تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 259 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها اگه بدون گارانتی بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟
    اقا من از کجا باید بگیرم که زبونش فارسی باشه و دفترچه فارسی هم داشته باشه؟؟
    مشکل که نه ..... ولی بدون گارانتیش گمون نکنم به راحتی فارسی بشه
    اگه تو دهات شما (مثل دهات ما ) این گوشی گیر نمیاد میتونی از سایت ها و به صورت آنلاین
    بخری ... فکر کنم gooshishop میفروشه البته باشد 20-30 تومنی پول اضافی بدید
    البته شهر شما که بندری باید قاچاقیش گیر بیاد
    ------------------------------------
    دوستان یه سوال دیگه
    گارانتی گلدیران چطوره ؟ قیمتش مناسبه (مثل کامتل) کسی نظری داره ؟

2. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

گلدیران تو گوشی خوب نیست. همون کامتل عالیه.

4. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گلدیران تو گوشی خوب نیست. همون کامتل عالیه.
    من فقط میخام فارسیش کرده باشه
    حالا گلدیرا چجوریه چجور فارسیش کرده ؟
    چون به نظرم تو این دور و زمونه گارانتی یعنی کشک البته شنیدم کامتل
    با بقیه کمی فرق داره

6. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .::Farshad::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بنا به دلایل نامعلوم؛ به خوابگاه پسران تبدیل گردید !!!

12

درود

باید منتظر بود و دید که کدوم یکی از این گوشی ها می تونه اون یکی رو شکست بده
    نه به خاطر این که خودم رنوار دارم ، ولی مطمئن باش رنوار برنده است .
    باید دقت کرد که n86 یا n85 8mp چه موقع و با چه قیمتی وارد بازار می شه و آیا تا بخواد به تعادل قیمت برسه ، بهتر نیست به خاطر سیمبین بودنش خودت رو معتل نکنی و بری رنوار رو که بهترین 8 مگاپیکسلی است که تا حالا معرفی شده رو بخری و همچنین از فیلم برداری آهسته ، سریع ، تشخیص چهره ، لبخند و چشمک ، عکس هنری ، زیبا کننده و ... رنوار نسبت به شوالیه ( یه بار دیگر هم لقب شوالیه شورشی رو به n96 داده بودند ) بهره ببری

راستی تاچش خیلی جذاب و عالیه ؛‌ چه ویدجت های صفحه اصلی ، و چه این که با دست در عکس ها و اس ام اس ها می گردی ( دستت رو که به چپ و راست می کشی ، عکس یا مسیج ها به قبل و بعد می روند )

گالریش با حال و عکس گرفتن از فیلم در حال پخش هم صفایی بهت می ده .

کیفیت صداش راضی کننده هست ، بلندی صداش در بلندگو چیزی در حدود 65% ، n73 هست ولی در هدست از بلندی صدای 20 به 15 قانع هستم .

در مورد باتریش توضیح دقیق میدید ؟!
    با این که من الان دارم ازش خیلی کار می کشم ، ولی باز هم خوب جواب گو هست .

بچه ها اگه بدون گارانتی بگیرم مشکلی پیش نمیاد ؟
    آقا من از کجا باید بگیرم که زبونش فارسی باشه و دفترچه فارسی هم داشته باشه؟؟؟
    من فقط میخام فارسیش کرده باشه ، حالا گلدیران چجوریه ؟ چجور فارسیش کرده ؟
    چون به نظرم تو این دور و زمونه گارانتی یعنی کشک البته شنیدم کامتل با بقیه کمی فرق داره
    من هم کامتل رو توصیه می کنم ، واقعا که الان تو رنوار کم نگذاشته ( بعد از خرید هواتو هم دارند ) ، دفترچه راهنما فارسی هم همراهش هست ، اونقدر خوب فارسیش کرده که آدم کیف می کنه ، حتی تقویمش هم فارسی شده

یکی یه پولی بده ما بریم بخریم !
    حسین جان ، دوست عزیز شما اختیار دارید ، رنوار ما از آن شماست

سرزنده و پایدار باشید
    Last edited by .::Farshad::.; 30-03-2009 at 15:09.

8. 4 کاربر از .::Farshad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من هم حدود یک ماهی میشه که این گوشی رو خریدم. کاملا هم ازش راضی هستم.
    فقط هدفونش رو گم کردم. کسی میدونه لوازم جانبیش رو کجا میشه گیر آورد. هم هدفون و هم کابل tv. چون تو بازار که نتونستم پیدا کنم.
    ممنون میشم راهنمائی کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود

من هم کامتل رو توصیه می کنم ، واقعا که الان تو رنوار کم نگذاشته ( بعد از خرید هواتو هم دارند ) ، دفترچه راهنما فارسی هم همراهش هست ، اونقدر خوب فارسیش کرده که آدم کیف می کنه ، حتی تقویمش هم فارسی شده

سرزنده و پایدار باشید
    درسته ... ولی ناکس پول این کیف کردن رو هم میگیره تو علاالدین این گارانتی 430 است ولی
    گلدیران 410-15 است بدون گارانتی هم 385 است ... 45 تومن واسه کیف کردن
    راستی چجوری تم روش نصب میشه ؟ شما میدونید ؟
    اصلا گیر میاد ؟ تمای ویوتی بهش میخوره ؟ چون اونا هستند ... ببخشید اینقدر سوال میکنم
    Last edited by dark fear; 30-03-2009 at 17:03.

11. 4 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

برادر امکانات عکسبرداری این گوشی به مراتب پایین تر از رنوار هست ... فقط فکوس اتوماتیک داره ..
    رنوار یک super cameraohone است در ضمن این گوشی نوکیا به خاطر ظاهر خیلی زشتش اصلا مورد توجه
    واقع نشده و همه رو نا امید کرده
    درود

نه به خاطر این که خودم رنوار دارم ، ولی مطمئن باش رنوار برنده است .
    باید دقت کرد که n86 یا n85 8mp چه موقع و با چه قیمتی وارد بازار می شه و آیا تا بخواد به تعادل قیمت برسه ، بهتر نیست به خاطر سیمبین بودنش خودت رو معتل نکنی و بری رنوار رو که بهترین 8 مگاپیکسلی است که تا حالا معرفی شده رو بخری و همچنین از فیلم برداری آهسته ، سریع ، تشخیص چهره ، لبخند و چشمک ، عکس هنری ، زیبا کننده و ... رنوار نسبت به شوالیه ( یه بار دیگر هم لقب شوالیه شورشی رو به n96 داده بودند ) بهره ببری

راستی تاچش خیلی جذاب و عالیه ؛‌ چه ویدجت های صفحه اصلی ، و چه این که با دست در عکس ها و اس ام اس ها می گردی ( دستت رو که به چپ و راست می کشی ، عکس یا مسیج ها به قبل و بعد می روند )

گالریش با حال و عکس گرفتن از فیلم در حال پخش هم صفایی بهت می ده .

کیفیت صداش راضی کننده هست ، بلندی صداش در بلندگو چیزی در حدود 65% ، n73 هست ولی در هدست از بلندی صدای 20 به 15 قانع هستم .

سرزنده و پایدار باشید
    درودم بر شما فرشاد و دارک فیر گرامی. واقعا سپاسگذارم
    در مورد نام شوالیه باید بگم که از خودم در آورده بودم و اصلا جایی ندیده بودم. نمی دونم... شاید ژن بانو یومیول بهم رسیده باشه که ندیده غیب گفتم!!!
    انصافا حق می دم. ظاهر باحالی نداره. ولی خوب... سفیدش رو می شه یه جوری تحمل کرد
    در مورد امکاناتی که دوربین N86 داره هنوز جایی چیزی ندیدم. و فکر کنم قضاوت راجع بهش هنوز خیلی زوده. باید یه پایگاه معتبر اون رو آزمایش کنه. ( اگه جایی رو سراغ دارین بگین برم ببینم. تو گوگل سرچ کردم چیزی گیرم نیومد )

در مورد رنوار که باز هم می گم. همون شوالیه توانمند ال جی هست که پوز هر چی مدعی 8 مگاپیکسلیه رو به خاک مالیده!
    فرشاد جان به امکانات این گوشی اشاره داشتند که بد نیست مزایا و معایب آن را در برابر N86 بدانیم:
    1. صفحه نمایش رنوار بزرگ تر از N86 هست و به پیروی از آن از وضوح بیشتری پشتیبانی می کند
    2. ژرفای رنگ رنوار از N86 بسیار کمتر است ( ژرفای رنگ رنوار = 262000 رنگ /// ژرفای رنگ N86 = شانزده میلیون رنگ )
    3. به نظر میاد که رنوار باریک تر و سبک تر از N86 باشه
    4. نوکیا N86 دارای سامانه کارگزار (سیستم عامل) سیمبین سری 60 هست. در صورتی که ال جی رنوار دارای برنامه سیستمی جاوا پلتفرم می باشد
    5. حافظه داخلی N86 معادل 8 گیگابایت است. که بسیار بیشتر از رنوار می باشد ( رنوار از این مقدار به عنوان حافظه بیرونی پشتیبانی می کند ). افزون بر این که N86 از کارت های حافظه 8 گیگابایتی هم پشتیبانی می کند.
    6. N86 دارای سامانه N-Gage بوده که برخی از بازی های آن دارای کیفیت PSP هستند.
    7. صدای بلندگوهای خارجی N86 مطمئنا بلندتر از رنوار خواهند بود.

در کل خودم هم دلم پیش رنوار هس... اما چیزی که وجود داره اینه که من فقط در اردیبهشت ماه می تونم گوشی بخرم و حداکثر می تونم 320 - 330 تومن هزینه کنم ( می تونم باهاش یه N82 بخرم و شب ها توی خواب رویای N86 و رنوار رو ببینم !!! ). من نمی خوام اشتباه 2 سال پیش رو تکرار کنم. دو سال پیش در اردیبهشت در اوج گرانی یه 3250 اکسپرس میوزیک طرح پسرونه ( سفید - طوسی - نقره ای ) به قیمت 470 هزار تومن خریدم که بعد 4 ماه قیمتش شد 240 هزار تومن... مسلما رنوار هم کاهش قیمت خواهد داشت... اگه می شد با گارانتی به قیمت 350 ( حداکثر ) بخرم خیلی توپ می شد

راستی پرسش هایی تو ذهنم نقش بست:
    رنوار سنسور حرکتی (همون شتاب سنج) داره؟
    بازی های گرافیکی باحال براش هست؟
    منی که عمری با سیمبین زندگی کردم می تونم باهاش کنار بیام؟
    آخرین قیمتی که دارین ازش با گارانتی کامتل چنده؟
    با سپاس فراوون

13. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حسین جان ، دوست عزیز شما اختیار دارید ، رنوار ما از آن شماست
    ممنون از لطف شما! خیلی آقایی!

راستی پرسش هایی تو ذهنم نقش بست:
    رنوار سنسور حرکتی (همون شتاب سنج) داره؟
    بازی های گرافیکی باحال براش هست؟
    منی که عمری با سیمبین زندگی کردم می تونم باهاش کنار بیام؟
    آخرین قیمتی که دارین ازش با گارانتی کامتل چنده؟
    با سپاس فراوون
    1. دارد
    2. نمی دونم سوال رو واگذار میکنم به دارندگان.
    3. بــــلــــه! کاربری راحت و جذابی داره.
    4. حدود 404 هزار تومان.

15. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

از پاسختون مچکرم. و اما پرسش های تازه:
    1. رنوار اکولایزر داره؟
    2. صدای بلندگو های بیرونیش در حد نوکیا 6220 هست؟
    3. فرق میان kc910 و kc910i چیه؟ خواهشمندم دقیق بگید.
    4. کامتل سری i رو داره یا نه؟ اگه آره با چه قیمتی؟

با سپاس فراوون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام...
    1- رنوار اکولایزر نداره. اما کیفیت صداش خیلی خوب بود. من قبلاً W810 داشتم و همیشه با اکولایزر ور می رفتم، اما تو رنوار اصلاً نیازی به اکولایزر حس نکردم. بلندی صداش توی هندزفری از W خیلی بهتره. خصوصاً روی هندزفری یه ولوم پتانسیومتری مستقل گذاشتن که خیلی کاربرد داره.
    2- من آمار نوکیا رو ندارم. اما خوب ولوم بلندگوی بیرونش کلاً ضعیفه. اگه ویبر رو روشن نذارم خیلی وقت ها اصلاً زنگش رو نمی شنوم. اما خوب، ویبرش از سونی اریکسون بهتره
    3- کلاً توی LG، حرف i به معنی Improved هستش. اما معنیش این نیست که خیلی فرق کرده. در اصل اینا گوشی رو برای یه چند ماهی تو بازار می دن، بازخورد مشتیران رو می گیرن و بعد گوشی رو تغییرات جزئی می دن تا بهتر فروش داشته باشه. اما این کار برای کل دنیا نیست. برای یه سری کشور های خاصه. طبق آماری که من گرفتم، فعلاً تو برنامه نیست که این گوشی تو ایران بیاد... KC910i رنگش کاملاً سیاه شده، کاور لنز دستیش برداشته شده و به جاش کاور لنز اتوماتیک گذاشتن که باعث شده گوشی یکم ضخیم تر بشه. می گن که نرم افزارش رو هم بهبود دادن و یه ریزه سریع تر شده.
    4- کامتل هم سری i رو نداره

اما چندتا نکته که دوستان تو پست های قبلی گفتن:
    1- من بی صبرانه منتظر GPS برای این گوشی هستم. با LG Service تماس گرفتم، گفتن که اونا راهکردی ندارن! منتظرم کامتل تعطیلاتش تموم بشه، خر اونا رو بگیرم.

2- نقشه تهران رو من روش نتونستم نصب کنم. چون همونطور که تو پست های قبل اشاره شده، روی این گوشی فایل جاوای بزرگتر از 2 مگابایت رو نمی شه نصب کرد. و نقشه تهرانی که من پیدا کردم، 3.5 مگابایت بود

3- یه چیز خیلی جالب من توی این انجمن و بقیه انجمن ها می بینیم، اونم اسم گلدیرانه! دوستان عزیز، گلدیران از مهر ماه، کلاً موبایل رو به پارس کامتل واگذار کرد... اگر الان گوشی تو بازار می بینین که گارانتیش گلدیرانه، یا گارانتیش تقلبیه، یا ماله 6 ماه پیشه! خصوصاً رنوار هیچ وقت توسط گلدیران وارد ایران نشد. مراقب باشید. تنها گارانتی اصلی برای موبایل LG، پارس کامتل، برای لوازم خانگی LG، گلدیران و برای تجهیزات کامپیوتر LG، مادیران هستش.

موفق باشین

18. 6 کاربر از imanashofteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •