آره کار خوبیه
اما عملی شدنش خیلی بعید هست
آره کار خوبیه
اما عملی شدنش خیلی بعید هست
اي بابا آيه ياس نخونين
عمليه شديد حالا فوقشم يه مدت زمان بيشتر مي بره (بياين حالا كه ما داريم كار مي كنيم اقلا كار عبث نكنيم )
باور كن مي تونيم يه انيميشن بسازيم كه به قدري معروف شه كه همه ديده باشنش
براي اينكه واضح تر بگم مراحل كار رو كلي مي گم :
1 - انتخاب ژانر : كمدي ترسناك واقعي و ...
2 - انتخاب موضوع كلي
3 - نوشتن كل داستان
4 - طراحي 2 بعدي كاراكتر ها
5 - طراحي 2 بعدي لوكيشن ها
6 - كشيدن استوري بورد
7 - طراحي 3 بعدي كاراكتر ها
8 - طراحي لوكيشن ها
9 - طراحي جزييات لوكيشن ها
10 - طراحي جزييات بيشتر كاراكترها
11 - انيمت
12 - رندرينگ
البته خيلي كلي گفتم
فكر كن حتي مي تونيم يه جوري كاريكاتور هاي آدم هاي معروف ايراني رم توش بزاريم (مثلا فكر كن علي دايي سه بعديم توش باشه )به جان خودم فردا اينكه بزاريش تو نت تو گوشي همه انيميشن ماست (و البته قسمت مهم اينه كه تو تيتراژش اسم و آدرس سايتامون رو هم مي زاريم ) هر جا نمونه كار بخواي بدي تا اينو بدي كار رو گرفتي ( و حتي ممكنه كسايي كه دارن رو پروژه اي كار مي كنن از اين طريق ما رو پيدا كنن )
بازم مي گم حالا كه ما داريم كار مي كنيم بياين كار عبث نكنيم يه كار توپ كنيم ... يه انيميشن توپ با كيفيت كارتون هاي پيكسار
حالا كيا پاين؟؟؟
اينا رم ببينين شايد حسش بياد :دي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتعدادمون هم لازم نيست خيلي زياد باشه ولي هر چي بيشتر بهترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه قرارم نيست كه ما كار كنيم قراره تفريح كنيم
تعدادم كه هر چي بيشتر باشه كارا خيلي آسون مي شه
Last edited by the_god_of_3dsmax; 26-03-2009 at 15:31.
دوست عزیز..!!! من چند تا سوال دارم!!
1.شما می تونی تضمین کنی که همه ی اعضا تا آخر کار هستن..!!؟؟
2.شما آیا سرمایه ای داری؟
3.شما می دونی انیمیشن خرج داره و هر کس برای کارش در مقابل پولی می خواد؟
4.پس پول که نمی گیرند حد اقل دوست دارن انیمیشن اون جوری باشه که می خوان ،شما می دوتی که نظر و سلیقه ی همه رو یکی کنی؟
5.شما چند بار کار تو زمینه انیمیشن کردی؟
6.می دونی ساخت یه انیمیشن 20 ثانیه ای سه بعدی چقدر طول میکشه؟
7.می دونی که یکی از مهم ترین قسمتای انیمیشن که اونو جذاب میکنه انیمیت هستش که توی ایران کم کسی پیدا میشه که خوب کار کنه؟
اینا رو فعلا جواب بده تا مسائل دیگه ی کار اینترنتی رو بهت بگم.!!
یه پیشنهاد دارم..!!
همیشه واقع بین باش و خوب فکر کن و نزار که جو بگیردت و خودت کنترل کن و قبل از این که بخوای نمونه کار داشته باشی خودت رو قوی کن...!! مطمئن باش که همه چیز درست میشه..!!
اولا كه چه سرمايه من مي گم حالا كه ما داريم كار مي كنيم كار عبث نكنيم و با هم رو يه چيز كار كنيم تا ي كار بهتر انجام بديم
من هميشه دوست دارم كه وقتي مي خوام كار سه بعدي كنم رو يه چيز كار كنم ئ اونو قوي ترش كنم چه بهتر كه اين كارو چند نفر بكنن و چند نفر رو يه چيز كار كنيم
رو داستان تضمين مي كنم كه به توافق برسيم چون من خودم برام فرق نمي كنه موضوع كار چي باشه فكر مي كنم مي تونيم با كار زياد رو يه مساله يه كار توپ ارايه بديم
من خودم رو انيميت زياد كار كردم فكرم مي كنم بتونم تو اين قسمت كار كنم ... دوستاني هم كه به اين قضيه وارد نيستن مي تونن با وقت گزاشتن بيشتر روش كار رو درارن و همين طور هر جا گير داشتن همه به هم كمك مي كنيم و يه نوعي آموزشش رو مي ديم
نكته ديگه اي هم كه دقت نكردي اينه كه يه انيميشن 20 ثانيه اي رو مي شه يه ساعته درست كرد مي شه يه ساله .. هر چي تعدادمون بيشتر باشه مي تونيم كيفيتش رو بيشتر كنيم فكر كن فقط 5 نفر روي جزييات يه لوكيشن مثل يه كافه كار كنن فكر مي كني تو 1 هفته اون كافه چقدر جزييات مي تونه داشته باشه
براي اينكه منظورم رو بيشتر از انيميشني كه مي خوام بسازم بفهمي حتي مي شه با 2 نفرم يه كار رو دراورد مثلا ... مثلا يه نبرد خيلي كمدي بين يه كاراكتر كمدي كه من مي سازم با كاراكتر امضاي b3dnet مي تونه خيلي جالب باشه مي شه رندر خوفم ازش گرفت مي بيني نه احتياج به پوله نه به زمان زياد نه سيستم قوي
آقا جان يه ذره ابتكار داشته باشين اه
به هر حال هميشه يكي هست كه هميشه مخالفه
در ضمن اون chop suey system هم پاك شده چرا ؟ خيلي مي خواستم ببينمشش
بازم مي گم حالا كه ما داريم كار مي كنيم بياين يه كار درست كنيم
خب بچه ها كه پاين بگن كه مي خوام يه تاپيك بزنم رو موضوع حرف بزنيم
Last edited by the_god_of_3dsmax; 26-03-2009 at 16:20.
اوكي منم همراهم .............................
منم تو اين قسمتا و:
1/ استوري برد ....
2/ طراح كاراكتر.....
3/ پينتينگ
4/ تا خدودي ريگ
5/ مدل كاركتر و هر چي باشه
6/ تكسچر
.
.
.
.
كلا من همه جورش هستم ......................
اي ول كاراتو ديدم ...توپي يعني رديفي مخصوصا اون سول كيپر كه رو مخمه .. مي خوامت
خوب 3 نفريم تاپيك جدا مي زنم فعلا براي اعلام آمادگي سايرين و مشخص شدن سيستم هامون بعد بريم رو موضوع
اميد وارم كه دوستي هم كه مخالف بود بياد كه با آغوض باز مي پذيريم
Last edited by the_god_of_3dsmax; 26-03-2009 at 18:48.
خوب دوستان اگر مایلند که توی ساخت انیمیشن شرکت کنند لطفا تمام بحث های این پروژه رو توی تاپیک خودش دنبال کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این وسط مسابقه چی میشه؟!!!!
بابا هادی جان اگه می خواهید مسابقه بگذارید
بزارید دیگه همینطوری داره میگذره هاااااااااااااا.
سلام
راستش بنا به تجربه ای که داریم ، الآن زمان مناسبی برای مسابقه نیست
توی این روزای آخر کسی دستو دلش به کار نمیره
من جدا گونه از دوستامون پرسیدم و چند تاییشون که همینجا با موضوع مسابقه موافقت میکنند ، اعلام آمادگی نکردن !!!
خوب این نشون میده افراد کمی شرکت میکنند
اما شما صبر کنید تا وسط اردیبهشت ببینید چند نفر با حجم درس ها و حتی روز های امتحان توی مسابقه شرکت میکنند : دی
مسابقه که بر گزار میشه اما نه الآن
ممنونم
این تاپیک برای اینه که موضوع مسابقه رو تعیین کنید
خوشحال میشم توی مسابقه ی بعدی شما هم حضور داشته باشید
![]()
الان همه تو یه حالت بلاتکلیفی هستن
وقتی دانشگاه شروع بشه دیگه تو یه دوره 3 ماهه میفتن همه که میشه توش مسابقه برگذار کرد..الان همه خودشون رو محدود به این چند روز مونده میدونن و احساس میکنن بعدش دیگه تمومه...
همون نظر هادی خوبه...بعدا برگذار بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)