ویدئوی آموزشی باز كردن گوشی N95
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدئوی آموزشی باز كردن گوشی N95
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طریقه باز کردن N96
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:24.
مرحله دوم . . .
مرحله سوم . . .
مرحله آخر . . .
نمی دونم. برای منم اینجوری می شه هراز چندگاهی؛ و جالب اینه که برای من هم پس از هک کردن یه همچین مشکلاتی پیش اومد
پیشنهادم اینه که کابلتو وصل کنی و به هر بدبختی هست، از اطلاعاتت یه پشتیبان بگیری و بریزی توی کامپیوتر. بعد گوشیت رو با این کد فرمت کن:
*#7370#
بعد هم مموریتو کامل فرمت کن. انشالله که مشکلت رفع بشه.
احتمالا کیت جوی استیک و کیت شماره گیری، دچار جرم گرفتگی شده؛ که اونم ناشی از رسوبات آب و اکسید شدن فلزات بکار رفته در اون در برابر هوا می شه. اگه فقط مشکل این باشه، می شه با تمیز کردن اتصالات کیت ها و آی سی ها، مشکل رو برطرف کرد.
گوشی دوست N80 بود. یه بار به اندازه یه قُلُپ چایی ریخت روی گوشیش و کیت جوی استیکش از کار افتاد. اون موقع می گفتن 25 تومن خرج داره؛ اما جالب اینه که پس از 2 ماه به طور کامل درست شد
من تضمین نمی کنم که گوشی تو هم عین مال دوستم بشه. چون می گی برای فیلمبرداری هم صدا ضبط نمی کنه. ناچارا باید ببریش تعمیرگاه. احساس می کنم هزینه ای هست که افتاده برات...
دستت درد نکنه!واقعا باحاله. خیف که اینترنتم نفتی هست، وگرنه دانلودش می کردم.
بازم اگه داری بگذار برامون.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل.
((کـــــــــــــمـــــــــ ــــــکـــــــ فـــــــــــــوری))
دوستان من گوشیم 3250 هست و داستان از این قراره که من میخواستم سیم کارت رو عوض کنم.
گوشی رو طبق معمول خاموش کردم(سویچ بالای گوشی).
سیم کارت و باتری رو گذاشتم و گوشی رو روشن کردم. وقتی گوشی روشن شد و لاک کد رو زدم گوشی بالا اومد ،
2 ثانیه بعد گوشی ریست شد و دوباره میاد بالا که دوباره همین جوری میشه...
حالا من تمام کارها که به عقلم رسید کردم نتونستم گوشیو بیارم بالا.
مموری رو در آوردم ، سیم کارتو عوض کردم و ...
حتی با یه تلفن زنگ زدم(خوب قاعدتا گوشی بالا میاد) و وصل کردم که موقع حرف زدن بتونم برم تو منو گوشی ، ولی همین که میرم تو منو دوباره گوشی ریست میشه...
حالا به نظر دوستان باید چکار کنم ؟ گوشی باید فلش بشه ؟ یا دوستان راه حل دیگه ای دارن ؟
دوستان فقط کمک کنین که بد جوری کارم لنگه...الان فقط میتونم تماس جواب بدم.
منتظر کمکتون هستم.
موفق باشین
یا علـــــــی
کسی تا حالا به مشکل از کار افتادن پورت usb دچار شده؟
یه ان95 هست که usb ش از کار افتاده یعنی به هیچ حالت به کامپیوتر وصل نمیشه.
یه چیزی. می شه بهم بگی موقع حرف زدن هم ری استارت می شه یا نه؟ فقط حرف زدن و نه کار دیگه ای. و درضمن. خودت می تونی با گوشیت شماره بگیری؟ یا اینکه ری استارت می شه؟
1. ممکنه کابل شما دچار قطعی سیم باشه. این می تونه هر جای کابل و یا در محل اتصال به نری اتصال به گوشی و یا نری اتصال به کامپیوتر باشه
2. شاید کیت اتصال usb گوشیت دچار قطعی باشه.
3. (کاملا نادر هست) تخته مادر گوشیت مشکل داشته باشه.
برای مورد (1) می بایست یک کابل دیگه بگیری و امتحان کنی. اگر مشکل رفع شد یعنی این که کابلت مورد داره. اگر حل نشد می بایست مورد (2) رو درنظر بگیری. معمولا با باز کردن گوشی و چک کردن محل اتصال، مشکل برطرف می شه.
پیشنهاد من اینه که اگه گوشیت گارانتی داره، برای مورد (2) ببریش گارانتی. اون ها مسلما می تونن مشکلت رو رفع کنن.
انشالله مشکل جفتتون حل بشه![]()
مورد اول که نیست. با چند تا کابل و حتی با چند کام تست کردم. بازم همونطوریه.
شایدم مشکل دومی باشه. چون این گوشی یک سال و نیم پیش مال خودم بود اون موقع که آپدیت بلد نبودم دادم به یکی از دوستام که آپدیتش کنه خرابش کرد. یعنی موقع آپدیت خاموش شده بود دیگه بالا نیومده بود. احتمال داره دستش خورده از رو میز افتاده پایین و پورت یو اس بیش ایراد پیدا کرده. فعلا که پیچ گوشتی 6سو دم دستم نیست تا بعد ببینم چی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)