ک...ن...شون برا چی نوشته خلیج عربی از کی تاحالا خلیج چند هزار ساله همیشه فارش شده خلیج عربی.
ک...ن...شون برا چی نوشته خلیج عربی از کی تاحالا خلیج چند هزار ساله همیشه فارش شده خلیج عربی.
کجای بازی نوشته خلیج عربی؟؟؟
توی cod4 هم اسم یکی از خیابونا خلیج عربی بود.
وقتی میخای مسابقه بدی مکانهای مسابقرو رو نقشه نشون میدهکجای بازی نوشته خلیج عربی؟؟؟
نوشته arabian sea
این غرب و امریکا از این کسایی که تو دولت ما خدمت میکنن پست ترن ! اینا خلیج رو دادن رفت و پس گرفتن اما اونا دارن هی به خاطره اینکه عرب های سوسمار خور بهشون پول میدن اینجوری تبلیغ میکنن !! درسته تو cod4 هم اسم یه خیابون خلیج ع+ر_بی بود که من تو تاپیکش هم گفتم و کسی توجهی نکرد !!!
راستی همیشه اینطوری بنویسید ~~> خلیج ع_ر_بی که تو گوگل شناسایی نشه موقع سرچ امر و ارقامش بره بالا باز بزنن تو سر ما ....
هر کی واقعا عشق ایران و خلیج فارس داره نباید این بازی رو بگیره.
تحریمش کنید عزیز جان.
عزیز سوتی دادی !
اصلا arabian sea یک قسمت از اقیانوس هند هست و ربطی به خلیج فارس نداره !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vegas; 10-10-2009 at 09:33.
چیزی به نام دریای هند وجود نداره. شاید منظورتون اقیانوس هنده. و خلیج ع--ر--ب--ی هم احتمالا منظورتون باید بحرالمیت باشه.عزیز سوتی دادی !
اصلا arabian sea یک قسمت از دریای هند هست و ربطی به خلیج فارس نداره !
ویرایش شد ...[چیزی به نام دریای هند وجود نداره. شاید منظورتون اقیانوس هنده. و خلیج ع--ر--ب--ی هم احتمالا منظورتون باید بحرالمیت باشه.
لینک Wikipedia را ببین ....
Last edited by vegas; 10-10-2009 at 09:42.
سلام به همه دوستان.
بحث رو به بیراهه نکشونید. منم از خلیج ع-ر-ب-ی متنفرم ولی هیچ کسی نمیتونه persian gulf یا خلیج فارس رو عوض کنه.
خب یه سوال : این بازی چرا هنوز نیومده یعنی من هرجا رو گشتم نبود ؟ با اینکه بیشتر از 1 ماه از انتشارش میگذره.
فقط یه فروشگاه اینترنتی بود که میگفت crack بازی هنوز خرابه.
اگر کسی گرفته بگه چطوریه و اینکه از کجا خریده تا ما هم بخریم.
ممنون
دوستان يه خبر ضد و نقيض.
تاريخ انتشار 8 sep بود. منم تقريبا 1 ماه كه دنبال اين بازي هستم. ينفر گفت كه crack خرابه و دليل دير آمدنش هم همينه. ولي از قرار معلوم gamespot سوتي داده و database خودش رو بروز نكرده. لطفا عكسها رو مشاهده كنيد. عكس اول مربوط به strategyinformer.com است و دومي gamespot.com است.
تاريخ 8 sep مربوط به gamespot و DEC 2009 مربوط به strategyinformer است.
حالا خودتون قضاوت كنيد كه سركار رفتيم يا نه.
بازم دوستاني كه ميگن نسخه pc رو خريدن به ما هم بگن تا ما هم بخريم و از كف در بيايم.
![]()
فعلا نسخه x360 و ps3 ریلیز شده برای PC به دلیل ساپورت dx 11 در تازیخ 3 November منتشر میشه یعنی 1 ماه دیگه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)