این NFS با Ferrari لجه ؟
نوید جان معلومه این لیست واقعیت داره :دي
البته توضیحاتی هم بود که میگفت خیلی روی BMW M3 GT2 کار شده و خود EA هم گفته که می خواد کاور Need For Speed : Shift رو از این ماشین ساخت 2009 استفاده کنه!!!!!!!
چی میشه هو هوووووو!
راستی یک چیزایی هم در مورد Lamborghini Reventón گفته که این ماشین یکی از اتوموبیل های منحصر به فرد عجیب غریب هست که فکر کنم منظورش همین قدرتشه!
البته نظیر یک همچین ماشینی هم هست ولی فکر کنم این ماشین و BMW M3 GT2 و حدس میزنم Audi R8 LMS قدرتمند ترین ماشین ها باشند!
البته از لحاظ قشنگی که مطمئنن همین BMW M3 GT2 بهترین هست که می خواد برای کاور استفاده شه ( شایدم شده تا الان من که خبر ندارم )
یک جورایی این خبر مال E3 هست!
اگه نظر منو بخواین یه قرون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون موقع که من عکس ها و تبلیغ UC رو می دیدم با خودم می گفتم دیگه EA آدم شده و می خواد یه کارایی بکنه.
اما...
حالا بازم باید امیدوار بود و دید چی میشه!
شما میگی اگه اونو نگیرم دیگه چی بازی کنیم به غیر از NFS ماشین سواری جدیدی که نمیاد
ببخشید یه سوال
این بازیش کی عرضه میشه ؟
من الان این خبرو دیدم ...
خیلی خوشحال شدم...
ممنون...
من اینارو تا ته بازی رفتم...
1-آندرگرند 1
2-موست وانتد
3-کربن
4-آندر کاور
از نظر من از همشون قشنگ تر موست وانتد بود...
بعد آندر کاور...
البته آندر کاور رو به دلیل کم بودن کارت گرافیک با کیفیت بالا نتونستم بازی کنم...شاید برای همین به نظرم از موست وانتد پایین تر اومد...
الان هرچی فکر میکنم همشونو یادم میاد ولی اندرکاور رو خوب یادم نمیاد!!!نمیدونم چرا...
هیچکس نمیدونه چرا پرو استریت انقدر چرت و پرت بود؟
قبل از اینکه پرواستریت عرضه بشه کلی براش تبلیغات کرده بودنهیچکس نمیدونه چرا پرو استریت انقدر چرت و پرت بود؟
مثلا میگفتن که برای این بازی از کلی از انسان ها نظر خواهی کردیم و نظریات رو جمع بندی کردیم و به زودی بازیی عرضه میکنیم که دنیای مسابقات ماشین سواری رو تغییر بده ولی چندی بعد که بازی عرضه شد واقعا آبروی این همه سال شرکت خودشو برد ... !!
از نظر من هم موست وانتد بهترین بودش
هم گرافیک بالایی داشت و هم پلیساش سمج و سیریش بودش و کیف میداد که میپیچوندیشون
ولی بعدش که انتظار یه شاهکار دیگه ای داشتیم یک بازیی رو عرضه کردن که آدم وقتی میدیدش باید هفت هشت تا کسیه فریز میاورد و ... : دی
به هر حال امیدوارم این ورژن بتونه اشتباهات و نقص های ورژن های قبلی رو بپوشونه ...
تاريخ انتشار بازي در اروپا 17 سپتامبر و در آمريكاي شماي 22 سپتامبر 2009 هستش!ببخشید یه سوال
این بازیش کی عرضه میشه ؟
فارسی بگو مام بفهمیم...تاريخ انتشار بازي در اروپا 17 سپتامبر و در آمريكاي شماي 22 سپتامبر 2009 هستش!
آره پلساش سمج بودن ... اون آخرین باری که *6 میشد(پلسا رو میگم ... درجه ش)قبل از اینکه پرواستریت عرضه بشه کلی براش تبلیغات کرده بودن
مثلا میگفتن که برای این بازی از کلی از انسان ها نظر خواهی کردیم و نظریات رو جمع بندی کردیم و به زودی بازیی عرضه میکنیم که دنیای مسابقات ماشین سواری رو تغییر بده ولی چندی بعد که بازی عرضه شد واقعا آبروی این همه سال شرکت خودشو برد ... !!
از نظر من هم موست وانتد بهترین بودش
هم گرافیک بالایی داشت و هم پلیساش سمج و سیریش بودش و کیف میداد که میپیچوندیشون
ولی بعدش که انتظار یه شاهکار دیگه ای داشتیم یک بازیی رو عرضه کردن که آدم وقتی میدیدش باید هفت هشت تا کسیه فریز میاورد و ... : دی
به هر حال امیدوارم این ورژن بتونه اشتباهات و نقص های ورژن های قبلی رو بپوشونه ...
من تنهایی نتونستم ردش کنم...با پسر خالم نشستم گفتم تو کیبردو داشته باش من دسترو...اون گاز و نیتروژن و اسلوموشنشو داشت...منم چپ و راست...آخر دیگه هماهنگ شدیم.و بازی رو تموم کردیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)