اينم عكس رخش سابق ما...
دلم براش تنگ شده!
خيلي خوش عكس بود! نه؟!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم عكس رخش سابق ما...
دلم براش تنگ شده!
خيلي خوش عكس بود! نه؟!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Farshadd; 28-02-2010 at 13:06. دليل: چون سایز عکس خیلی بزرگ بود، به لینک تبدیل شد
سلام
اگر اشتباه نکنم باید سری اول باشه فکر کنم
این چه رنگی هست؟
نقره ای هست؟نقره آبی؟
مثلا چه موارد امنیتی ؟
البته از دید من:
یهو یکی که خیلی ها میشناسنش مثلا اسمش علی هست 25 سالش هست عکس یک زانتیا سفید رو میزاره ولی پلاکش رو تیره نمیکنه یک نفر که البته توی جمع ما نیست و نخواهد بود که مرض داره زنگ میزنه 110 میگه یک اینطور ماشینی با اینطور مشخصاتی مثلا یک نفر رو با چاقو زد و فرار کرد...(اینی که میگم خودم دیدم و تجربه شده برام)
Meha جان نظرتون ایراد داره! 110 اینقدر ساده اس که نمیگه طرفی که زنگ زده داره آمار میده چطور ضارب رو دیده که داره چاقو میزنه ولی مشخصات خود ضارب رو نداده! مشخصات ماشین رو داده!شاید از پنجره ماشین با چاقو زده!البته از دید من:
یهو یکی که خیلی ها میشناسنش مثلا اسمش علی هست 25 سالش هست عکس یک زانتیا سفید رو میزاره ولی پلاکش رو تیره نمیکنه یک نفر که البته توی جمع ما نیست و نخواهد بود که مرض داره زنگ میزنه 110 میگه یک اینطور ماشینی با اینطور مشخصاتی مثلا یک نفر رو با چاقو زد و فرار کرد...(اینی که میگم خودم دیدم و تجربه شده برام)
=======
به نظر من کسی که میخواد پلاک ماشین رو تیره کنه چندتا هدف رو دنبال میکنه! الان عکس ماشین خودش رو میزاره با پلاک مخدوش! فردا همسایه شون یه ماشین میخره دو مدل بالاتر از ماشین خودشون! عکس اونم به اسم خودش میزاره!پس فردا تو خیابون یه لامبورگینی میبینه عکس اونم به اسم خودش میزاره! و الی آخر!
(شوخی)
------------
در هر صورت هر کسی سلیقه ای داره! پس اگه کسی دوست داشته باشه عکس ماشینش رو با پلاک میزاره! اگه دوست نداشته باشه با پلاک تیره! زور که نیست!
به آخر پستم مراجعه کن....تجربه شدم برام...
خودم چندین بار زنگ زدم 110 از اون چیزی که فکر میکنید ساده تره!
برای اطلاع بیشتر میتونید بهم پ.خ بدید.
از كجا فهميدي؟
اره جزو اوليا بوده...نقرابي هم هست...![]()
سلام ماشینتون خیلی خوشگله
جوانان که نیست؟
اگه میشه یه عکس هم از جلوی ماشین قرار بدین و آمپر های ماشین
این هم ماشین بنده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed malekpour; 09-03-2010 at 15:29. دليل: یکی دیگه
ماشينتو بياري پايين رديف ميشه آقا حامد
پيكانو بياري پايين تازه ميشه پيكان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)