پراید دیگه خیلی خز شده شده یه چیزی تو مایه هایه پیکان ولی بازم کلاسش از روآ بیشتره!
پراید دیگه خیلی خز شده شده یه چیزی تو مایه هایه پیکان ولی بازم کلاسش از روآ بیشتره!
پراید خیلی خیلی بهتره.
به دلیل بدنه ی سبک تر شتابش خیلی بهتره.
موتور پیکان رو اطاق سنگین پژو اصلا جواب نمیده.
من تمام پستهایی که دوستان داده بودم خوندم اکثرا از روی تعصب بودن.بعضی از دوستانم که بجای راهنمایی مسخره کردن.بهتره با دادن نظرات صحیح و منطقی دوستمون رو راهنمایی کنیم.
من خودم پراید دارم.پراید سرپایی هم هست.بابام هم روآ داره دوگانه سوز (پایه گاز سوز) باهاش 2 هزار تا راه رفتیم.از لحاظ مصرف سوخت چیز چندانی با هم فرق نمیکنن.باک هامونو با هم پر میکردیم و دفه بعد من فقط دوتا کمتر میزدم تا باک پر بشه.البته اکثرا تو جاده بودیم.از لحاظ رانندگی هم اونایی که میگن روآ همون پیکانه باید بگم در اشتباها.
با اینکه رانندگی من خیلی اسپرتی تر از بابامه ولی تو راه بزور از پشت جمش میکردم.تو پراید سرعت بالای 120 یعنی بازی با جونت.اصلا آدم احساس ترس میکنه.ولی با روآ خودم 160 تا رفتم خیلی پایدار و مطمئن میرفت.تازه لاستیکاشم مال کارخونه بود بالانسم نشده بود.ولی من هر بلایی سر پراید میارم تو سرعتهای بالای 120 فرمون میزنه
از لحاظ لذت رانندگی و ایمنی روآ خیلی بهتره.مخصوصا تو مسافرت می ارزه به 100 تا پراید.
پراید یه مشکلات اساسی داره.
بدنه فوق العاده ضعیف.
ترمزهای نه چندان جالب.
کیفیت بد داشبورد.چون از جنس پلاستیک سخته تو دستندازهای کوچیک هم اذیت میکنه.
فرمون سفت.
شیشه بالابرهای آشغال.
بخاری و کولر هم که نیازی به گفتن نداره.
صندلی هاشم راحت نیست.
صندوق بار کوچیک.
و...
ولی در عوض جون میده برای رانندگی اسپرتی.چون هم شتابش قابل قبوله و هم کوچیکه و داخل شهر غوغا میکنه.
اگه برای خانواده میخای من پیشنهاد میکنم روآ بگیر.ولی موقع فروش فک نکنم بازار خوبی داشته باشه.
اگرم برای خودت میخای ماشین بگیری پراید بگیر.
بیشتر دوستان روآ رو با 405 مقایسه میکنن و بهش نمره منفی میدن به این نکته توجه کنید که بین این دو ماشین حدود 5-6 تومن اختلاف قیمت هست پس سعی نکنید اینارو با هم مقایسه کنید.
وگرنه منم میگم 405 ماشین خداییه.مدل پایینش می ارزه به صد تا پرایدو روآ.
موفق باشید
سلام
همه پستا رو نخوندم ولی همینو دستگیرم شد که زیاد از ماشین استفاده نمیکنید.
ولی یه معیار های دیگه هم هست که باعث میشه بین این دو ماشین یکیشون بیاد بالا.
مثلا:
روا:
جای سرنشینان بیشتر (فضای داخلی)
مقاومت بیشتر در برابر حوادث. که پراید در این زمینه واقعا افتضاحه.
...
پراید:
جوانپسند تره.
بازار فروش بهتر.
...
پس اول بهتره انتظارات رو بگید.
اما نظر شخصی من اگه از ماشین زیاد استفاده نمیکنید روا بهتره.
در مورد تفاوت اسم (روا و Rdx ) جریان اینه که روا و Rdx یکی هستن ولی بعد از یه مدت تولیدش تصمیم گرفتن یه اسم ایرانی تر بذارن روی این خودرو به همین دلیل روا به معنی رونده برای این خودرو انتخاب شد.
از آقای Devil و فرشاد ،لوگان و سایر دوستان عزیز به خاطر اطلاعات جامع و کاملشون نهایت تشکر رو دارم.
باید خدمتتون عرض کنم که من فقط برای کارای جاری خودم ماشین میخوام و زیاد برای تفریح و اینجور چیزا وقت ندارم. شاید سالی یکبار مسافرت برم که اونم 100% برام امنیت مهمه و راحتی و سایر چیزها در مرحله بعد.
واقعیتش داداشم پراید داره و با این که دست فرمانش عالیه من تو جاده اصلا توش احساس امنیت نمیکنم شاید این یه جور تلقین باشه ولی باعث شد یه نظری هم روی روآ داشته باشم.به هر حال من هنوز به طور قطعی تصمیم نگرفتم ولی تا اینجا روآ رو با شرایط خوذم مناسب دونستم ولی آمار این تاپیک یه ذره منو دو دل کرد. (تا اینجا 20 نفر پراید و فقط 8نقر روآ).
فقط اگر دوستان یه اطلاعاتی راجع به RoaX که جدید اومده بدن خیلی ممنون میشم.
در ضمن کسی فرق بین مدلهای پراید که132-141 و معمولی باشه رو نمیدونه؟
بازم ممنونم از کمکتون.
شک نکن پراید بهتره ! یا برو دنبال یه تیپ 2 دست دوم ! البته اونم الان گرون شده !
هیچ فرقی بین 132 و 141 و پراید معمولی نیست ! فقط 141 کمی توش قشنگتره !
در تمام دنیا اولین چیزی که مهمه ایمنی ماشینه .مثلا دوستی گفتن چون بدنش سبکه شتابش زیاده!!!!!!!!!!!! تصادف با پراید یعنی عملیات مرگ حتمی ....نظر من روا
نمیشه گفت پراید بدنش ضعیفه. من خودم با چشای خودم دیدم پرایده زد به پرشیا پرایده هیچیش نشد پرشیای داغون شد. از روی ریخت بدنه نمیشه ماشینو تشخیص داد مثلا همین تندر همه فکر میکنن بدنش ضعیفه ولی عکس تصادفش با پیکانو که دیده بودم این تندر چراغ جلوش شکسته بود و سپرش افتاده بود ولی پیکانه صندوق عقب که رفته بود تو بدنه جلو تر از چرخ عقب. و خیلی خسارت دیده بود.پس نمیشه از روی یه نگا فهمید کدام قویه کدوم ضعیف. ولی پراید خیلی بهتر از روا است.
به نظر من پرايد بگيري خيلي بهتره چون هم سبكتره هم كم مصرفتره هم لوازمش راحتتر پيدا مي ششه هم شتاب بيشتري داره و...
در ضمن تو پرايد ها 141 خيلي سرتره.
دوست عزیز فرمایش شما درست.
ولی اینکه میگین پراید با پرشیا تصادف کرده بود و چیزیش نشده بود نمیشه دلیل ایمنی پراید باشه.چون تو تصادف نوع برخورد هم مهمه.اگه یه پراید با سپرش بزنه تو شکم پیکان , اونم داغون میکنه.سپر پراید واقعا خیلی محکمه.جون میده برای تصادفایی که خانوما تو سطح شهر میکنن.دی:
ولی مطمئن باشید اگه ضربه به بدنه پراید بخوره فاتحش خوندس.مخصوصا گلگیرهای جلو و درها.کافیه برید زه یه پراید رو با دست فشار بدید اون موقع میفهمید که ایمنی در پراید یعنی صفر.
من پراید رو مثل کف دستم میشناسم.اینکه یه مزیت هایی داره صحیح ولی از نظر من جلوی روآ نمیتونه حرف چندانی برای گفتن داشته باشه.
روآ فقط یه صعف داره اونم اینه که دف عقبه.و برای رانندگی اسپرتی مناسب نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)