سلام
یعنی با یک کاراکتر تو قسمت arcade تا اخر برید و غول اخرو بکشید اون وقت کاراکتر جدید باز میشه![]()
سلام
یعنی با یک کاراکتر تو قسمت arcade تا اخر برید و غول اخرو بکشید اون وقت کاراکتر جدید باز میشه![]()
Last edited by LORD GAMES; 11-07-2009 at 19:24.
منظورم اینه که این بازی رو از Xbox 360 روی pc پورت (port) کردن ؟منظورتونو نفهمیدم !!
راحتترین راه برای Unlock کردن همه کاراکترها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وسط بازی Escape رو بزن برو تو Command List بعد میتونی نحوه زدن Ultra Combo و Super Combo هر کاراکتری که میخوای رو ببینی و زدن Combo ها همشون راحتن !
نه بعید میدونم ، چون چنتا Option مخصوص PC داره و اگه برای PC نمیزدن دکمه هاشو اینجوری نمیزاشتن ، احتمالاً همون 1 2 3 4 یا مربع مثلث و ... میزاشتن نه Low Kick , ...
والا من روي EASY تموم كردم كاراكتر جديد باز نشد
نه اصلا ربطی به Easy و یا hard نداره ! شما باید برای آزاد شدن هر کاراکتر یه سری کارایه خاص بکنی ! مثلا اصلا نمیری ! 4 یا 5 تا Ultra بزنی یا چند راند رو Prefect کنی !
یکی از بچه ها یه لینک داده بود که تو اون توضیح داده بود !
من که این نحوه آنلاک کردن کاراکتر هارو 2 پست بالاتر گزاشتم که !!!
بچه ها توی گیم پد من وقتی می خوام بازی رو ستوپ کنم نمی شه یا دمو ها رو بزنم بره نمی شه و باید حتما با کیبور این کارو بکنم باکمه ی Esc چی کار ککنم که مال گیم پد کار کنه؟
وقتی هم می خوام بندازم رو 2 نفره می گه باید دسته دوم دکمه ی استارت رو بزننه؟!!!!!!!!!!!
چه می شه کرد؟؟؟؟؟؟
============
راستی این 3 تا علامتی که عکسشو گذاشتم کدام یک از دکمه هاست؟
![]()
اینا دکمه ی خاصی نیستن دوست عزیز ! شما باید آنالوگ رو به این جهت ها بچرخونی !
مثلا از سمت پایین به سمت جلو !
دوستان من این بازی رو همین امروز خریدم 2 تا سوال داشتم :
1 - بازی اش 2 نفره میشه؟
2 - با دسته بازی کامپیوتر میشه از تمامی حرکات کاراکترها استفاده کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)