ممنون از راهنماییتون. من الان فریمور گوشیم 5.72 هست ولی فایل فلش .exe 5.72 رو پیدا نمی کنم، 5.20 رو دارم ولی 5.72 رو نه. نمی دونین از کجا می تونم پیدا کنم؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماییتون. من الان فریمور گوشیم 5.72 هست ولی فایل فلش .exe 5.72 رو پیدا نمی کنم، 5.20 رو دارم ولی 5.72 رو نه. نمی دونین از کجا می تونم پیدا کنم؟؟؟؟؟
اگه پيدا كردم براتون ميذارم.
برای ساین و هک گوشی nokia n82ورژن 3 چکار باید کرد لطفا دقیق راهنمائی کنید هر کار میکنم نمیتوانم برنامه gpsرا روی گوشی فعال کنم (برای شهر شیراز)
آقای امینی من یه 2 تا سوال دیگه هم ازتون دارم. یه جا که فایل فلش گوشیم رو پیدا کرده بودم زده بود Bi Only این یعنی چی؟؟؟؟؟
و یکی دیگه اینکه با فلش کردن گوشیم همه چی تو گوشیم پاک می شه؟ یعنی هر چی تو گوشیم هست خالی می شه؟ حتی فریمور و چیزایی که وقتی گوشی رو گرفتم توش بود؟؟؟؟؟
چون من می خوام گوشیم خالیه خالی شه و دوباره برنامه بریزم توش.
ممنون می شم این سوالای منم جواب بدین.
bi only???
كجا اين عبارت را زده بود؟
توي اسمش؟
نمي دونم چي مي تونه باشه. كامتر توضيح بده كه كجا بود شايد بلد باشم مربوط به چيه.
بله بعد از فلش همه چيز غير از تنظيمات كارخانه اي پاك ميشه.
ممنون. لينک دوم رو دانلود کردم. همين کامل و کافيه يا دو لينک زير رو هم بايد دانلود کنم؟
اینم لینک رپیدشیر:
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دوم منظورت کدومه؟
اون 3 تا فایل اول برا نرم افزار جف هست و اگه اونا را میگیری باید با جف فلش کنی یا این که چند تا فایل کوچولو در حد کیلوبایت هم لازم داره که بشه با phoenix هم با این فایل ها فلش کرد که تو کلوپ گوشی خودتون درخواست اون فایل ها را بدید.
ولی اون لینک رپید شیر که 2 تا پارته، تمامی فایل های لازم برا فلش با phoenix یا جف را داره.
موفق باشی.
بالاخره موفق شدم دانلود کنم. ولي باز يه مشکل ديگه . بين نصب خود نرم افزار روي اون قسمت که در مورد اتصال کابل هستش(الان گزينه اش يادم نيست) ارور مي ده. درايور هايي که توي پست اول دادين رو برا 5700 نصب کنم خوبه؟ نکته ي خاصي نيست؟
احتمالا با نصب درايورها مشكلت حل ميشه.
سلام من تا مرحله انتخاب گزينه scan product ميرم (طبق ويدئوي آموزشي) ولي هيچ پروداكتي انتخاب نميشه البته قبلش عرض كنم كه فايل مربوط به آپديتو نصب كردم مشكل كجاست؟
متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)