برنامه کوفت و زهر مار n ام توسعه تحت کنترل دیگه چیه ؟
واقعا خیلی مذخرف شده ، سرعت دانلود من یک کیلو در ثانیه !!
برنامه کوفت و زهر مار n ام توسعه تحت کنترل دیگه چیه ؟
واقعا خیلی مذخرف شده ، سرعت دانلود من یک کیلو در ثانیه !!
دوستان عجله نکنید ! هیچ کس هیچ سایتی رو نمیبنده !
من امروز تقریبا به مدت یک ساعت 20 کیلوبایت که سرعت عادی من بود رو گرفتم که اینترنت قطع شد ...
مشکل فیبر نوری است که دقیقا یادمه پارسال نیز همین مشکل پیش اومد که درست شد بعد از چند روز ...
امیدوارم زودتر درست بشه !
دارم روش كار ميكنم،پيدا كردم خبرت ميكنم.برنامه کوفت و زهر مار n ام توسعه تحت کنترل دیگه چیه ؟
اعصابم مختل شده يه چيزي گفتم ديگه
من که وایرلس دارم دیگه چرا؟مشکل فیبر نوری است که دقیقا یادمه پارسال نیز همین مشکل پیش اومد که درست شد بعد از چند روز
من سرعتم شبا از رپید چیزی حدود 150 تا 200 بود الان شده 10 .تازه کلی قطع و وصل میشه .روزها هم که اصلا بی خیال اینترنت میشم.
منکه سرعتم از 10 کیلو در ثانیه شده یک کیلو در ثانیه
خدا لعنتشون کنه![]()
از کجا میدونی خونم به جوش نیومده ؟ پست های من رو تو این چند روز بخون . اینم آخریش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه مشکل از اون نیست ، اول اینکه در چند روز گذشته دقیقا از ساعت 12 شب تا 7 صبح میشد از RS و سایت های مشابه با حداکثر سرعت دانلود کرد ، که این تصادفی نیست . مثل الان که من دارم دانلود میکنم .
دوم اینکه بعضی از ISP ها چنین مشکلی رو ندارن .
سوم اینکه مخابرات خیلی بعیده که بیاد تو این کار مستقیما دخالت کنه ، کار مسئولین خود ISP هست ، کاملا از جواب های ضد و نقیض و چرت و پرتشون هم مشخصه . احتمالش کم نیست که این ISP ها میخوان از وضع موجود سوء استفاده کنن . فراموش نکنید که شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرده که این مشکل از طریق مسیر پشتیبان حل شده .
چهارم اینکه اون دوستمون که خبر رو در همین چند پست قبلی قرار داد ، خود مدیر عامل شرکت زیرساخت خبر داده که مشکل حل شده ، بعد این ISP ها که دارن از طریق این شرکت سرویس میگیرن ، میگن که حل نشده ؟!!!
عزیزم ، فقط برای شما اینجوری شده که میتونین با این سرعت دانلود کنین ...
من دیشب تا ساعت یک بیدار بودم ، ولی سرعت دانلودم یک کیلو در ثانیه بود![]()
بچه ها من امروز سرعتم خیلی خوب شده
100 مگ رو توی 1ساعت و نیم دانلود کردم!
سرعتم هم رسیده به 50 کیلوبایت! در حالی که اینترنت من 64 کیلوبیت هست!
دوستان الان 10 صبح سرعت دانلود من برگشت و دارم با سرعت قبلیم دانلود میکنم
شمام یه نگاه بندازید ببینید درست شده یا نه.مخصوصا sam جان تو یه نگاهی بنداز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)