تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 21 اولاول ... 81415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 202

نام تاپيک: Wanted: Weapons of Fate

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

دروود.
    وقتی بازی رو دارم انجام میدم بازی گیر میزنه یا صفحه سیاه یا سفید میشه ایراد کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا این بازی اعصاب منو خورد کرده همون اول گیر کردیم این لامصب پلسه که با این چیزها که از خودش دفاع میکنه چطوری بزنمش ! یه جا نشسته و این یارو ضد تیر رو گرفته جلوش هر چی هم تیر میزنی نمیمیره . هی از اون بالا از توی اون هلیکپوتر هم آدم میاد !
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 26-06-2009 at 20:01.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

آقا این بازی اعصاب منو خورد کرده همون اول گیر کردیم این لامصب پلسه که با این چیزها که از خودش دفاع میکنه چطوری بزنمش ! یه جا نشسته و این یارو ضد تیر رو گرفته جلوش هر چی هم تیر میزنی نمیمیره . هی از اون بالا از توی اون هلیکپوتر هم آدم میاد !
    یه طرف ستون می ایستی و یه تیر الکی میزنی تا توجه یارو جلب شه بعد میری اونور ستون میزنیش .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا دیگه این روش و که خودم بلدم ولی نمیشه عین مگس هرجا میرم دنبالم میچرخه ! اگه میشه واضح تر توضیح بدید کدوم ستون ؟ تیر رو کجا بزنم ؟ بخودش ؟ به یه جای دیگه ؟! من که این ستونهای دورشو هر چی دور میزنم هی باهام میچرخه ! البته اینم بگم که به دیوار تیکه میدم و این ستون و اون ستون میرم دوباره نگید برو بچسب به دیوار !

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بهتره بري جلوتر و از ستوني كه تقريبا مثل شكل زيره استفاده كني ، اون ستاره هم دشمنه هست ! بايد در حالي كه كاور گرفتي و چسبيدي به ديوار از سمت راست به صورت كوركورانه ( يعني بدون هدف گيري ) چند تير بزني تا صفحه كمي سفيد بشه بعد همون طور تو كاور بياي سمت چپ و اينبار نشانه بگيري و به بدنش بزني چند بار اين كار رو بكني ميميره ...
    *
    / _ _ \

يه نصيحت دوستانه :
    خونسرد باش و بازيها رو به اين دليل بازي نكن كه زود تموم بشه و بري سراغ يكي ديگه تا از دنيا عقب نموني سعي كن ازشون لذت ببري !

6. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا دیگه این روش و که خودم بلدم ولی نمیشه عین مگس هرجا میرم دنبالم میچرخه ! اگه میشه واضح تر توضیح بدید کدوم ستون ؟ تیر رو کجا بزنم ؟ بخودش ؟ به یه جای دیگه ؟! من که این ستونهای دورشو هر چی دور میزنم هی باهام میچرخه ! البته اینم بگم که به دیوار تیکه میدم و این ستون و اون ستون میرم دوباره نگید برو بچسب به دیوار !

اول دو سه تا تیر بدون اینکه از سنگر بیرون بیای(یعنی فقط اسلحه رو بیرون بیاری) بزن صحنه اهسته میشه.بعد بپر پشت ستون بغلی طرف نمیفهمه تو کجا رفتی پس سپرشو جلوت نمی گیره پس از بغل بهش تیر بزن.اگه از سنگر جدا شی صحنه اهسته تموم می شه.باید از این سنگر بپری اون سنگر.

8. 2 کاربر از soltanarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

بهتره بري جلوتر و از ستوني كه تقريبا مثل شكل زيره استفاده كني ، اون ستاره هم دشمنه هست ! بايد در حالي كه كاور گرفتي و چسبيدي به ديوار از سمت راست به صورت كوركورانه ( يعني بدون هدف گيري ) چند تير بزني تا صفحه كمي سفيد بشه بعد همون طور تو كاور بياي سمت چپ و اينبار نشانه بگيري و به بدنش بزني چند بار اين كار رو بكني ميميره ...
    *
    / _ _ \

يه نصيحت دوستانه :
    خونسرد باش و بازيها رو به اين دليل بازي نكن كه زود تموم بشه و بري سراغ يكي ديگه تا از دنيا عقب نموني سعي كن ازشون لذت ببري !

من هر کاری میکنم اونم به طرف من میچرخه.
    دیونه شدم.
    کسی میتونه سیو این قسمت رو بزاره؟!

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من هر کاری میکنم اونم به طرف من میچرخه.
    دیونه شدم.
    کسی میتونه سیو این قسمت رو بزاره؟!
    صفحه برات سفيد ميشه ؟ هر وقت شد همونطوري رو كاور بايد بياي اينطرف اگه از كاور جدا بشي ميبينه تو رو . دقيق همونطوري كه من و ساير دوستان گفتن انجام بدي ميميره . من چهار بار او نو كشتم پس مشكلي يا باگي نيست !
    سيستم سيو بازي هم طوري هست كه رو سيو قبلي جايگزين ميشه و فقط كسي ميتونه برات سيو بذاره كه همونجا باشه ! متاسفانه من سيو من مرحله آخر هست ، اگر ساير دوستان سيو رو دارن قرار بدن ...

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

صفحه برات سفيد ميشه ؟ هر وقت شد همونطوري رو كاور بايد بياي اينطرف اگه از كاور جدا بشي ميبينه تو رو . دقيق همونطوري كه من و ساير دوستان گفتن انجام بدي ميميره . من چهار بار او نو كشتم پس مشكلي يا باگي نيست !
    سيستم سيو بازي هم طوري هست كه رو سيو قبلي جايگزين ميشه و فقط كسي ميتونه برات سيو بذاره كه همونجا باشه ! متاسفانه من سيو من مرحله آخر هست ، اگر ساير دوستان سيو رو دارن قرار بدن ...

بیخیال

تموم شد.
    تا اومدم بفهم چی به چیه دیدم بازی تموم شد

در کل بازی بدی نبود
    گرافیکش قابل قبول بود.
    رون هم اجرا میشد(یعنی گیر نداشت).
    کارهاش نسبتا جالب بود.
    فقط یه کم زود تموم شد(بهتر).

من از 10 نمره 7.5 بهش میدم.

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

آقا تو بازی Wanted اون مرحله ای که یه پلیس با سپر میاد و هلیکوپتر هم میاد باید چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •