دوستان در مورد زاویه دید این مانیتور بهتره اول شما این مسوله رو حداقل روی 20 یا 30 مانیتور دیگه تست کنید تا این مطلب بیشتر دستتون بیاد
متوجه میشین زاویه دید این 2230 چه افقی و چه عمودی از خیلی مانیتور های lg , samsung موجود در بازار بیشتر و قابل قبول تره مگه اینکه بخواین اونو با تصویر مانیتور SONY مقایسه کنید
دوست عزیزی که به براق بودن صفحه این مانیتور ایراد گرفتن باید عرض کنم این صفحه Glare بصورت محافظ
هم عمل میکنه و جدا از اینکه باعث شفافی و براقی بیشتر تصویره صفحه این مانیتور به راحتی تمیز میشه و خش نمی افته
در مورد اندازه و بزرگی صفحه این مانیتور هم من خودم شخصا در محیط های متن و برنامه نویسی زیاد باهاش کار میکنم که مشکلی ندیدم در واقع چشمام به بزرگی تصویر عادت کردن
برای دیدن فیلم هم همون یک و نیم تا دو متر کافیه که واقعا عالی و لذت بخشه . همونطور که میدونید 22 اینچ جون میده برای تماشای فیلم و کارهای گرافیکی
کسی که مدتی با 22 اینچ کار کنه وقتی مانیتور های 17 و یا 19 اینچ رو میبینه متوجه میشه تصویرشون چقدر کوچیکه
نکته دیگه که دوستان کمتر بهش اشاره کردن طبیعی و واقعی بودن رنگها در2230 است که خیلی خوب و عالی عمل میکنه
درکل نسبت به مانیتورهای فعلی موجود در بازار انتخاب خوبیه