تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 77 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 765

نام تاپيک: مانیتورهای aoc مادیران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان در مورد زاویه دید این مانیتور بهتره اول شما این مسوله رو حداقل روی 20 یا 30 مانیتور دیگه تست کنید تا این مطلب بیشتر دستتون بیاد
    متوجه میشین زاویه دید این 2230 چه افقی و چه عمودی از خیلی مانیتور های lg , samsung موجود در بازار بیشتر و قابل قبول تره مگه اینکه بخواین اونو با تصویر مانیتور SONY مقایسه کنید

دوست عزیزی که به براق بودن صفحه این مانیتور ایراد گرفتن باید عرض کنم این صفحه Glare بصورت محافظ
    هم عمل میکنه و جدا از اینکه باعث شفافی و براقی بیشتر تصویره صفحه این مانیتور به راحتی تمیز میشه و خش نمی افته
    در مورد اندازه و بزرگی صفحه این مانیتور هم من خودم شخصا در محیط های متن و برنامه نویسی زیاد باهاش کار میکنم که مشکلی ندیدم در واقع چشمام به بزرگی تصویر عادت کردن
    برای دیدن فیلم هم همون یک و نیم تا دو متر کافیه که واقعا عالی و لذت بخشه . همونطور که میدونید 22 اینچ جون میده برای تماشای فیلم و کارهای گرافیکی
    کسی که مدتی با 22 اینچ کار کنه وقتی مانیتور های 17 و یا 19 اینچ رو میبینه متوجه میشه تصویرشون چقدر کوچیکه
    نکته دیگه که دوستان کمتر بهش اشاره کردن طبیعی و واقعی بودن رنگها در2230 است که خیلی خوب و عالی عمل میکنه
    درکل نسبت به مانیتورهای فعلی موجود در بازار انتخاب خوبیه
    Last edited by _edvin_; 05-02-2009 at 11:16.

2. 3 کاربر از _edvin_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من مونیتورم GW 1932 هست ازش هم خیلی راضیم.

ولی الان بخواهم مونیتور بخرم فقط AOC
    به نظر من در مجموع این اعدادی که شرکت های تولید کننده میزنن بیشتر جنبه تجاری و تبلیغاتی داره

کاری نداره برید جلوی مغازه های مونیتور فروشی نگاه کنید به مونیتورهایی که از مدل های مختلف کنار هم گذاشتن با هم فرق دارند یانه

اون موقع که من مونیتورم رو میخواستم بخرم سامسونگ یه مدل جدید معرفی کرده بود که نسبت کنتراستش یک به 20000 بود برای من یک به 3000

چند روز پیش تو یه مغازه دیدم این دو تا رو گذاشتن کنار هم خدا وکیلی تصویر GW 1932 سر بود (علتش به نظر من فقط براق بودن صفحه مونیتور بود)

البته یکی از دوستان توضیحات کاملی از صفحه براق تو پست های بالاتر دادن .

اگه چند ماه صبر میکردم به جای 19 اینچ یه 22 اینچ خریده بودم(جدی نگیرید)
    آخه من tV رو با کارت تی وی میبینم این بزرگتر بودن برای من یه حسن بود.

داره خودمونی میشه anari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

در جواب به سعید طهامی باید عرض کنم که اگر مستقیم و از بغل نگاه کنید ، تصویر خوب و عالیه...

در ضمن در مود dmp موقع پخش فیلم قابلیت زوم کردن هم داره... یعنی اگر «اکسپ ریت» فیلم واید نیست یا هر جور دیگه است!! چهار مرحله زوم داره و تصویر را در صفحه پر می کنه البته طبیعی است که کمی از اطرافش می پره...

5. این کاربر از anari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض خرید

قبل از هر چیز طبق عادت بچه های ایرونی شخصا از همه دوستانی که صادقانه از اول تاپیک تا حالا مطلب گذاشتن چه نقد موافق چه نقد مخالف تشکر میکنم.

و مطلب دیگه اینکه ماهم وسوسه شدیم قبل از اینکه تست بقیه دوستان به سر انجام برسه در یک اقدام داوطلبانه یک مانیتور aoc 2230 f خرید کنیم.

حالا دوستان لطف کنید بفرمایید:
    تو اصفهان بهترین شرایط قیمت خرید با گارانتی خوب ماد ایران کجاست؟

و لوازم داخل جعبه رو به طور کامل بنویسید که چک کنیم.

و لطفا بگید خود مانیتور رو از چه لحاظی چک کنیم که مطمئن باشیم مشکلی نداره (به غیر از چک کردن فروشنده)

و به غیر از اینها هر چیزی که به نظرتون میرسه موقع خرید این مانیتور بگید ممنون میشم
    Last edited by hovo; 05-02-2009 at 17:07.

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

من خودم امروز رفتم مجتمع پایتخت تصاویر مونیتورهای مادیران و سامسونگ رو با هم مقایسه کردم (دو مونیتور در کنار هم) و دیدم که aoc در مقابل سامسونگ هیچ حرفی برای گفتن نداره (تصویرش نسبت به سامسونگ تارتر بود)

8. این کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedtahami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Inferno

9

من خودم امروز رفتم مجتمع پایتخت تصاویر مونیتورهای مادیران و سامسونگ رو با هم مقایسه کردم (دو مونیتور در کنار هم) و دیدم که aoc در مقابل سامسونگ هیچ حرفی برای گفتن نداره (تصویرش نسبت به سامسونگ تارتر بود)
    میشه بیشتر توضیح بدید که چطور بود؟ با چه سامسونگی مقایسه اش کردید؟(چه مدلی)
    تار بودنش توی چشم میزد یا نه؟
    از استاد عزیز آقای اناری خواهش میکنم در این باره نظر بدهند
    Last edited by saeedtahami; 05-02-2009 at 22:44.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

سامسونگ که 2253 بود ولی مدل aoc رو دقت نکردم فقط می دونم که 22 اینچ بود. خیلی محسوس نبود ولی سامسونگ رنگ هاش خیلی طبیعیتر و زنده تر بود.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سامسونگ که 2253 بود ولی مدل aoc رو دقت نکردم فقط می دونم که 22 اینچ بود. خیلی محسوس نبود ولی سامسونگ رنگ هاش خیلی طبیعیتر و زنده تر بود.
    قطعا همینطور خواهد بود و شک نکنید که تفکیک رنگها در سامسونگ علی الخصوص سری t خیلی بهتر از aoc است . تازه اون مدلی از سامسونگ (2253) که شما دیدی قدیمی هست و اگر شما سری t سامسونگ رو در کنار aoc ببینید اونوقت تفاوت رو احساس خوهید کرد . مثلا t200 یا t220 رو درکنار 2230fm که در بعضی مغازه ها کنا رهم قرارگرفتند رو به دقت بررسی کنید تفاوت رو خواهید دید....

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

البته aoc یه مشکل دیگه ای هم که به نظر من داره اینه که من اصلا با طراحی بدنش حال نکردم.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

البته aoc یه مشکل دیگه ای هم که به نظر من داره اینه که من اصلا با طراحی بدنش حال نکردم.
    ّبله از لحاظ ظاهری هم طراحی ساده ای داره و به پای سری t سامسونگ ویا الجی 2284 نمیرسه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •