سلام
دوست عزیز شما رم گوشیتو با FAT 32 فرمت کن مشکلت حل میشه
فرمت استاندارد رم FAT میباشد
سلام
سلام
سلام
چطور می تونم موقع مسیج نوشتن یه خط بیام پایین
مرسی
سلام من تازه این گوشیو خریدم اما به چند تا مشکل برخوردم:
یکی اینکه چه جوری میشه فهمید چند درصد از باتریش مونده؟! من گشتم پیدا نکردم روی آیکون باتری هم می زنم اتفاقی نمی افته
یکی دیگه اینکه من در حالت mass storage فایل موزیک و رینگتون ریختم رو گوشی توی قسمت مموری my stuff نشون میده اما یه لیست از کل فایل های sound من رو هم در قسمت my sound / my stuff هم هست هیچ راهی نداره اسم اونها رو از این قسمت برداشت؟![]()
سلام من تازه اين گوشيو خريدم اما به چند تا مشکل برخوردم:
يکي اينکه چه جوري ميشه فهميد چند درصد از باتريش مونده؟! من گشتم پيدا نکردم روي آيکون باتري هم مي زنم اتفاقي نمي افته
يکي ديگه اينکه من در حالت mass storage فايل موزيک و رينگتون ريختم رو گوشي توي قسمت مموري my stuff نشون ميده اما يه ليست از کل فايل هاي sound من رو هم در قسمت my sound / my stuff هم هست هيچ راهي نداره اسم اونها رو از اين قسمت برداشت؟
سلام، به جمع ويوتي داران خوش آمديد
1- در مورد باتري هيچ راهي براي نشون دادن درصد نداره فقط از روي تعداد 4تا خط ميتوانيد بفهميد چقدر باتري شارژ دارد.
2- My Sound تمام فايلهاي موزيك روي گوشي را نشون ميده و نميتونيد هيچ كاري كنيد؛ تنها راه براي ديدن آلبوم ها بصورت مجزا رفتن به My Stuff -----> My memory card -------> My sound هست.
اسم هايي كه در My stuff ------> My Sound نشان ميدهد را نمي توان حذف كرد!!!
ممنون خودم هم فکر می کردم این دو تا سوالم راه حلی نداشته باشه ! ببخشید وقتتون رو گرفتم![]()
سلام دوستان ... من هم تازه موبایل ویوتی ال جی گرفتم ....
یه چند تا مورد بود که لازم بود بگم تا دوستانی که فصد خرید این موبایل رو دارند به اینا هم تووجه کنن :
اول اینکه بکی از بدیهاش اینه که پیام دلیوری اس ام اس تو اینباکس سیو میشه و وقت آدم تلف میشه
دوم اینکه امکان گوش دادن به موزیک در حین اجرای برنامه ها و بازیها وجود نداره
سوم اینکه تو بعضی قستماش اصلا هلپ یا توضیح نداره مث اون 3 تا آیکون بالای مدیا پلیرش ...
اگه کسی میتونه اینا رو برطرف کنه لطفا بگه ..
ولی خوبیاش اینه که :
کانورتر و ساعت جهانیش میتونه فارسی بشه
از زبانهای زیادی هم پشتیبانی میکنه
و ....
سلام من هم فقط فایل بک آپ صدای ke990 v10f رو می خواستم بعد از هک صدای هندزفری خش داره وخراب شده اگه ممکنه فقط فایل صدای اورجینالش رو بذارین ممنونم
آقا لطف کنین فایل صدای دیفالت ke990v10f رو بزارین من صدای هندزفری رو تغییر دادم اما بعد صدا در ولوم بالا کم وبرعکس در ولوم پایین صدا بلند میشه حالت های -1400 رو هم تست کردم اما باز هم مشکل داره ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)