حرف حق جواب نداره.
برد تیم استقلال
برد تیم پرسپولیس
تساویه دو تیم
حرف حق جواب نداره.
درست میگی پرسپولیسی ها خیلی خوشحال شدن واسه همین استقلالی ها صدمیلیون پاداش می گیرن.![]()
درست میگی حرف حق جواب نداره
واسه همین من تونستم جواب پست قبل از پست شما رو بدم (چون ناحق بود)![]()
دیگه خواجه حافظ شیرازهم فهمید کدوم تیم برای بردن این بازی جایزه پژو206 گذاشته بودبروبچز استقلالی دیگه ادامه ندند بیاندتوتاپیک خودمون
![]()
برای بردن نه مساوی.
تازه اونم قبل بازی تکذیب شد.
کی تکذیب کرد ؟ شما ؟![]()
اون 100 میلیون پاداش رو میشه بگی منبعت کجاست ؟ استقلالی ها که واسه بردن هم جایزه نذاشته بودن الان بیان برای مساوی 100 میلیون پاداش بدن. اینم از اون حرفایی بود که فقط میشه از اون جاها در آورد...
پرسپولیس با این هزینه ای که کرده و خرج سنگینی که داره و فقط به لطف وجود هدایتی داره ساپورت مالی میشه اون روزی رو میبینم که پرسپولیس از جام باشگاهها حذف میشه و هدایتی از هیئت مدیره میره و پرسپولیس میمونه با این همه بازیکن با حقوق بالا و با کله میخوره زمین...
دوست من شما اخبار رو پیگیری نمی کنی چرا بحث میکنی!
همه این مطالبی که گفتم تو تاپیک پرسپولیس با منابع معتبر (از چند تا سایت خبری مختلف) گذاشتم می تونید برین و مطالعه کنید
یاحق![]()
همون بهتر که برین تو تاپیک خودتون حرف بزنین که کسی نیاد جوابتون و بده و ضایه شینبروبچز استقلالی دیگه ادامه ندند بیاندتوتاپیک خودمون
پسرم حوصله کل کل کردن باتو ندارم اما وقتی منبع موثق ندارید اینجا کل کل نکنیدلطفا.من موندم این گونه حرفهاراچطوری اجازه میدند بزنید .کل تلویزیون و رادیوو روزنامه ها حرفشو زدند اینجاهمینجوری روهواتکذیب میکنید بعداتهام هم میزنید ووقیحانه ترهم میاید به دیگران انگ بی اطلاعی می زنید .یعنی کسی اینجانیست باشمابرخوردکنه من واقعامتاسفم
حوصله : ؟؟
انگ : به واقعيت تازگيا ميگن انگ ؟؟؟
راستي کوشکي کاستاکورتاتون اخراج شد ؟!؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)