دوست عزیز من عضو این سایت شدم و به نظر عالی میاد و لی نمی دونم قابلیت remote file این سایت کجاست ؟
لطفا اگه میشه منو راههنمایی کن !
با تشکر
دوست عزیز من عضو این سایت شدم و به نظر عالی میاد و لی نمی دونم قابلیت remote file این سایت کجاست ؟
با تشکر
نه یکسره دانلود کرد سر 148 این ارور رو داد...منم no زدم ولی برنامه بسته شد و ادامه نداد!شما وسط کار دس سی کردی؟! اگر دی سی نکردی و آی پی تون عوض نشده no رو که بزنی از ادامه ش شروع میکنه به دانلود. اون صفحه جدید رو هم که میگید برای اینه که شما هر موقع کارت با adrive تموم شد باید sign out کنی وگرنه سری بعد که میخوای واردش بشی این ارور رو میده.
موقع دانلود از آدرایو sign out کردی؟! اگر نه که به احتمال زیاد یه دفعه آی پیت تغییر کرده. برای من هم پیش اومده این موضوع.
میبخشید یه سو تفاهمی پیش اومده منظورم این بود که آدرس 8000 فایل تو یه فایل txt هست و وقتی این فایل رو آپلود کردم آدرسهای داخل فایل رو به ترتیب خودش دانلود کنه و در یک فایل زیپ به من تحویل بده مثل لیست دانلود که آدرس فایلها تو یه فایل txt ذخیره شده و وقتی به دانلود منیجر میدیمش اون آدرسها وارد دانلود منیجر میشن و شروع به دانلود میکنه
البته adrive رو زیر و رو کردم انگار همچین قابلیتی نداره ولی به هر حال اگه راه دیگه ای به ذهنتون میرسه به من بگید
ممنون
Last edited by sia0368; 29-03-2009 at 09:55.
اهان، حالا متوجه شدم چیکار میخوای بکنی. بعید میدونم همش رو با هم آپلود کنه، اونم به ترتیب، ولی یکی یکی اگه آپلود کنی میشه که اونم خیلی طول میکشه،چون 8000تاست. لینکهات چی هست؟ باید مستقیم باشه.
نه!موقع دانلود از آدرایو sign out کردی؟! اگر نه که به احتمال زیاد یه دفعه آی پیت تغییر کرده. برای من هم پیش اومده این موضوع.
ولی صفحه رو رفرش نکرده...شاید خودش خارج شده!
==========
دیگه دوستان زحمت نکشید...ویندوز عوض کردم و idm هم پاک شد : دی
Marmoulak نقل قول:
نوشته شده توسط tttmttt [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سایت کد:
www.humyo.com
هم مثل سایت adrive هست البته بدون مشکلات این سایت.
5 گیگ فضا میده (قبلا 30 گیگ می داد که من دارم)
با تشکر
سلام
باید در قسمت common tasks راست کلیک کنید و روی گزینه Fetch file from the web کلیک کنید.
![]()
بله لینکاش مستقیمه ولی یه مشکل هست این 8000 تا فایل حجمش تقریبا 800 مگ میشه که اگه بخوام خودم دانلودشون کنم و فشرده کنم و برای آپلود بزارم خیلی وقت میبره
سلام دوستان من دیشب یه اکانت راپید برنده شدم حالا از کجایه سایت راپید من میتونم لینک مستقیم کنم و بعد به ADrvie منتقل بدم
مرسی
سلام.
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)