تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 70 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 692

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی فوتسال | برزیل | 2008

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

به نظر من اين فقط ايرانه كه ميتونه به ليبي تجربه بده نه ليبي!
    تنها فايده اي كه براي ما داره اينه كه با سبك فوتسال آفريقايي ها آشنا ميشيم و بس.
    البته بازي كردن اونا با ما بهشون كمك ميكنه كه سطح بازيشونو بالا ببرن. مثل ما كه اينقدر با اسپانيا بازي كرديم تا تونستيم مقابلشون امتياز بگيريم. به هر حال ديگران كاشتند و ما خورديم حالا هم ما بكاريم و ديگران بخورند.
    ولي بهتره ما هم با برزيلي ها همچين توافق نامه اي رو امضا كنيم تا ترسمون ازش بريزه.
    با جمله ی حرفتون مخالفم ! به نظرم خیلی خیلی متونه به هر دو تیم کمک کنه ! چون به هر حال تیم لیبی امسال تونست به قهرمانیهای متوالی مصر پایان بده و مطمئنا پتانسیل خوبی داره ! حالا ممکنه در بازیهای مقابل این تیم ما همیشه برنده بشیم ولی میتونیم به نقاط ضعف خودمون پی ببریم ! شما دقت کنید که تیم اسپانیا بازیهای دوستانه با ایران را هیچ موقع رد نمیکنه و این را موقعیت خوبی برای خودش میدونه هر چند که از برد در مقابل ایران مطمئن بود و در 2 هر بازی ایران را با نتیجه ی 2-1 شکست داد و این ایران بود که به نحو احسن از این بازیها تجربه ی خوبی کسب کرد و تونست در مقابل تیم ابر قدرت جهان نتیجه ی تساوی را بگیره ! (ولی مطمئن نیستم که اگر ما دوباره در مقابل اسپانیا قرار بگیریم تضمین کنیم که باز نتیجه ی خوبی در مقابلشون به دست بیاریم)

کاملا باهاتون موافقم که بهتره ایران با تیمهای سطح بالاتری مسابقات دوستانه انجام بده !

احتمال اول شدنمون تو گروه 4 ضعيفه.

اين ايتالياي بي همه چيز با پاراگوئه تباني كرد و بازي رو 2-4 به پاراگوئه باخت. من بازي رو ديدم. ايتاليا خيلي بازي رو ول كرده بود. اگه پرتغال به جاي پاراگوئه بود قشنگ حال ايتاليا رو جا مياورد. حالا درسته كه ايتاليا دوم شده ولي تو مرحله بعد با برزيل، (ايران يا چك) و احتمالاً اوكراين همگروه ميشه و به نظر خودشون فقط برزيل ميتونه در مقابلشون وايسه و با هم گروهي با برزيل، اونا ميتونن در نيمه نهايي از بازي كردن با برزيل معاف شن و راحت تر به فينال برسن. چقدر مافيايي كار ميكنن. اصلاً ايتاليا در اين بازي در حد و اندازه هاي واقعيش نبود. در بازي هاي قبلي كسي نميتونست به راحتي به دروازه ايتاليا نزديك بشه. چنان بازي رو موقع دفاع مي بستن كه كسي فكر نمي كرد اونا گل بخورن ولي در اين مسابقه اونا به دفعات دروازه شون با تهديد جدي روبرو شد و موقعيت هاي 70 تا 80 درصد نزديك به گل رو به حريف مي دادن. به نظرم بايد ايتاليا رو به خاطر اين كارش محروم كنن. البته اونا جايي براي اعتراض نذاشتن. هرگز نمي شه تباني هايي از اين دست رو اثبات كرد. ولي هركي تو اين چند بازي ايتاليا رو ديده باشه ميدونه كه اونا واقعاً در اين بازي حتي 40% خودشونم نبودن.

ميخوام نظرتونو راجع به اين موضوعات گفته شده بدونم.

راستي اگه به جدول رده بندي گروه دوم يه نگاهي بندازين ميبينين كه با وجود بهتر بودن تفاضل گل پرتغال، اين ايتاليا بود كه بالا اومد. و در ضمن پرتغال پاراگوئه رو برده وايتاليا به پاراگوئه باخته و پرتغالم به ايتاليا باخته. حالا چطوري ميشه پاراگوئه اول ميشه، ايتاليا دوم و پرتغال هم سوم؟

پژواک جان خوشحالم که در این تاپیک فعالیت میکنیم و نظرات بس مفید در اختیار همدیگر قرار میدیم !
    من هم به مانند شما دوست دارم نظر دوستان را در مورد حرفهام بدونم ! اگر اطلاعاتی نظری چیزی هست ممنون میشم بیان بشه!

70% با حرفتون موافقم که قضیه تبانی بوده ! البته نمیشه 100% مطمئن بود! حالا میگم چرا! ببین شما باید یه دلیل پیدا کنی که ایتالیا بخواهد باعث بشه که پرتغال را حذف کنه در این مرحله؟! که من هر چی فکر میکنم دلیل خاصی پیدا نمیکنم ! به نظرم همه ی تیمها برای پیشرفت و نشان دادن خودی به تیمهای دیگر تمام تلاششان را میکنند !
    حتی دلیلی برای این دوره نداشته باشه مثلا حذف شدنش هم قطعی باشه ولی باز کم فروشی نمیکنند و بازی خودشون را انجام میدند یه مثال بارز برای این حرف تیم تایلند درسته 3 بازی را باخت ولی خداوکیلی خیلی قشنگ بازی کرد و برای دیگر تیمها مشکل ساز شد که مهمترینش مشکل ساز شدن برای ایتالیا بود که ایتالیا به سختی با 1 گل تایلند را شکست داد ! به هر حال این قضیه باید موشکافی بشه ولی من حدود نصف بازی را دیدم ایتالیا زیاد به خودش سخت نمیگرفت ولی نمیشه گفت تبانی هم بود ! الله اعلم

در مورد رده بندی در گروه ایتالیا به احتمال 97% یعنی بگم مطمئنا که خیال همه راحت بشه اینها بر اساس بازیهای متقابل ارزیابی میکننند! یعنی ایتالیا چون پرتغال را برده پس ایتالیا در رده ی دوم قرار میگیره ! آخه هر طور دیگه حساب و بررسی کنی به جواب مورد اعتنایی نمیرسی !

تفاضل اسپانیا +7 و تفاضل گل ایران +4 .صعوده ما از گروهمون به عنوان تیم اول یه کم سخته. اگه بازی امروز اسپانیا رو حساب نکنیم ایران باید 5 گل به چک بزنه تا اول صعود کنه که اینم یه کم دور از ذهنه.اینم معلوم نیست که اسپانیا چه نتیجه ای مقابل اروگوئه بگیره.

اگر واقع بین باشیم نباید به اول شدن تیم ایران خیلی امیدوار باشیم چون در حداقلیات اسپانیا میتوهنه به راحتی با اختلاف 3 گل اروگوئه را ببره که خب بردن چک با نتیجه ی 8 گل بسیار کار مشکل و تقریبا محالیه !

با توجه به اینکه ایران تو بازی هاش با لیبی و پاراگوئه، تو جریان بازی گل نخورده و گل های که خورده روی ضربات ایستگاهی بوده، نشوندهنده ی اینه که خطوط دفاعیمون خیلی خوب عمل کرده. من خیلی به برد مقابل چک امیدوارم.. نتیجش مهم نیست، فقط میدونم که این بازی رو میبرم. چون دفاعمون خوبه و ضد حمله هامون هم فوق العادست..
    اگه بتونم گل اول رو ما بزنیم، میشه به برد پر گل تو این بازی تا حد زیادی امیدوار بود..
    ممنون از تفسیر قشنگتون ! و دقیقا همینطوره ایران از جای خیلی نا امید کننده ای گل نخورده که براش متاسف بشیم ! یعنی یه نقطه ضعف آشکار نداره که تیمها به یه شکل گل زده باشند ! و مشکل ما تو ضربات ایستگاهی هست که خب این هم کم مشکلی نیست ولی انشاءالله با دقت بیشتر دروازه بان و منسجم بودن خط دفاعی ما شاهد بازی با کمترین گل خورده ایران باشیم !

الان اخبار ورزشی گفتش که ایتالیا از راهیابی به مرحله بعد به خاطر تفاضل گل کمتر باز موند و پرتغال سعود کرد ..

داش عماد اذیت نکن !

بابا سایت فیفا و تمام رسانه ها اعلام کردند که پاراگوئه به عنوان تیم اول و ایتالیا به عنوان تیم دوم صعود کردند! دقت کنی دلیلشو کمی بالاتر توضیح دادم !

به امید برد پر گل ایران در مقابل چک

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم كه كامل توضيح دادم قانونشو. من رفتم از سايت فيفا pdf شو دانلود كردم و خوندم. اگه شد يه عكس هم از اون قسمتش ميزارم.
    ضمنا بازي ايران ساعت 5 هستش. به اميد برد ايران.
    اينم عكسش :

لينك فايل pdf :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صفحه 24 رو بخونين.
    Last edited by h_starboy; 09-10-2008 at 15:22.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

درسته دوست عزيز. قانونش هم اين بوده كه تيمهايي كه امتيازشون يكي ميشه
    اول اوني كه بيشترين امتياز رو تو بازيهاي بين خودشون گرفته ميره بالا.
    دوم تفاضل گل تيمهايي كه تو بازيهاي بين خودشون بيشتره ميرن بالا.
    در مورد گروه دوم هم اينجوري بوده :
    ايتاليا 3-1 پرتقال
    پرتقال 3-2 پاراگويه
    پاراگويه 4-2 ايتاليا

پس پاراگويه با تفاضل +1 و ايتاليا با تفاضل 0 ميرن بالا و پرتقال با تفاضل -1 حذف ميشه.
    من هم كه كامل توضيح دادم قانونشو. من رفتم از سايت فيفا pdf شو دانلود كردم و خوندم. اگه شد يه عكس هم از اون قسمتش ميزارم.
    ضمنا بازي ايران ساعت 5 هستش. به اميد برد ايران.
    اينم عكسش :

لينك فايل pdf :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صفحه 24 رو بخونين.
    این دوستمون کاملا درست میگه ! صعود پاراگوئه و ایتالیا و حذف اسپانیا براساس گل شماری بین بازی های خودشون هست !! کافیه pdf قوانین این بازی ها رو از سایت فیفا دانلود کنید تا متوجه بشید !

داره خودمونی میشه speaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برد با ماست.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بابا تقصیر من که نیست. اخبار 13:15 اینو گفت..
    منم تعجب کردم، ولی عین گفتش رو اینجا گذاشتم.. (ایتالیا صعود نکرد)
    دوستمون speaker هم گفتن که تو اخبار 14:00 همینی که شما میگید رو گفتن.. (ایتالیا صعود کرد)
    دیگه چرا میزنید، ببخشید

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

راستی یادم رفت بپرسم..
    اسم بازیکن شماره 2 ایران کیه ؟
    2 Morteza AZIMAEIDIVKOLAEI

مرتضی کی؟
    یکی اینو واسه من ترجمه کنه. من IQ م پایینه

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستی یادم رفت بپرسم..
    اسم بازیکن شماره 2 ایران کیه ؟
    2 Morteza AZIMAEIDIVKOLAEI

مرتضی کی؟
    یکی اینو واسه من ترجمه کنه. من IQ م پایینه
    فکر کنم مرتضی عظیمایی دیو کلایی باشه منم زیاد مطمین نیستم رواین مطلب
    آره ایتالیا هم به خاطر تفاضل گل نرفت بالا . حالا هرکی بیفته توگروه دوم خیلی خوش شانس هست

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ايشاللا بريم بالا گروهمون اينطوري ميشه :
    برزيل - اكراين - ايران - ايتاليا
    اون يكي گروه هم اينا :
    پاراگويه - اسپانيا - آرزانتين - روسيه

كارمون سخته ولي ايشالا بريم جزُِ 4 تا

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

ايشاللا بريم بالا گروهمون اينطوري ميشه :
    برزيل - اكراين - ايران - ايتاليا
    اون يكي گروه هم اينا :
    پاراگويه - اسپانيا - آرزانتين - روسيه

كارمون سخته ولي ايشالا بريم جزُِ 4 تا
    ایتالیا و اکراین رو میتونیم ببریم ولی برزیل رو نه ...

داره خودمونی میشه speaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستای عزیز نیم ساعت دیگه بازی شروع میشه.بریم تخمه بخریم که بازی خیلی حساسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •