به شما هم هوسار اموبا پیشنهاد میشه
به شما هم هوسار اموبا پیشنهاد میشه
ممنون میشم بگی چه جوری عکس رو آپلود کردی عکسهای زیادی دارم که میتونه کمک کنه تو انتخاب![]()
البته با گشتی که توی سایت ها زدم برند Giant بیشتر توجهمو جلب کردبه شما هم هوسار اموبا پیشنهاد میشه
وبسایت Merida هم توی صفحه اولش از روی ip آدرس نمایندگی ایرانش رو زده بود
قیمت های اینها چطورن ؟ شما کدومو میپسندی ؟ مریدا یا جاینت ؟ یا ژیتان ؟
مثلا یه مدل متوسط با ست لوازم Altus یا Acera توی این سه برند چقدر اختلاف قیمت دارن ؟ یا اینکه توی یک مدل با مشخصات مشابه بین این سه برند انتخاب کدوم بهتره ؟
ممنون
از همکاری همه ممنون.
دوستان اگه میشه در مورد انتخاب من بیشتر بحث کنید و نمونه های بیشتری را معرفی کنید.
منتظره نظرات شما در مورد کمک فنر هستم.که ایا دوچرخه ای تمام کمک بخرم یا دوچرخه ای که فقط در فرمون کمک داره یا ........؟البته این طور که فهمیدم کمک وسط به درد نمیخوره اخه انرژی را حدر میده.درسته؟
عکسی یا سایتی ازش داریدوست من به شمادماوند با ست لوازم التوس توصیه میشه
عزیزم شما چرا اینجوری هستی از روزی که به ما گفتی ما همین طور داریم به شما دوچرخه معرفی می کنیم و هنوز شما دارید می گید به من دوچرخه معرفی کنید؟دیگه چه قدر؟ دوست عزیز شما همون دوچرخه هایی که بهتون معرفی شد را مد نظر بگیرید اینشا الله در خرید دوچرخه موفق می شی.
در سایت tinypic.com میتونید عکس ها رو آپلود کنید.
افرادی که دستی در این کار داشتند اینطور گفتند که کمک وسط در سر بالایی ها انرژی زیادی از دوچرخه سوار میگیره اما در سرپایینی ها میتونه در دفع تنش های دست انداز ها موثر باشه ، همینطور گفته شد که کمک های قفل دار هم موجود هست که اونها هم مشکلات خاص خودشون رو دارند و گفتند که کمک وسط بیشتر روی دوچرخه های سبک Down Hill استفاده میشه که برای مسیر های سرازیری با شیب تند طراحی شدند. در کل دوچرخه حداکثر با کمک روی دو شاخ جلو پیشنهاد میشه !منتظره نظرات شما در مورد کمک فنر هستم.که ایا دوچرخه ای تمام کمک بخرم یا دوچرخه ای که فقط در فرمون کمک داره یا ........؟البته این طور که فهمیدم کمک وسط به درد نمیخوره اخه انرژی را حدر میده.درسته؟
davidjoker جان یه خورده صبور باش ، چرا جوش میاری ؟ D:عزیزم شما چرا اینجوری هستی از روزی که به ما گفتی ما همین طور داریم به شما دوچرخه معرفی می کنیم و هنوز شما دارید می گید به من دوچرخه معرفی کنید؟دیگه چه قدر؟ دوست عزیز شما همون دوچرخه هایی که بهتون معرفی شد را مد نظر بگیرید اینشا الله در خرید دوچرخه موفق می شی.
سایت Tinypic توسط برخی از ISP ها ف.ی.ل.ت.ر هست که ممکنه بعضی از بازدید کنندگان موفق به مشاهده عکس ها نشن !در سایت tinypic.com میتونید عکس ها رو آپلود کنید.
بنده به شخصه از Persiangig استفاده میکنم.
موفق باشید
مسئله ای نیست. دیگه جوش نمی آورم. ولی انسان یک بار که جواب می گیره دیگه دنباله بحث را نمی گیره. با عرض پوزش از دوستمون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)