کنتراست اکسپریارم نوشته بود ولی نوشته بود دو برابر آیفونه پس ایفون می شه 1 به 200 دیگه البته باز اگه دوستان اطلاعاتی دارند اصلاح کنند

همین فاتحه ی آیفونو می خونه البته اگه بک لایت هم درست می شد دیگه هیچی
    البته کنتراست تصوبر اونقدری موثر نیست که بخواد باهاش فاتحه آیفون رو بخونه
    حتی شما مانیتوری که کنتراستش 1:20000 رو نمی تونی خیلی فرقش رو با مانیتوری که 1:5000 تشخیص بدی.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

البته کنتراست تصوبر اونقدری موثر نیست که بخواد باهاش فاتحه آیفون رو بخونه
    حتی شما مانیتوری که کنتراستش 1:20000 رو نمی تونی خیلی فرقش رو با مانیتوری که 1:5000 تشخیص بدی.

دلیل این مورد اینه که بعضی از کارخونه ها موقع گفتن این شدت کنتراست یه سری تقلبایی میکنند که ناشی از ضعف قوانین در تلوزیون های lcd هست مثلا یکیش اینه که می یان شدت کنتراست رو بدون پوشش محافظ جلوی پنل نوری محاسبه میکنن در حالی که این پوشش می یاد این مقدار کنتراست رو به 1 به 5 کاهش میده باسه همینه که این جوری بی تاثیر می بینی (چیزی که زیاد تو lcd های سامسونگ و به خصوص lg دیده میشه)ولی این مورد تو هر کمپانی استاندارده یعنی میشه تو lcd های یک کمپانی این اعداد رو ملاک قرار داد
    کنتراست تصویر هم باید بگم مهمترین مورد تو کیفیت یه lcd به شمار می یاد بعد سرعت پاسخ گویی بعد تعدادپیکسل آخر از همه تعداد رنگ(چون اونقدر پیش رفت کرده که چشم غیر مصلح نمیتونه بین کمترین و بیشترینش تفاوت قائل بشه)
    منبع حرفام مقاله ای از مجله ی نوآور

در مورد اینکه میگی 1 به 2000 با ی1 به 5000 تفاوت نمی کنه بین دو کمپانی می تونه دلیلش همون چیزایی باشه که بالا نوشتم یعنی تفاوت استاندارد های این دو کمپانی (مثلا سونی به واقعیت نزدیکتره البته اینم تقلبای خودشو داره ولی کمتره باسه همینه که 1 به 5000 سونی نصبت به سامسونگ تقریبا دو برابر قیمت داره البته یه سری چیزای دیگه هم خست ولی اینم دخیله) اگه شما می خوای این تاثیر رو ببینی باید دوتا lcd از یه برند با کنتراست متفاوت بزاری جلو که یه تصویر رو همزوان پخش می کنن اونوقت خودتم می بینی تفاوت چقدره (البته ممکن هم هست این موردم اونقدر پیش رفت کرده باشه که چشم نتونه تشخیصش بده ولی من تو یه نمایندگی سونی این کارو کردم تفاوت واقعا قابل دیدن بودکلا تو اونیکه کنتراست بیشتر داشت انگار همه چی از lcd زده بود بیرون رنگا خیلی زنده تر بود)
    بعدم میشه سرعت پاسخ گویی که با توجه به اینکه دوستان تو این گوشی فیلم با بیت ریت 1200 یا حتی 1500 نگاه می کنن و متوجه تفاوت این دو تصویر می شن پس این مورد هم در اکسپریا بالاست

کلا تو یه سری حرفای تبلیقی که se قبل از اومدن x1 تو سایتش زده بود میشه فهمید که اهداف این کمپانی موقع سختن این گوشی چیا بوده
    متاسفانه الان اون جمله هارو ندارم میرم می گردم پیدا می کنم میزارم
    ولی تاکید زیادی رو فیلم دیدن با کیفیت بالا و کنتراست بالای مانیتور کرده بود

یه چیزی هم که بود بازی های سه بعدی با کیفیت بالا بود ولی نمی دونم چرا هیچ خبری نشد
    Last edited by Hamid..God; 25-02-2009 at 18:13.

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حرفاتون رو درست غلطشو نمیدونم ، اما بیت ریت فیلم هیچ ربطی به سرعت lcd نداره یه فیلم ممکن خیلی آروم باشه از لحاظ روند فیلم ولی به دلیل کیفیت بالا بیت ریتش بالا باشه، اما فیلم ممکنه اکشن باشه ولی بیت ریتش پایین باشه...
    سپاس

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حرفاتون رو درست غلطشو نمیدونم ، اما بیت ریت فیلم هیچ ربطی به سرعت lcd نداره یه فیلم ممکن خیلی آروم باشه از لحاظ روند فیلم ولی به دلیل کیفیت بالا بیت ریتش بالا باشه، اما فیلم ممکنه اکشن باشه ولی بیت ریتش پایین باشه...
    سپاس

نه منظورم رو نگرفتی منظورم نرمی یه فیلمه یعنی بتونه فرمهای فیلم رو سریعتر و بهتر نمایش بده
    البته فک کنم درکم از بیت ریت غلط بوده می شه یه توضیهی در موردش بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •