ممنون دوست عزیز پس حله میرم سراغ 2261
چرا این ب درد بازی نمی خوره ؟؟؟
من دارم استفده می کنم راضیم که..........؟
به نظر منم برای بازی مناسبه
شاید دوستان منظرورشون این باشه که بازی هایی که زیر این رزولیشن قرار دارن رو با کیفیت پایین اجرا میکنه.
دوستان من این مانیتور مد نظرم هست
اما چند جا از جماه همین فروم خودنم که چند نفری باهاش این مشکل رو داشتن و به اتفاق بر این نکته مینالیدن که هم تو desktop هم تو game اگه res رو از native یعنی همون 1920 کمتر کنی به طرز فجیعی تصویر ناخوانا و غیر قابل تحمل میشه
میخواستم بدونم اینطوریه ؟
اگه اره راهی داره مثل تغییر dpi و cleartype
اخه همه بازی ها رو که نمیشه 1920 بازی کرد و اگه هم تا 1600 یا 1440 بیاریم پایین میگن اینطوری میشه
من که مشکلی حس نکردم
اگر هم همچین چیزی باشه فکر کنم تمام 1080 ها این مشکلو داشته باشن
پدرام جان متاصفانه یکسری از دوستان کم لطفی میکنند و به جای اینکه یک دستگاه رو کامل تست کرده باشن میان و نظراتشون رو بیان میکنند !!! حتی کسایی هم که این مانیتور رو نداشتن میان و چیزهایی رو که از دیگران شنیدن رو بدون سنجیدن بیان میکنند.
پدرام جان با اینکه میدونم حسابی تحقیق کردی ولی یه سری از خصوصیاتش رو میگم که دیگه تکمیل بشه.
این مانیتور دارای Support کامل رزولیشن 1080×1920 هست که زیر مجموعه ی اون یعنی 1080i و 1080p رو شامل میشه که میشه گفت خوراکش وصل کردن به Xbox 360 هست
یکی از خواص های اون نسبت تصویر 16:9 هست که در بین تمام مانیتور های Wide عرض بیشتر و ارتفاع کمتری داره به خاطر همین 21.5 اینچ هست.
در مورد Panel هم بگم که کاملا مات هست که برای بازی میتونه کاملا مناسب باشه,چون یکسری از مانیتور ها به صورت Reflex Panel طراحی میشن که شما میتونی به راحتی خودت رو تو مانیتور ببینی !!!!! البته دوستان فکر میکنن که این به بالا بودن کیفیت تصویر بر میگرده ولی اصلا اینطوری نیست !!! این حالت برای کار زیاد اصلا مناسب نیست . بیشتر این مانیتور ها هم توسط Samsung تولید میشه .
متاصفانه Panel این مانیتور از نوع TN هست که میشه گفت زیاد جالب نیست چون این Panel زاویه دید کمی داره و اگه تصویر رو از طرفین یا بالا و پایین ببنیی خیلی کم تغییر رنگ رو درونش احساس میکنی . و همچنین در حالت Back light هماهنگی در اون وجود نداره به خاطر همین در بالا و پایین تصویر نور سفید رنگی که خیلی به چشم نمیاد مشاهده میکنی. البته این نور فقط در تصویر سیاه دیده میشه. ولی اینو یادت نره که این مانیتور دارای نور Back Light فوق العاده ای هست که میتونه به طبیعی بودن نور در بازی کمک زیادی بکنه.
متاصفانه با اینکه مانیتور از تکنولوژی 2ms استفاده میکنه ولی باز لرزش تصویر رو در رنگهای تیره که ثابت هستند رو میبینی.
البته نا گفته نماند که این مشکل به 60hz بودن تصویر بر میگرده .البته در بازی شما هیچ مشکلی از نظر تصویر نداری و میتونی با بالاترین وضوح بازی کنی.
در مورد رزولیشن های پایین تر هم مشکلی پیدا نمیکنی . نمیدونم کی همچین حرفی زده که "هم تو windows هم game اگه زیر native یا همون 1920 بزاری کیفیت و خوانایی تصویر میاد پایین و شدیدن ازار میده
و icon ها و font ها افتضاح میشن "!!!!!
البته در بعضی از بازی های PC ممکنه با مشکل مواجه بشی که با تغییر رزولیشن میتونی درستش کنی.
کلا مدل خوبیه و من بهت پیشنهاد میکنم که همینو بگیری.
Last edited by SamGun; 01-08-2009 at 21:37.
ممنون سعید جان
امکاناتش رو میدونستم الان که شما گفتی اگاه تر شدم
مشکل من الا اینه که بین این و aoc v22 شدیدا موندم
از سمتی تحقیق کردم خیلی ها میگفتن برای یک مانیتور full hd سایزی مثل 24 و 26 مناسبه برای native
چون رو 22 و حتی مثل این که 21.5 هست اگه کمترش کنی اون مشکلات به وجود میاد
الان اینجا یک aoc 19 داریم که اگه زیر 1440 بزاریم واقعا غیر قابل تحمل میشه ولی وقتی تو native خودش که 1680 هست میزاریم درست میشه
تو windows مشکل به کنار
مساله الان game ها هستن
اخه الان حتی 2 تا gtx 250 با sli هم نمیتونن تو 1920 فریم 30 به بالا بدن چه برسه کارت های سری 9
یعنی همه lcd ها این مشکل رو دارن ؟
تقریبا دارم بی خیال خرید lcd میشم
مشکلاتی که میگن باید 2 یا 3 متر فاصله بگیری از تصویر و این مسایل هم هست ...
پدرام جون جسارت نشه یه موقع داداش !!! فقط برای یادآوری گفتم فدات شم.
----------------------------------------------------------------
ای داد و بیداد !!!!! کی گفته 2 الی 3 متر باید فاصله بگیری !!!؟؟؟ آخه علتش چیه !!!؟؟
البته این خوبه که برای بازی کردن فاصله با مانیتور رو رعابت کنی ولی هیچ لزومی نداره که این کار رو انجام بدی !!!
پدرام جان این مسلم هست که با بزرگ تر شدن اندازه ی پنل شما با کاهش رزولیشن کاهش کیفیت کمتری رو داشته باشی ولی من با تجربه ای که از 2261 دارم تو رزولیشن های پایین مشکلی نداشتم .
آخه میدونی مشکل اینجاس که یکسری LCD رو با CRT مقایسه میکنن که این کار رو خراب میکنه.
بعدشم قربونت برم خودت میگی PC برای بازی کردن نیست اونوقت چه توقعی ازش داری !!!
آره درسته بازی های PC خیلی سنگین هستند , یعنی الکی سنگین هستند اونم به خاطر دلایلی که خودت میدونی .
ولی فکر میکنم رزولیشن 960×1280 بهترین برای بازی باشه.
Last edited by SamGun; 01-08-2009 at 23:33.
حدودا خرید مونیتور امری سلیقیه!!! باید از نزدیک تصویراشون رو ببینی و حتی با تنظیماتش هم کار کنی
به نظر من به هیچ وجه LG نخر!!!چون رفلکس ی داره داره خفن!! من خودم مدل 2284F رو که دیدم چشمم داشت از کاسه در میومد!!!
V22 رو هم دیده بودم خیلی بهتر بود!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)