اینجاشو دیگه نمیدونم ولی هر چی که هست بوی یه تغییر بزرگ تو این سری به مشام میرسه
اینجاشو دیگه نمیدونم ولی هر چی که هست بوی یه تغییر بزرگ تو این سری به مشام میرسه
فکر نکنم بخوان تغییر اساسی توی بازی بدن.
بازی به نظر من کمبودی نداشت و فقط کوتاه بود که باز نسبت به world at war طولانی تر بود
در کل اگه باز هم مثل نسخه قبل باشه هیچ موردی نداره.
نسخه قبل که به نظرم عالی بود
باید روی موتور بازی کار کنن!!مواردی مانند تخریب پذیری باید باشه!مثلا به مناطق دور نگاه میکردی کاملا به صورت تابلو مشخص بود که یک عکس هست!
البته همه بازي هاي ويديويي چنين حالتي داره توي موتور گرافيكي بازيها چيزي به نام Distance و Load Texture وجود داره در واقع تكسچر هايي كه در فاصله خاصي قرار مي گيرند لود نميشن و با نزديك شدن به يك آبجكت كم كم تكسچر ها يا همون جزئيات لود ميشه و مرحله جديدي از رندر شدن اون آبجكت شروع ميشه اين تكنولوژي هست كه در حال حاضر اكثر موتورهاي گرافيكي ازش استفاده مي كنن بازي هاي معدودي وجود داره كه حتي Distance هاي بالا رو هم لود ميكنه شما بازي كريسيس رو اگه در نظر بگيريد در فاصله هاي طولاني اتفاقاتي مانند انفجار يا برخورد و انعكاس جرقه گلوله به نوعي قابل مشاهده هست كه همه اينها مرهون و مديون موتور گرافيكي قدرتمند كراي انجين هست به هر حال احتمال زيادي وجود داره كه در اين نسخه هم شاهد همچين تغيير هايي باشيم چون در COD MW اينفينيتي وارد ثابت كرد از موتور گرافيكي فوق العاده عالي و بهينه اي استفاده مي كنه. در هر صورت منتظر تريلر هاي بازي هستيم تا ببينيم چي توي چنته اين بازي هست.
درسته با فرمایشات شما موافقم!ولی باید خیلی خیلی روش کار کنن چون موتور mw همون موتور cod 2 بود!و باید منتظر ماند دید iw که استاد هست در کارش چقدر میتونه موفق باشه!!
تنها بازی که منتظرش هستم و میمانم
یه کلیپ تبلیغاتی خیلی کوتاه از بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گیم پلی بازی در حد چند ثانیه:
(حجمش کمه،ولی با حاله،حتما دانلود کنین)
HD
SDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saladii; 11-05-2009 at 08:49.
هر کس از گیم پلی دانلود کرد بیاد برا ما هم یکم در موردش توضیح بده.از زحمات همه ی بچه ها ممنونم.
به شدت موافق هستم!!!هر کس از گیم پلی دانلود کرد بیاد برا ما هم یکم در موردش توضیح بده.از زحمات همه ی بچه ها ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)