تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 120 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1197

نام تاپيک: آموزش نصب Battlefield 2 برای بازی آنلاین + معرفی سرور ایرانی با پینگ پایین

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آموزش آنلاک کردن اسلحه ها BF2 : (فکر کنم تا حالا جايی نگفته باشند)
    به آدرس زير بريد و فايل hosts.ics رو با نود پد باز کنيد (اگه اين فايل وجود نداشت اين فايل رو ايجاد کنيد)

نکته:
    C = DriveWindows
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    محتويات فايل رو پاک کنيد و نوشته زير رو به اين صورت توش وارد کنيد

کد:
    مثال:
    اول آيپی سروی که توش بازی ميکنيد فاصله bf2web.gamespy.com
    کد:
    بعد فايل رو ذخيره کنيد و به Properties فايل بريد و Real-Only رو تيک بزنيد و OK کنيد

اگه تو سرور درجه دار باشيد بعد از لاگين شدن يوزر صفحه اي باز ميشه که به اندازه درجه تون ميتونيد اسلحه آنلاک کنيد
    هرچی درجتون بيشتر باشه اسلحه هايی که ميتونيد آنلاک کنيد بيشتره و اگه درجه دار نباشيد نميتونيد اسلحه اي آنلاک کنيد
    من الان این رو متوجه نشدم.یعنی این روشی که گفتی اگه درجه دار نباشی هم کل اسلحه ها رو آنلاک میکنه؟
    بعد این چیته؟ یعنی اگه بفهمن بن میکنن؟
    من الان تو یه سرور درجه گرفتم ولی نمیدونم کجا اسلحه آنلاک کنم.میشه دقیقتر بگی کجای بازی هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا امروز 2 دست بازی کردیم.لعنتیا خیلی حرفه این بعضیا.من اصلا نمیفهمیدم از کجا دارم میخورم.چطوری این کارا رو میکنن؟منم میخوام حرفه ای بشم...

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

آقا امروز 2 دست بازی کردیم.لعنتیا خیلی حرفه این بعضیا.من اصلا نمیفهمیدم از کجا دارم میخورم.چطوری این کارا رو میکنن؟منم میخوام حرفه ای بشم...
    باید فقط یک جا قایم بشی تا بیان . بعد از پشت سر به رگبار می بندی.البته ممکنه یکی هم تورو بکشه ولی اگه آروم از پشت سرشون بری نمیفهمن.

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

سلام دوستان.من کارت TV دارم.حالا میخوام بدونم میشه تصویر روی مانیتور رو روی تلویزیون داشته باشم؟منظورم اینه که ما اگه بازی می کنیم بقیه با تلویزیون ببینن.من قبلا از تلویزیون به کامپیوتر رو داشتم.اگه کسی با کارت TV کار کرده لطفا کمکم کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من الان این رو متوجه نشدم.یعنی این روشی که گفتی اگه درجه دار نباشی هم کل اسلحه ها رو آنلاک میکنه؟
    بعد این چیته؟ یعنی اگه بفهمن بن میکنن؟
    من الان تو یه سرور درجه گرفتم ولی نمیدونم کجا اسلحه آنلاک کنم.میشه دقیقتر بگی کجای بازی هست؟
    نه چيت نيست جزو امکانت خود بازيه
    گفتم که بايد درجه داشته باشيد
    اگه مراحل رو درست انجام داده باشی بعد از اين که لاگين شديد صفحه اي باز ميشه که انتخاب ميکنيد کدام اسلحه ها آنلاک بشن.

باید فقط یک جا قایم بشی تا بیان . بعد از پشت سر به رگبار می بندی.البته ممکنه یکی هم تورو بکشه ولی اگه آروم از پشت سرشون بری نمیفهمن.
    کمپ کردن کار درستی نيست مگر اسنايپر باشيد

سلام دوستان.من کارت TV دارم.حالا میخوام بدونم میشه تصویر روی مانیتور رو روی تلویزیون داشته باشم؟منظورم اینه که ما اگه بازی می کنیم بقیه با تلویزیون ببینن.من قبلا از تلویزیون به کامپیوتر رو داشتم.اگه کسی با کارت TV کار کرده لطفا کمکم کنه.
    نيازی به کارت tv نيست و نميشه
    بقل کارت گرافيک يه خروجی (رنگ زرد) تصوير هست
    اون رو به ورودی تلوزيون وصل کنيد
    شايد لازم باشه از قسمت تنظيمات کارت گرافيک اون قسمت رو فعال کنيد
    Last edited by crazyfull; 08-07-2009 at 02:46.

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

کمپ کردن کار درستی نيست مگر اسنايپر باشيد
    اگه پینگ پایین باشه درسته اما وقتب پینگ بالای 300 هست کاردیگه ای نمیشه کرد.نمی فهمی از کجا خوردی.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا حیفه ما به خاطر اینترنت افتضاح ایران از این بازی توپ محروم باشیم.وقتی میبینم طرف داره با پینگ 9 یا 20 یا 40 بازی میکنه واقعا حسودیم میشه و اعصابم خورد میشه.معلومه که یارو تو بازی پیشرفت میکنه و حرفه ای میشه ولی ما هنوز تو پیش نیازهای اولیه بازی که یکیش اینترنت با پینگ خوبه مشکل داریم چه برسه بخوایم وارد تاکتیکها و روشهای مبارزه و جنگ در میدان و انواع مپ ها و غیره بشیم.
    شاید اگه یه سرور ایرانی باشه و بتونیم با پینگ زیر 100 بازی کنیم بشه از بازی لذت برد وگرنه کار دیگه ای نمیشه کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اتفاقاً ping من بيشتر وقت ها دور بر 300 هست اما لگ ندارم و معمولاً رنکم تو بازی خوب ميشه, بعد يه مدت به ping بالا عادت ميکنيد
    تو سرور های چينی اصلاً بازی نکنيد بيشتر تو server های آلمان يا کشور های اروپايی بازی کنيد پينگش نسبت به بقيه جاه ها بهتره
    اگه هميشه در حال ورج و ورجه(دو، پرش، حرکت به سمت چپ رو راست، سينه خيز،...) باشيد و اصلاً بی حرکت و آروم حرکت نکنيد کمتر دميج ميخوريد
    Last edited by crazyfull; 08-07-2009 at 17:19.

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض پینگ در اصل چیه...

من تو یه تاپیک خوندم که پینگ مثلا 500 بعنی نیم تانیه طول میکشه که اطلاعات وارد کامپیوتر ما بشه . بخاطر همین زود میکشنت و بعد از نیم ثانیه که تیر خوردی می فهمی.اما یه چیز جالب این که من بعضی وقت ها چند تا سرور پیدا میکنم که پینگش صفر هستش.راستی امروز بجای کلید w از Mouse 2 استفاده کردم و تو SP با سطح Easy ، تونستم 33 نفرو بکشم و 5 بار بمیرم.فکر کنین ، با یه دست و 3 تا کلید روی موس.تا فردا هم احتمالا دستم رو باز می کنم.امیدوارم تا اون موقع یه سرور ایرانی را بیفته تا از بازی کردن واقعا لذت ببریم.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیروز حدود نیم ساعت با پینگ 300 تونستم تو سرور 209.44.97.172 بازی کنم ولی بعدش دیگه افتضاح شد و نوشت there is a problem with your connection و پینگ بالای 900 رفت.
    ولی در کل سرور خوبیه شما هم امتحان کنید.
    شما هم تو هر سروری تونستید با پینگ خوبی بازی کنید آی پی رو اینجا بذارید تا بقیه هم استفاده کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •