تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نتیجه ی بازی ؟

راي دهنده
185. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • برد تیم استقلال

70 37.84%
  • برد تیم پرسپولیس

105 56.76%
  • تساویه دو تیم

10 5.41%
صفحه 18 از 21 اولاول ... 81415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 209

نام تاپيک: دربی بزرگ پایتخت

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

چی میگین بازی تموم شد رفت همه هم دیدند تمام پرسپولیسیا از مربی بگیر تا تماشاگرا برای این مساوی چقدر خوشهال بودن.دیگه بحث هم نکنید با توجه به تعصب کسی حرف کسی رو قبول داره.
    حرف حق جواب نداره.

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

چی میگین بازی تموم شد رفت همه هم دیدند تمام پرسپولیسیا از مربی بگیر تا تماشاگرا برای این مساوی چقدر خوشهال بودن.دیگه بحث هم نکنید با توجه به تعصب کسی حرف کسی رو قبول داره.
    درست میگی پرسپولیسی ها خیلی خوشحال شدن واسه همین استقلالی ها صدمیلیون پاداش می گیرن.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

درست میگی حرف حق جواب نداره
    واسه همین من تونستم جواب پست قبل از پست شما رو بدم (چون ناحق بود)

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

درست میگی پرسپولیسی ها خیلی خوشحال شدن واسه همین استقلالی ها صدمیلیون پاداش می گیرن.
    دیگه خواجه حافظ شیرازهم فهمید کدوم تیم برای بردن این بازی جایزه پژو206 گذاشته بود بروبچز استقلالی دیگه ادامه ندند بیاندتوتاپیک خودمون

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دیگه خواجه حافظ شیرازهم فهمید کدوم تیم برای بردن این بازی جایزه پژو206 گذاشته بود بروبچز استقلالی دیگه ادامه ندند بیاندتوتاپیک خودمون
    برای بردن نه مساوی.
    تازه اونم قبل بازی تکذیب شد.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

کی تکذیب کرد ؟ شما ؟
    اون 100 میلیون پاداش رو میشه بگی منبعت کجاست ؟ استقلالی ها که واسه بردن هم جایزه نذاشته بودن الان بیان برای مساوی 100 میلیون پاداش بدن. اینم از اون حرفایی بود که فقط میشه از اون جاها در آورد...
    پرسپولیس با این هزینه ای که کرده و خرج سنگینی که داره و فقط به لطف وجود هدایتی داره ساپورت مالی میشه اون روزی رو میبینم که پرسپولیس از جام باشگاهها حذف میشه و هدایتی از هیئت مدیره میره و پرسپولیس میمونه با این همه بازیکن با حقوق بالا و با کله میخوره زمین...

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

کی تکذیب کرد ؟ شما ؟
    اون 100 میلیون پاداش رو میشه بگی منبعت کجاست ؟ استقلالی ها که واسه بردن هم جایزه نذاشته بودن الان بیان برای مساوی 100 میلیون پاداش بدن. اینم از اون حرفایی بود که فقط میشه از اون جاها در آورد...
    پرسپولیس با این هزینه ای که کرده و خرج سنگینی که داره و فقط به لطف وجود هدایتی داره ساپورت مالی میشه اون روزی رو میبینم که پرسپولیس از جام باشگاهها حذف میشه و هدایتی از هیئت مدیره میره و پرسپولیس میمونه با این همه بازیکن با حقوق بالا و با کله میخوره زمین...
    دوست من شما اخبار رو پیگیری نمی کنی چرا بحث میکنی!
    همه این مطالبی که گفتم تو تاپیک پرسپولیس با منابع معتبر (از چند تا سایت خبری مختلف) گذاشتم می تونید برین و مطالعه کنید
    یاحق

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بروبچز استقلالی دیگه ادامه ندند بیاندتوتاپیک خودمون
    همون بهتر که برین تو تاپیک خودتون حرف بزنین که کسی نیاد جوابتون و بده و ضایه شین

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

همون بهتر که برین تو تاپیک خودتون حرف بزنین که کسی نیاد جوابتون و بده ضایه شین
    پسرم حوصله کل کل کردن باتو ندارم اما وقتی منبع موثق ندارید اینجا کل کل نکنیدلطفا.من موندم این گونه حرفهاراچطوری اجازه میدند بزنید .کل تلویزیون و رادیوو روزنامه ها حرفشو زدند اینجاهمینجوری روهواتکذیب میکنید بعداتهام هم میزنید ووقیحانه ترهم میاید به دیگران انگ بی اطلاعی می زنید .یعنی کسی اینجانیست باشمابرخوردکنه من واقعامتاسفم

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پسرم حوصله کل کل کردن باتو ندارم اما وقتی منبع موثق ندارید اینجا کل کل نکنیدلطفا.من موندم این گونه حرفهاراچطوری اجازه میدند بزنید .کل تلویزیون و رادیوو روزنامه ها حرفشو زدند اینجاهمینجوری روهواتکذیب میکنید بعداتهام هم میزنید ووقیحانه ترهم میاید به دیگران انگ بی اطلاعی می زنید .یعنی کسی اینجانیست باشمابرخوردکنه من واقعامتاسفم

حوصله : ؟؟

انگ : به واقعيت تازگيا ميگن انگ ؟؟؟

راستي کوشکي کاستاکورتاتون اخراج شد ؟!؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •