تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 97 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من ازصفحه اول تا اینجاشو خوندم
    خواهش میکنم دوستان نظرات وکاراشونو سریعتربه اینجا منتقل کنن.
    البته من عکس دندون عقل گرفتم ولی بااینکه 22سالم تموم شده ولی دندون عقلم هنوز درنیمده که من باامید بشیار به مطب دندانپزشکی رفته بودم؛
    ازدوست عزیزslzخواهش میکنم نظراتشو بیشتر بزاره وکارهایی که قبل انجام داده؟یه سوالم ازslz,orpدارم که علامت اسهال ویبوست نیز دارین؟یا داشتین؟یا اینکه فقط سروصدا؟

سلام. من که فقط سر و صدای شدید و دائمی داشتم، شاید بگم بعضی وقتا یکمی هم گلاب به روتون ... شل بودش ولی هیچ وقت اسهال و یبوست نداشتم. الان هم وقتی نیاز به دست شویی بزرگ داشته باشم و دستشوی در دسترس نباشه، شاید یه صدا های خیلی خیلی خفیف که فقط خودم متوجهشون میشم از شکمم میاد ولی با قبل زمین تا آسمون فرق دارند و فکر کنم کاملا طبیعی باشن. به حداقل رسوندن خوردن آب، اضافه کردن کمی نمک به غذای روزانه، عدم توجه آگاهانه به نحوه دم و بازدم و نگرانی بی مورد از انواع بیماریهای عجیب و قریب، و در آخر؛ که از همه هم مهمتره، کشیدن دندون عقل نیمه پنهانم به من کمک کردند. مثل اینکه این آخری فقط مخصوص من بود و گویا دیگه هیچکس بعد از کشیدن دندون عقلش تفاوتی تو صداهای رودش پیدا نشده! هیچ نوع قرص یا داروی گیاهی هم روی من کوچکترین اثری نداشتن، فقط آنتی بیوتیک های قوی موقتی صداها رو کم میکردند.

من هیچ اعتقادی به مصرف دارو های شیمیایی ندارم و مثل خیلی دیگه از بچه های این فروم، در مورد خیلی از مشکلات، اعتماد خودمو نسبت به دکترهای امروزی از دست دادم.
    Last edited by SLZ; 18-11-2012 at 19:17.

در آغاز فعالیت mahdi_1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان من بیشتر نظرات رو خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم؟
    اگه بخوایم بریم به یه جلسه ای 7-8 ساعته میشه با قرصی چیزی آروم کرد معده رو؟
    سیاه دانه با عسل درمان نمیکنه این صداها رو ؟
    باید چیکاررررررررررررررررررررر ررر کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام نگاه کن من تازه چند روزی است که طبق حدیث معصوم شروع کردم به مصرف سیاه دانه باعسل.البته من فکر کنم بهترین زمان برا مصرفش هم آخر شب موقع خوابیدنه که داری میری بخوابی یه مقدار آب ولرم یاجوش رو ببا یه قاشق چای خوری عسل خوب وطبیعی محلول کن وقشنگ به هم بزن بعد بهاندازه یه قاشق چای خوری سیاه دونه بهش اضافه کن وهم بزن بعد بخور.ضمنا توی مفاتیح الجنان که بگردی اگه اهل نماز شب وعبادت باشین دعای خیلی کوتاهی هست برا بعداز نماز شب برا این بیماری سفارش شده.اگه دوستان توفیق پیدا کردن برا همه بیمارا شفا بخوان.
    التماس دعا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام نگاه کن من تازه چند روزی است که طبق حدیث معصوم شروع کردم به مصرف سیاه دانه باعسل.البته من فکر کنم بهترین زمان برا مصرفش هم آخر شب موقع خوابیدنه که داری میری بخوابی یه مقدار آب ولرم یاجوش رو ببا یه قاشق چای خوری عسل خوب وطبیعی محلول کن وقشنگ به هم بزن بعد بهاندازه یه قاشق چای خوری سیاه دونه بهش اضافه کن وهم بزن بعد بخور.ضمنا توی مفاتیح الجنان که بگردی اگه اهل نماز شب وعبادت باشین دعای خیلی کوتاهی هست برا بعداز نماز شب برا این بیماری سفارش شده.اگه دوستان توفیق پیدا کردن برا همه بیمارا شفا بخوان.
    التماس دعا.
    ضمنا سیاه دانش هم با هاون بکوب.(نه با میکسر)ومنتظر جواب باش بهم خبر هم بدید نتیجشو.من که خیلی امیدوارم وهم بهتر همشدم.

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من ازصفحه اول تا اینجاشو خوندم
    خواهش میکنم دوستان نظرات وکاراشونو سریعتربه اینجا منتقل کنن.
    البته من عکس دندون عقل گرفتم ولی بااینکه 22سالم تموم شده ولی دندون عقلم هنوز درنیمده که من باامید بشیار به مطب دندانپزشکی رفته بودم؛
    ازدوست عزیزslzخواهش میکنم نظراتشو بیشتر بزاره وکارهایی که قبل انجام داده؟یه سوالم ازslz,orpدارم که علامت اسهال ویبوست نیز دارین؟یا داشتین؟یا اینکه فقط سروصدا؟
    دوست عزیز من خیلی کم پیش میاد اسهال و یبوست بشم - مشکل من صدای معده و روده هست

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

واقعیت اینه که هر کس خودش باید یه راه موقت واسه خودش پیدا کنه .
    سیاه دانه و عسل میگن خوبه ، من هنوز امتحان نکردم ، شما میتونی امتحان کنی ، ضرر که نداره .
    شاید یه امپرازول بخوری قبل جلست بهت کمک کنه . ولی شاید - یهو دیدی خوردی اثر خوبی روت نذاشت ، بعد نیای ما رو فحش بدی .
    همون سیاه دانه و عسل ، هم طبیعی هست هم ایشالا اثر خوب میذاره روت و ضرر هم که نداره ، دوستمون mehfarj هم که گفته چطوری مصرف کن . به امید خدا
    Last edited by orp; 19-11-2012 at 05:44.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ضمنا سیاه دانش هم با هاون بکوب.(نه با میکسر)ومنتظر جواب باش بهم خبر هم بدید نتیجشو.من که خیلی امیدوارم وهم بهتر همشدم.
    ممنون دوست عزیز لطف کردید انشالله خوب بشید
    فقط من رفتم بخرم دو نوع گفت داریم یکی گرد بود یه نوع دیگه مثل کنجد بود حالا کدومه؟یه عکس دارین ازش؟ممنون میشم برام بزارین
    پس فقط آخر شب بخورم یا بعد غذا خوردن؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

واقعیت اینه که هر کس خودش باید یه راه موقت واسه خودش پیدا کنه .
    سیاه دانه و عسل میگن خوبه ، من هنوز امتحان نکردم ، شما میتونی امتحان کنی ، ضرر که نداره .
    شاید یه امپرازول بخوری قبل جلست بهت کمک کنه . ولی شاید - یهو دیدی خوردی اثر خوبی روت نذاشت ، بعد نیای ما رو فحش بدی .
    همون سیاه دانه و عسل ، هم طبیعی هست هم ایشالا اثر خوب میذاره روت و ضرر هم که نداره ، دوستمون mehfarj هم که گفته چطوری مصرف کن . به امید خدا
    ممنون دوست عزیز لطف کردید

دوستان اگه لطف کنید جواب منو بدید ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان اگه لطف کنید جواب منو بدید ممنون میشم
    سلام ببخشین ادیر سرزدم.همونایی که مثل کنجد هستن روبگیر.چون اونای دیگه رو فکر کنم بامیکسرس چیزی کوبیدند!آخر شب ها وقتی خواستی بخوابی از نیم ساعت قبل ازخواب تا موقع خواب!البته میتونی صبح های ناشتا هم مصرف کنی من اولا صبح های ناشتا مصرف میکردم ولی دیدم اینجوری برام بهتره.
    بیایداین روزا برا همه بیمارا شفا بخواهیم.

10. این کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون لطف کردید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •