الو؟ کسی اینا نیس جواب بده؟
الو؟ کسی اینا نیس جواب بده؟
بله دوست عزیز این هم یه نوع گیم پد هست حالا سوال رو بفرمایید من پسر داییم یه دونه داره ولی کلا جالب نبود با nfs mw اصلا خوب کار نکردخیلی باید عادت کنی بهش
سلام...مرسی ...
درسته...میدونم nfs خوب جواب نمیده..چون به اندازه کافی سرعت نداره
مشکل من چیز دیگه است......راستش...فرمون من متشکل از دستی و دنده- پدال- و غربیلک فرمونه...
اما نرم افزار درایورش...وقتی نصب میشه....کلید دنده ها رو با کلید های رو فرمون یکی میدونه
برای مثال...دکمه شماره 4 روی فرمون مساوی با دنده به سمت جلو....
یعنی عملا این دکمه از فرمونم حذف میشه...همینطور برای پدالها
در اصل اگه بخوام کامل به کار ببرمشون..نمیشه...یا دنده و دستی...یا پدال ...یا کلیدهای روی فرمون....میخوام بدونم نرم افزار ..یا درایوری براش وجود داره....که هم این مشکل رو و هم مشکل سرعت شناخت گردش فرمون رو برام تنظیم کنه....
مرسی ...ببخشید پر حرفی کردم
من امروز رفتم بازار .
هر جا رفتم کمتر از 45 تومن نبود حدود 45 تا50 تومن .چه با سیم و چه بدون سیم .داخل پگ هم فقط یک دسته بود.
قیمت جهانیش حدود 40 دلاره بعد اونوقت چطور ممکنه داخل کشور کمتر باشه.
در ضمن این دسته ها چی داره که اینقدر گرون هستن؟
Last edited by 4039; 24-11-2008 at 00:58.
ظاهرا شرکت های سازنده این گیم پدها باید برای درست کار کردن و ساپورت کردن اینها یه فکری بکنند متاسفانه این مسئله بزرگترین اشکال این گیم پدهاست که باعث شده بازار خوبی نداشته باشند و خیلی کم استفاده میشه چون کار کردن با اینها کلی مکافات داره و به خوبی توسط ویندوز و گیم های مختلف ساپورت نمیشه و داخل بازی دکمه های و اسلایدر ها به درستی کار نمیکنن
اقا کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چرا من هر چی سعی میکنم vibrateگیم پد من در nfs undercover فعال نمیشه با دو گیم پد مختلف هم امتحان کردم Logitech Cordless RumblePad 2 و top way.
سلام
خوبی ؟
من یه ژویستیک خریدم .
دسته اولی کار می کنه ، اما دومی کار نمی کنه .
چیکارش کنم ؟
مشکل از کجاست ؟
در ضمن : تو کنترل پنل ویندوز شناسایی شده .
سلام.
یه توضیح در مورد فرمونای Wheel میدید ؟ قیمتشون چقدره و ...
من یه فرمون با پدال و گاز میخوام (ترجیحا کلاژ هم داشته باشه ) بعدشم قیمتش چقدره ؟
ارزون ترینش چقدره ؟ تا 100 تومن چند مدل خوب میدن ؟
ممنون
به نظر من کار با اینا سخته من که از مال پسر داییم خوشم نیومد نمیشد کنترل کرد خلاصه راحت نیست کار باهاشون البته احتمالا مدلهای جدید ساپورت بکنن بازیهایی مثله nfs یا gtr رو
توی کنترل پانل باید 2 دسته شناسایی بشه اگه یدونه باشه یعنی یکیش کاملا پیاده شده اگه تازه خریدی ببر پس بده تعویض کن ظاهرا یکیش خرابه البته توی کدوم بازی امتحان کردی ؟
یعنی چی سخته؟
بدرد تمرین نمیخوره ؟
چند باری باهاشون رانندگی کردم روون بودند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)