ياد اون بنده خدايي افتادم كه نشسته بود كنار دريا و از توي سطل ماست قاشق قاشق ماست ميريخت توي دريا و ميگفت اگر دريا دوغ بشه چي ميشه!!!![]()
ياد اون بنده خدايي افتادم كه نشسته بود كنار دريا و از توي سطل ماست قاشق قاشق ماست ميريخت توي دريا و ميگفت اگر دريا دوغ بشه چي ميشه!!!![]()
سلام بر همگی ( من این گوشی از کشور چین خریداری کردم ) 20 روزه دارم باهاش کار میکنم حرف نداره . آخرت همه موبایلا . قبل از این iphone داشتم به لعنت خدا نمیرزه . ( در کل سوال چیزی بود بنده در خدمت هستم )
ایول ، مبارکت باشه ، چند خریدی به پول ما؟
خودت اگه نقدی ، نکته ای چیزی به ذهنت میرسه بگو .
و یه سوال ، آیا محدودیت نصب جاوا داره ؟ یعنی مثل اکثر گوشی های الجی برنامه های با حجم بالا رو نصب نمیکنه ؟ اگه امتحان کنی که خیلی ممنونت میشم ، برنامه جاوای پر حجم مثلا میتونی این دیکشنری خفن رو دانلود کنی (اگه دلت خواست) به آدرس زیر :
حجمش 5 مگه ، چون اگه گوشی این یه کار رو بکنه که دیگه هیچ مشکلی ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!
![]()
کجا بودی عزیز دل برادر که سالهاست منتظرتم!!!! یک میلیون تا سوال ازت دارم جیگر! حالا اول جواب سوالات شهاب جان رو بده.سلام بر همگی ( من این گوشی از کشور چین خریداری کردم ) 20 روزه دارم باهاش کار میکنم حرف نداره . آخرت همه موبایلا . قبل از این iphone داشتم به لعنت خدا نمیرزه . ( در کل سوال چیزی بود بنده در خدمت هستم )
مباركت باشه...به پاي هم پير شيد...كلا يه مقايسه با آيفون بكن...ممنون...
شرمنده از خوشحاليم 2 تا شد...
سلام خدمت آقا شهاب عزیز . عرض کنم که بله محدودیت حجمی داره جاوا با حجم 5 مگ رو error داد نصب نشد . 3.600 یوان با گارانتی چین و 1 باتری اضافه ( که میشه 529.200 تومان ) بدون گارانتی هم بود 360.000 تومان
vampire جان سلام . از نظر دوربین با n82 مقایسه کردم خیلی بهتره .
از نظر کیفیت lcd میتونم بگم از تمام گوشی که تا حالا داشتم 1 سرو 1 کله بالاتر هستش ( آیفون . htc x7500 . htc tytn . n95 , ..... ) رزولیشن 800 * 480 در 3 اینچ واقعا محشره .
از نظر کیفیت موسیقی در هدفون 20 تا صدا داره من تا 15 بیشتر نمیزارم صداش خیلی زیاده .وقتی دالبی روشن میکنی دیگه واویلا در مقایسه تو سایت gsm arena از خیلی چیزا از ipod بهتر بوده این یعنی .........
فقط صدای خود گوشی 1 ذره کمه .
سرعت دستگاه در حد 1 لامبورگینی مورسی لگو
حیف شد ،عیبی نداره اما همچنان گوشی تاپیه
. ممنون که برنامه رو دانلود کردی ،
راستی جی پی اس اش رو راه انداختی ؟؟؟
و اینکه شما که گارانتی برات فرقی نمی کنه چرا بدون گارانتی نخریدی؟
Last edited by shahab_f; 14-07-2009 at 09:24.
واقعا 360 تومانه؟...رنگ مشكيش يا نقره اي؟....همه جاي چين براي خريد معتبره؟...تو ايران به ريجستر احتياجه؟...يكي از اقوام داره ميره چين...ميخوام بهش سفارش يدم بياره...ممنون ميشم پاسخ بديد...راستي محدوديت جاوا ممكنه با فريمور جديد از بين بره؟...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)