این بازی برای کامپیوترعرضه شده ؟؟؟چه گرافیکی میخواد؟
این بازی برای کامپیوترعرضه شده ؟؟؟چه گرافیکی میخواد؟
نه.انحصاری ps3 هست و امکان نداره واسه pc عرضه شه.
وحید جون استغفرالله.همین که سایت باز شد این عکس ... اومد.خوبه کسی پیشم نبود.واقعا بازی اینجوریه؟حامد جان من توصیه می کنم به اون بچه بگو که این بازیو دیگه ادامه نده. باور کن این بازی از اون بازی ها هستش که واقعا درجه سنی براش مهمه.
من الان داشت توی اینترنت گشت میزدم یه سری عکس در مورد بازی Heavy Rain دیدم. اکثر عکسها +18 بودش. می خواستم عکس ها رو اینجا بذارم ولی گفتم شاید برای سایت مناسب نباشه و سایت خودمون فیلتر بشهاین لینک عکس ها هستش:
اقا من باز کردم 99 هزار تا ارور تشکیلات مختلف دادش...
ولی اون طور که سیناک عزیز میگن فک نمی کنم باشه من که تموم کردم چیزی توش نبود ....
اون بچه 11 ساله هم موقعی که 6 سال داشت اویل 3 رو روی درجه هارد رفتش. ...![]()
حامد جان اون لینکی که وحید گذاشته رو ببین.اسناد و مدارکش کاملا موجود می باشد.بگم!!بگم!!!![]()
مشکل اینجاست که باز نمی کنه پست بالا گفتم ارور میده میندازه بیرون....شاید زحمت بکشید جدا کنید اپ کنید نشون بدید درست بشه.
نکنه بازی سانسور شده رو بازی کردیمشکل اینجاست که باز نمی کنه پست بالا گفتم ارور میده میندازه بیرون....شاید زحمت بکشید جدا کنید اپ کنید نشون بدید درست بشه.ولی جدی این عکس ها از این بازی هستش دیگه. یعنی اینا رو توی کل بازی ندیدی؟
خوب منو مجبور می کنید چند تا تازه از عکس های بازیو بذارم ولی هر چی فکر می کنم نمی دونم کدومش بذارم چون ممکنه خلاف قوانین سایت باشه![]()
در مورد اون بچه شاید مثلا اویل هم نباید 6 سالگی بازی کنه ولی دیگه این قضیش فرق میکنه. بازی اویل ترسناک هستش حالا اون شاید خیلی مهم نباشه ولی این بازی اصلا قضیش فرق داره. من خودم زیاد این چیزها برام مهم نیست ولی این بازی فکر کنم چیزهای +18 زیادی داشته باشه. حالا از من گفتم بود پس فردا اون بچه یه سری مشکل های اخلاقی پیدا کرد نگی به من نگفتی![]()
دوستان این بازی یه چند تایی صحنه داشت(البته اگه بشه گفت صحنه)
مثلا دوش گرفتن مدیسون یا رابطه ی مدیسون با ایتان.
البته یه چیزی که تو نت صدا کرد همون باگی بود که باعث شده بود مدیسون کاملا لخت بشه و توی اتاق قدم بزنه که دنیا باهاش ترکید!!
کلا بازی برا بچه ها خوب نیست یه ذره جنبه میخواد.
بالاخره تروفی Platinum رو با گرفتن آخرین تروفی باقیمونده(All Endings trophy) گرفتم.قبلاً یه دور تمامی epilogue ها رو دیده بودم اما در اقدامی نسنجیده(!) 12 تا از این 17 epilogue رو در حالت no save آزاد کرده بودم یعنی platinum بی platinum!!!!
واسه همین دوباره از اول رفتم سراغش!
هر 17 تا epilogue بازی قشنگ بودن و تنوع خوبی هم داشتن.پایان ها هم عالی بودن هرچند تماماً به انتخاب های chapter های یک پنجم انتهایی بازی(از on the loose به بعد) بستگی داشتن و بقیه انتخاب ها چندان مهم نبودن اما باز هم خوب و فراتر از حد انتظار من بود.
امروز بازی رو خریدم برگشتنی اسم بازی بهم اثر کرد
یک بارونی گرفت البته heavy نبود
بعد این کاغذه که توشه چیه ؟ از این شکل ها که رو جلدشه باید باهاش درست کنیم ؟![]()
پوووووووووووووووووووف !
بازی رو گذاشتم رفت تو بازی زد 226 مگ آپدیت داره کلی حالم گرفته شد مگه چیه مولتی پلیر داره که اینقدر آپدیتش گندست
برم سراغ Splinter cell تا این تموم شه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)