مجید و امیرلایک2 راس میگن.
منم خراب هوافضا و طراحی موشکم.رتبه لازم برای مالک اشتر رو هم اوردم.ولی نرفتم.چون آینده ی روشنی نداره.(توی ایران)
مجید و امیرلایک2 راس میگن.
منم خراب هوافضا و طراحی موشکم.رتبه لازم برای مالک اشتر رو هم اوردم.ولی نرفتم.چون آینده ی روشنی نداره.(توی ایران)
کسی میتونه در مورد رشته فیزیک مشاوره بده...فیزیک نجوم و یا هسته ای...و اینکه یه دانشگاه خوب مث تهران یا اصفهان چه رتبه ای میخواد...
Last edited by andysaeed; 16-01-2009 at 17:30.
این دفترچه رو نمیشه دانلود کرد؟
چرا میشه
من سایت آزمون و سنجش رو نگاه کردم نبود ولی اگه گوگل رو بگردی احتمالا تو وبلاگا لینکه جنبنده ای یافت بشه
بچه ها ، برای کسی که میخواد توی شهر خودش ( منطقه 1 ) رشته مهندسی ( کارشناسی ) خوب قبول بشه این درصد ها کافیه ؟
ریاضی : 20 الی 30 درصد
فیزیک : 30 الی 50 درصد
شیمی : 30 الی 40 درصد
زبان : 50 درصد
بینش : 50 الی 70 درصد
ادبیات : 40 الی 50 درصد
عربی 10 الی 20 درصد
نه دوسته من ! هم در سراسری و هم در آزاد باید بیشتر بزنی برای رشته های تاپ در شهر های منطقه یک.
منطقه یک و منطقه دو چه فرقی دارن ؟
اگه کسی منطقه دو باشه و این درصد ها رو بزنه میتونه رشته خوب قبول بشه ؟
منطقه 1 شامل شهرهای با امکانات هست و منطقه 2 یه درجه کمتر... منطقه 3 هم کم امکانت تر از منطقه دو.
معمولا بیشترین شرکت کننده رو منطقه 2 داره.
اگر حداکثر اون درصدایی رو که گفتی بتونی بزنی ، در منطقه 2 رتبت میشه ما بین 7000 تا 10000 و با این رتبه نمی تونی از روزانه برق و مکانیک و .. قبول بشی ولی شبانش تقریبا در بعضی دانشگاه ها حتمیه.(راستی با این رتبه از خیلی رشته های روزانه اردبیل و حتی برق و مکانیکش امکانش هست قبول بشی و تقزیبا بالاست)
در مورد ازاد هم اگر خواستی بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)