با جمله ی حرفتون مخالفم ! به نظرم خیلی خیلی متونه به هر دو تیم کمک کنه ! چون به هر حال تیم لیبی امسال تونست به قهرمانیهای متوالی مصر پایان بده و مطمئنا پتانسیل خوبی داره ! حالا ممکنه در بازیهای مقابل این تیم ما همیشه برنده بشیم ولی میتونیم به نقاط ضعف خودمون پی ببریم ! شما دقت کنید که تیم اسپانیا بازیهای دوستانه با ایران را هیچ موقع رد نمیکنه و این را موقعیت خوبی برای خودش میدونه هر چند که از برد در مقابل ایران مطمئن بود و در 2 هر بازی ایران را با نتیجه ی 2-1 شکست داد و این ایران بود که به نحو احسن از این بازیها تجربه ی خوبی کسب کرد و تونست در مقابل تیم ابر قدرت جهان نتیجه ی تساوی را بگیره ! (ولی مطمئن نیستم که اگر ما دوباره در مقابل اسپانیا قرار بگیریم تضمین کنیم که باز نتیجه ی خوبی در مقابلشون به دست بیاریم)
کاملا باهاتون موافقم که بهتره ایران با تیمهای سطح بالاتری مسابقات دوستانه انجام بده !
پژواک جان خوشحالم که در این تاپیک فعالیت میکنیم و نظرات بس مفید در اختیار همدیگر قرار میدیم !
من هم به مانند شما دوست دارم نظر دوستان را در مورد حرفهام بدونم ! اگر اطلاعاتی نظری چیزی هست ممنون میشم بیان بشه!
70% با حرفتون موافقم که قضیه تبانی بوده ! البته نمیشه 100% مطمئن بود! حالا میگم چرا! ببین شما باید یه دلیل پیدا کنی که ایتالیا بخواهد باعث بشه که پرتغال را حذف کنه در این مرحله؟! که من هر چی فکر میکنم دلیل خاصی پیدا نمیکنم ! به نظرم همه ی تیمها برای پیشرفت و نشان دادن خودی به تیمهای دیگر تمام تلاششان را میکنند !
حتی دلیلی برای این دوره نداشته باشه مثلا حذف شدنش هم قطعی باشه ولی باز کم فروشی نمیکنند و بازی خودشون را انجام میدند یه مثال بارز برای این حرف تیم تایلند درسته 3 بازی را باخت ولی خداوکیلی خیلی قشنگ بازی کرد و برای دیگر تیمها مشکل ساز شد که مهمترینش مشکل ساز شدن برای ایتالیا بود که ایتالیا به سختی با 1 گل تایلند را شکست داد ! به هر حال این قضیه باید موشکافی بشه ولی من حدود نصف بازی را دیدم ایتالیا زیاد به خودش سخت نمیگرفت ولی نمیشه گفت تبانی هم بود ! الله اعلم
در مورد رده بندی در گروه ایتالیا به احتمال 97% یعنی بگم مطمئنا که خیال همه راحت بشه اینها بر اساس بازیهای متقابل ارزیابی میکننند! یعنی ایتالیا چون پرتغال را برده پس ایتالیا در رده ی دوم قرار میگیره ! آخه هر طور دیگه حساب و بررسی کنی به جواب مورد اعتنایی نمیرسی !
اگر واقع بین باشیم نباید به اول شدن تیم ایران خیلی امیدوار باشیم چون در حداقلیات اسپانیا میتوهنه به راحتی با اختلاف 3 گل اروگوئه را ببره که خب بردن چک با نتیجه ی 8 گل بسیار کار مشکل و تقریبا محالیه !
ممنون از تفسیر قشنگتون ! و دقیقا همینطوره ایران از جای خیلی نا امید کننده ای گل نخورده که براش متاسف بشیم ! یعنی یه نقطه ضعف آشکار نداره که تیمها به یه شکل گل زده باشند ! و مشکل ما تو ضربات ایستگاهی هست که خب این هم کم مشکلی نیست ولی انشاءالله با دقت بیشتر دروازه بان و منسجم بودن خط دفاعی ما شاهد بازی با کمترین گل خورده ایران باشیم !
داش عماد اذیت نکن !
![]()
بابا سایت فیفا و تمام رسانه ها اعلام کردند که پاراگوئه به عنوان تیم اول و ایتالیا به عنوان تیم دوم صعود کردند! دقت کنی دلیلشو کمی بالاتر توضیح دادم !
به امید برد پر گل ایران در مقابل چک![]()